• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma çabaları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım, hadi uğurlu olur inş buralar🤗 varmı bir problem yoksa sebepsiz mi doktora gittiniz mi
Eşimde varikosel varmış sayı hız morfoloji berbattı Mart’ta ameliyat oldu şimdi sayı ve hız iyileşti çok şükür morfoloji bi gıdım daha yükselse daha iyi olacak inşallah 😅

Eşimde varikosel varmış sayı hız morfoloji berbattı Mart’ta ameliyat oldu şimdi sayı ve hız iyileşti çok şükür morfoloji bi gıdım daha yükselse daha iyi olacak inşallah 😅
İnş canım hayırlısı olsun, ama sende görün iki taraflı ilerleyin bizim de öyleydi eşimin hareketliliğinden dolayı he dedim benlik bişey yok hep eşimin üzerine düştük ettik ama baktım bende de kist varmış heralde bundan da olabilir dedim, ondan şimdi iğne miğne uğraşıyoruz bakalım, ovulasyon takibi yapıyomusun canım

İnş canım hayırlısı olsun, ama sende görün iki taraflı ilerleyin bizim de öyleydi eşimin hareketliliğinden dolayı he dedim benlik bişey yok hep eşimin üzerine düştük ettik ama baktım bende de kist varmış heralde bundan da olabilir dedim, ondan şimdi iğne miğne uğraşıyoruz bakalım, ovulasyon takibi yapıyomusun canım
Ben kaç defa gittim sorun yoktu 2 defa ovülasyon denedim gayet yunurtluyorum hatta çatlıyor maşallah hatta bi saf doktor eşime baktırmadan her şeyim iyi olmasına rağmen klomen kullandırdı kullandım iğnemi de oldum tabiki olmadı çok şükür kist falan da olmadı sonra eşime attık sende bir görün dedim ki gerçek Tokat gibi yüzümüze çarptı 😌

Ben kaç defa gittim sorun yoktu 2 defa ovülasyon denedim gayet yunurtluyorum hatta çatlıyor maşallah hatta bi saf doktor eşime baktırmadan her şeyim iyi olmasına rağmen klomen kullandırdı kullandım iğnemi de oldum tabiki olmadı çok şükür kist falan da olmadı sonra eşime attık sende bir görün dedim ki gerçek Tokat gibi yüzümüze çarptı 😌
Hımm olsun canım erkeklerdeki sorunlar çabucak çözülebiliyor en azından, şanslısınız😊 sorun çözülünce senden de güzel haberler bekliyoruz inş yakın zamanda

Hımm olsun canım erkeklerdeki sorunlar çabucak çözülebiliyor en azından, şanslısınız😊 sorun çözülünce senden de güzel haberler bekliyoruz inş yakın zamanda
Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin bununla sınamasın inşallah

Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin bununla sınamasın inşallah
Amin amin canım, çok zor şeylermiş ya insanlar senelerce nasıl dayanıyor hiç bilmiyorum, her gece önce kendime sonra yıllarca bekleyenlere dua ederim çok üzülüyorum, bizim daha ikinci aydan bebek soruları başlamıştı, çevre çok büyük etken ama ondan eminim

Mardindeyim eşimin görevinden dolayı canım sen nerdensin ne kadar süredir deniyordunuz bebek
Canm bende diyarbakirdan yakinz benm 1 oglum var sukurler olsun allaha 4 yaşından gun aldi ve bén 7 ay once ölü dogum yaptim kizimi kaybettim normal doğumla onun icin tekrar istedim 2 aydirdeniyiruz adetim 7 aydir anormal 10 gun suryor kist miyom vs bi suru sey cikti dogumdan sonra dr hemn tedaviye basladi bu ay temizdim diye allahin takdiri hayrlisi olsun hakkimzda artik dua et bana :KK48:
Mardindeyim eşimin görevinden dolayı canım sen nerdensin ne kadar süredir deniyordunuz bebek

Canm bende diyarbakirdan yakinz benm 1 oglum var sukurler olsun allaha 4 yaşından gun aldi ve bén 7 ay once ölü dogum yaptim kizimi kaybettim normal doğumla onun icin tekrar istedim 2 aydirdeniyiruz adetim 7 aydir anormal 10 gun suryor kist miyom vs bi suru sey cikti dogumdan sonra dr hemn tedaviye basladi bu ay temizdim diye allahin takdiri hayrlisi olsun hakkimzda artik dua et bana :KK48:
Ederim tabi canım benim inşallah oğluşa bi kardeş gelir yakın zamanda, kaybınız için çok üzüldüm, vardır herşeyde bi hayır bidaha yaşamazsınız umarım 🙏🏻🤗

Canm o ilaci dr herkese vermez cok iyi bi ilac tanidgm bi arkads kullandi yillardir cocugu olmadi vesile oldu o ilac insalah sanada vesile olir bende klomen kullaniyorm🙏🙏🤗
Bende hamıleymısım dun ogrendım adet gunum daha bugundu ama kan degerım 9.46 yarın yıne kan vercem ınsallah yukselır doktorum daha cok erken cok kucuk hemen sevınme falan deyınce bıraz uzuldum ama Allah sagsaglım kavustursun ıns

9 gün var daha canım🙄 inşallah 9 ay vardır😄
Merhaba canim. Bendede bat 19temmuz. Ama ben femara kullandim ilac olarak ve ovitrelle catlatma ignesi. 3yumurtam buyugu 21 22 25 sm. Ve 3de catlamisdi. Ben biraz sabirsizim test yapiyodum cift cikiyodu bu sabah yaptim silik cizgi cikti ama aksam yaptigimda hic bir sey cikmadi ve bende umidimi kaybetdim artik bakalim hayirlisi insAllah bende sadece gogus hassasuyeti var

Bende hamıleymısım dun ogrendım adet gunum daha bugundu ama kan degerım 9.46 yarın yıne kan vercem ınsallah yukselır doktorum daha cok erken cok kucuk hemen sevınme falan deyınce bıraz uzuldum ama Allah sagsaglım kavustursun ıns
Aa çok sevindim canım benim doktorlar hep garantici zaten üç ayını doldurana kadar hiç sevindirmiyolar doğru dürüst, sağlıkla ilerlersin inşallah kucağına alırsın hayırlı olsun hadi bakalım darısı hepimize🙆🏻💕

Merhaba canim. Bendede bat 19temmuz. Ama ben femara kullandim ilac olarak ve ovitrelle catlatma ignesi. 3yumurtam buyugu 21 22 25 sm. Ve 3de catlamisdi. Ben biraz sabirsizim test yapiyodum cift cikiyodu bu sabah yaptim silik cizgi cikti ama aksam yaptigimda hic bir sey cikmadi ve bende umidimi kaybetdim artik bakalim hayirlisi insAllah bende sadece gogus hassasuyeti var
Öyle oluyomuş canım sonradan belki çizgi belirginleşir tekrardan, çok okudum bu tarz durum yaşayanlar, ama yıkılıyoya insan o çizgiyi göremeyince o çok kötü ben ondan hiç test mest yapamıcam sanırım🙄

Ayy coķ sevindim canm insalalh kucagina almayk da nasip eder rabbim sikinti olmaz 2 gunde bir 2 7e7keatlaniyirsa saglikli gebelk gec dollenme olmus olabilir dua et kendine bol bol bende ederm 🙏🙏

Canm merhaba hos geldin aramiza insallah vardır sabhki idrar da daha dogru cikiuor yarin tekrar sabhin ilk idrarinda yap ve eger 2 cizgi hala varsa kan testine git bence

Aa çok sevindim canım benim doktorlar hep garantici zaten üç ayını doldurana kadar hiç sevindirmiyolar doğru dürüst, sağlıkla ilerlersin inşallah kucağına alırsın hayırlı olsun hadi bakalım darısı hepimize🙆🏻💕
Insallah ısteyen herkes kavussun bebegıne benım bı yıl olmadı ogrenınce hüngür hüngür ağladım duygusal oldum bide cok ☺️

Ayy coķ sevindim canm insalalh kucagina almayk da nasip eder rabbim sikinti olmaz 2 gunde bir 2 7e7keatlaniyirsa saglikli gebelk gec dollenme olmus olabilir dua et kendine bol bol bende ederm 🙏🙏
Gec dollenmemı bılmıym ama zaten ıgnemı adetın 15 gun vuruldum yanı yumurtamda17 gun catladı normal gebelıkler 14 gun ovulasyon olabılıyo yani üç dört gun gerıden zaten bıde ılk gunden olmamısda olabılır evet hayırlısı cok sukur rabbıme hepımız saglıklı sekılde kavusalım ınsallah yavrularımıza

Kızlar martta klomen denemiştik ama kist yaptı, menagon kullanıcaktık bu ay drdan geldim şimdi, kistim daha gitmemiş ondan vermedi bi ay bekleyelim tamamen gitsin dedi, baya büyüktü ama çok minik kalmış bu da güzel bi haber, şimdi inofolic verdi hamile kalmaya yardımcı bir ilaçmış yumurta kalitesi bakımından, diğer ay tamemen eriyince meganon yapıcak, o da olmazsa rahim filmi. Çikolata kisti var bende bu arada önemsiz bir kist ama yapışıklık olmasından korkuyorum, aslında sorunsuz ve düzenlidir adetlerim sağlığıma çok dikkat eden biriyim terliksiz yeri bırak halıya bile basmam ama beni bulur işte bilmiyorum çok da dikkat etmemek mi gerek. Soğan kürüne de başladım bugün, lütfen olsun artık 🙏🏻

Güncelliyorum;
Menogon iğnelerimi vuruldum, sonrasında 3 yum oluştu sonrasında çatlatma iğnemi de oldum, şimdi beklemedeyim, şuan iğnemin üzerinden 11 gün geçti, göğüs şişmesi ve aşırııı hassasiyeti dışında bir belirtim yok ara ara adet ağrısı yokluyor, iğnenin böyle etkileri oluyormuş, haftaya test yapıcam gelişmeleri yine yazıcam, umutsuz olsam da bakalım🤗
Ü

Back