- Konu Sahibi SimgeKaraca
yanlş anladn sanırm ben hamile olmak istemyorum.bugn yaptrdm zaten yarın alıcm sonucu bildirirm sizede.bugn doktr kist hakkında bişy demedi ama blmyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben bütün belirtileri yaşıyorm mide bulntısı başdnmesi kask ağrısıgöğüs şişliği akıntı bnların hepsi psikoljk olablr mi
evet bir aydır yedm bitrdm kendmi hem maddi hem manevi yönden çöktk bugn doktr gttm bişey yok korkmana gerk yok dedi ama ben yinde kafamda bitiremyorm bu olayı tam 5 kez kan tahlili yaptrdk
arkadaşım 5 dk heves için kendini yemiş bitirmişsin neden şimdi korkuyorsun! korkacaksan neden kendini kullandırıyorsun! evlilik dışı ilişkilere girmeyin! korkmazsınız! biz evli oldugumuz halde dikkat ediyoruz herseye!evet bir aydır yedm bitrdm kendmi hem maddi hem manevi yönden çöktk bugn doktr gttm bişey yok korkmana gerk yok dedi ama ben yinde kafamda bitiremyorm bu olayı tam 5 kez kan tahlili yaptrdk
İlişkiye girerken korkmuyolar Allah indinde zina yaptıkları halde ve çocukları olursada veled_i zina sayılacakları halde..ama hamile kalırsak die korkuolar..
Yazıık !!! Allahdan korkmayan insandan korkucaksn..Hamileler size sesleniyorum ! Kız çocuklarınızı güzel yetiştirin ..Geleceğimiz sizlerin elinde...
Belki azcık içinde imanı olan etkilenir de yapmaz diye yazıyorum bunları...(
Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32]
(Zinaya devam eden, putperest gibidir.) [Harâiti]
(Zina edenin yüzü Cehennemde ateşle yanar.) [Taberani]
(Zina edenlerin avretlerinin kokusu, bütün Cehennem halkına eza verir.) [Bezzar]
NÛR SÛRESİ
(2) zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüzer değnek vurun. Allah'a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah'ın dini(nin koymuş olduğu hükmü uygulama) konusunda onlara acıyacağınız tutmasın. Mü'minlerden bir topluluk da onların cezalandırılmasına şahit olsun.
Yazdıklarınıza katılıyorum ama sadece kız çocuklarını değil artık şu anneler erkek çocuklarını da biraz daha ahlaklı, vicdanlı, merhametli yetiştirseler fena olmayacak .