Hamile kalır mıyım

bugün eczaneden iğne alıp tıp merkezlerinde yaptırabilirim aslında 2 gün gecikme korunmayı sekteye uğratır mı korkum o açıkçası pazartesine bırakmak çok riskli geliyor bana
Burada birisi vardı aylık iğneyle korunan hafta sonuna denk gelirse üç gün gecikmeyle vurduruyum diyordu ne kadar kesin sonuç alırsınız onu bilemem

Burada birisi vardı aylık iğneyle korunan hafta sonuna denk gelirse üç gün gecikmeyle vurduruyum diyordu ne kadar kesin sonuç alırsınız onu bilemem
doktor asistanıda saat bile etkiliyor şuan tehlike altındasınız dedi çok korkuyorum bebeğn ihtimalinden bile

Maşallah valla , millet defalarca uğraşıyor hamile kalamıyor

Prezervatifi kullandıktan sonra bağlarken alıp elinize delik var mı yok mu diye bakarsanız doğru kullanmış olursunuz. Prezervatife nasıl güvenilmez ya

Valla ben bir bucuk sene hapla korundum ve doktorum gun icinde ic saat cok onemli degil demisti. Ben hergun 9da icmem gerekirken 11 de de iciyodum. Sonra biraktim hemen ilk ay hamile kaldim. Sonra bos gebelik oldu kürtaj vs. 3 aylik korunma doneminde de tekrar ilac kullanmak istemedigim icin geri cekilme yaptik. Yani iceriye sperm hic girmedi. Bu sekilde de hamile kalmadim.
Oyuzden korunurken hamile kalanlari gorunce tek diyebilecegim Allah'in isi oluyo

Gerçekten öyle bir arkadaşım var 6yıllık evli yeni bebeği olacak ona sordum bu iğne olayını biz korunmadık hep geriye çekilme dedi şok oldum şimdi sizde söyleyince şaşırdım tekrar illaki Allah nasip ederse birşekilde oluyor ama önlem almayınca da insan rahat edemiyor

Insan istemeyince cidden cok korkuyo. Ben de yeni evliyken cok korkardim. Bana doktorum ilac arti prezervatif onermisti. Ilac gebelik onleyici, prezervatifi de saglik acisindan demisti.

Insan istemeyince cidden cok korkuyo. Ben de yeni evliyken cok korkardim. Bana doktorum ilac arti prezervatif onermisti. Ilac gebelik onleyici, prezervatifi de saglik acisindan demisti.
Prezervatif bana yaramıyor acıkcası yanma ve acı veriyor cok unutkan biri oldugumdan hapı takip edemem diye iğne önerdiler bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…