- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi ozledigimkendim
Yerinde olsam olurum hiç olmamaktan iyidirpeki iğneyi olsam mı bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerinde olsam olurum hiç olmamaktan iyidirpeki iğneyi olsam mı bugün
Burada birisi vardı aylık iğneyle korunan hafta sonuna denk gelirse üç gün gecikmeyle vurduruyum diyordu ne kadar kesin sonuç alırsınız onu bilemembugün eczaneden iğne alıp tıp merkezlerinde yaptırabilirim aslında 2 gün gecikme korunmayı sekteye uğratır mı korkum o açıkçası pazartesine bırakmak çok riskli geliyor bana![]()
doktor asistanıda saat bile etkiliyor şuan tehlike altındasınız dedi çok korkuyorum bebeğn ihtimalinden bileBurada birisi vardı aylık iğneyle korunan hafta sonuna denk gelirse üç gün gecikmeyle vurduruyum diyordu ne kadar kesin sonuç alırsınız onu bilemem
Ben olsam 1 ay kocamdan uzak dururumkızlar tıp merkezini tekrar aradım doktor asistanı ile görüştüm şuan korunman bitti dedi iğne yaptırma adetinin ikinci günü gel vs dedi ama oda emin değilim ne desem bilemedim diyor çatlıyacağım şimdi ya
Saatte çok abartı değil midoktor asistanıda saat bile etkiliyor şuan tehlike altındasınız dedi çok korkuyorum bebeğn ihtimalinden bile![]()
Maşallah valla , millet defalarca uğraşıyor hamile kalamıyorYani ayıptır sorması hangi markaydı? O kadar korkuyorum ki artık neredeyse iki tane birden tak diycem adama. Son zamanlarda bu tür hamilelikler o kadar çoğaldı ki benim arkadaşım spiral + prezervatif ile son iki çocuğuna gebe kaldı.
bence de ama aynen dediği cümle buSaatte çok abartı değil mi
kondom en etkili korunma yontemi ve zararsiz
Tarihi geçtiyse kullanmayınbiz evlenmeye bir ay kala sanırım internetten almıştık bunlardan ama hiç kullanamadık duruyor evde o halde onları kullanmanın bir etkisi olmaz![]()
Kullanmadan önce şişirsekPrezervatifi kullandıktan sonra bağlarken alıp elinize delik var mı yok mu diye bakarsanız doğru kullanmış olursunuz. Prezervatife nasıl güvenilmez ya![]()
Anın heyecanı el veriyorsa neden olmasınKullanmadan önce şişirsek![]()
Kızlar iğne oldum insallah sorun olmaz![]()
Açıkçası 1 ay kullanmayı düşünüyorum yani diğer iğnemi olana kadarEn az 1 hafta kondom da kullanin.
Gerçekten öyle bir arkadaşım var 6yıllık evli yeni bebeği olacak ona sordum bu iğne olayını biz korunmadık hep geriye çekilme dedi şok oldum şimdi sizde söyleyince şaşırdım tekrar illaki Allah nasip ederse birşekilde oluyor ama önlem almayınca da insan rahat edemiyorValla ben bir bucuk sene hapla korundum ve doktorum gun icinde ic saat cok onemli degil demisti. Ben hergun 9da icmem gerekirken 11 de de iciyodum. Sonra biraktim hemen ilk ay hamile kaldim. Sonra bos gebelik oldu kürtaj vs. 3 aylik korunma doneminde de tekrar ilac kullanmak istemedigim icin geri cekilme yaptik. Yani iceriye sperm hic girmedi. Bu sekilde de hamile kalmadim.
Oyuzden korunurken hamile kalanlari gorunce tek diyebilecegim Allah'in isi oluyo![]()
Gerçekten öyle bir arkadaşım var 6yıllık evli yeni bebeği olacak ona sordum bu iğne olayını biz korunmadık hep geriye çekilme dedi şok oldum şimdi sizde söyleyince şaşırdım tekrar illaki Allah nasip ederse birşekilde oluyor ama önlem almayınca da insan rahat edemiyor![]()
Prezervatif bana yaramıyor acıkcası yanma ve acı veriyor cok unutkan biri oldugumdan hapı takip edemem diye iğne önerdiler bana daInsan istemeyince cidden cok korkuyo. Ben de yeni evliyken cok korkardim. Bana doktorum ilac arti prezervatif onermisti. Ilac gebelik onleyici, prezervatifi de saglik acisindan demisti.
Hap icin ben alarm kuruyodum misal aksam 9da caliyodu. Bu şekilde unutman imkansiz:)Prezervatif bana yaramıyor acıkcası yanma ve acı veriyor cok unutkan biri oldugumdan hapı takip edemem diye iğne önerdiler bana da