Hamile kalır mıyım

Hiçbir yöntem etkili değildir. Prezervatifte delik, tarih, yanlış boy, kayma vs. olabiliyorken, hiçbirisi etkili sayılmaz. Aza düşürür ama, sıfırlamaz. Implantant daha iyi bence korunmaların arasında.
ben farkindaysaniz 0 demedim. etkili dedim %99 lara varan bir yontem. kendi vucuduma hicbirsey taktirmam hicbirsey zerk etmem hormon dengemi bozacak hicbirsey kullanmam. en dogali prezervatif. ben ayda birkac gun yumurtluyorum erkek her an uremeye hazir o zaman o korunsun sorumluluk onun ortalama 30 gunde 5 gun icin kendi dengemi alt ust edemem...
Nasıl en etkili? Kaç kişinin yırtılmış.. hiç güvenmeyin ona
yukarida yazdiklarim bu post icin de gecerli.
kendimden ayrintili ornek vereyim. pihtilasma bozuklugum var. birkere dvt gecirdim. hormon dengemi alt ust edecek her dogum kontrol yontemi beni hayati riske sokar. hadi beni gectim (mecburiyetleri tamamen birkenarda birakiyorum. sagligi icin kist icin vs kullanimlar haricinde olanlar icin soyluyorum.) hormon dengemi bozan. ara kanamalaraneden olan tuylenme goguslerde sanci vs yapan ve malesef ki tam.manasiyla yan etkileri belli olmayan birseyi vucuduma sokmak bana cok mantikli gelmiyor.
bunu bir tup bebek annesi, erken menapoz adayi biri olarak yaziyorum. Allah kullanmak zorunda birakmasin.

Nasip hayırlısıyla olur inşallah[/QUOTE]

Doğru aynı sebeplerden dolayı ilaç kullanmıyorum ama risk hep var. Maalesef herkesin eşi bu kadar anlayışlı olmayabiliyor rn doğrusu ve temizi aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…