- Konu Sahibi ozledigimkendim
-
CiddimisinizInanın 2 gündür biz de şok yaşıyoruz kondom ile hamileyim
Yani ayıptır sorması hangi markaydı? O kadar korkuyorum ki artık neredeyse iki tane birden tak diycem adama. Son zamanlarda bu tür hamilelikler o kadar çoğaldı ki benim arkadaşım spiral + prezervatif ile son iki çocuğuna gebe kaldı.
Aynen tarih yazıyor diye biliyorum. Ama açıkçası hiç tarihine bakarak almadım genelde devekuşu gibi kafamızı kuma gömüyoruz alırken. Tam kasanın yanına koyuyorlar bir de insan hangisini istediğini bile söyleyemiyor. Ver ordan bi tane filan oluyor genelde
Durex markası. Eşim de dedi muhtemelen delik vardır yoksa mümkün değil üstelik muhtemel gebelik tarihinde de değildi ilişki. Hâlâ şoktayizYani ayıptır sorması hangi markaydı? O kadar korkuyorum ki artık neredeyse iki tane birden tak diycem adama. Son zamanlarda bu tür hamilelikler o kadar çoğaldı ki benim arkadaşım spiral + prezervatif ile son iki çocuğuna gebe kaldı.
çalışıyorum bugün akşam 7den 8den önce yaptıramamHayır 2 gün olmicak 1 gün olmuş olacak eğer bugun erkenden iğneyi yaptırirsan :) birşey olmaz sadece 1 hafta ek yöntem kullan yinede sen . Korkma yani bu ignelerde belli günler oluyor bir kaç gün erken veya geç olabilir ama bunlara guven olmaz diye bu söylenmez .
spiral kayması sonucu kuzenim gebe kalmıştı çok dikkat edinBen spiral kullanıyorum ama tabiki yine de ödüm patlıyor. Şu emzirme tantanası bitince doğum kontrol haplarıma döneceğim
Ciddiyim kocası doktor hem de hani desen ki kullanmayı bilmedilerYok artık yaa(((
Eşime dedim ben tüplerimi bağlatayim 3.çocuk istemiyorum dedimCiddimisinizkondom en etkili korunma yöntemi diye onu kullanıyoruz. Korkmaya basladim neye güveneceğiz.
biz evlenmeye bir ay kala sanırım internetten almıştık bunlardan ama hiç kullanamadık duruyor evde o halde onları kullanmanın bir etkisi olmazAynen tarih yazıyor diye biliyorum. Ama açıkçası hiç tarihine bakarak almadım genelde devekuşu gibi kafamızı kuma gömüyoruz alırken. Tam kasanın yanına koyuyorlar bir de insan hangisini istediğini bile söyleyemiyor. Ver ordan bi tane filan oluyor genelde
spiral kayması sonucu kuzenim gebe kalmıştı çok dikkat edin
Ciddiyim kocası doktor hem de hani desen ki kullanmayı bilmediler
O aklıma geldi de inşallah aynı kalitede olur her alışverişimi internetten yaparım da konu bu olunca Allahım çakması gelirse, tarihi geçip silip değiştirdilerse diye içime kurt düşüyor. Ama alcam, en son eşim almaya gittiğinde kuyrukta bir sürü insan varmış tam eşime sıra gelmiş erkek kasiyer gitmiş kız gelmiş bu da söyleyememiş şundan alacağım demiş kızarmış bozarmış eve mosmor geldiİnternetten alın seçerek :)
O aklıma geldi de inşallah aynı kalitede olur her alışverişimi internetten yaparım da konu bu olunca Allahım çakması gelirse, tarihi geçip silip değiştirdilerse diye içime kurt düşüyor. Ama alcam, en son eşim almaya gittiğinde kuyrukta bir sürü insan varmış tam eşime sıra gelmiş erkek kasiyer gitmiş kız gelmiş bu da söyleyememiş şundan alacağım demiş kızarmış bozarmış eve mosmor geldi
Bir de nasip tabi önlemlere rağmen oluyorsa dünyaya gelesi varmış miniğinDurex markası. Eşim de dedi muhtemelen delik vardır yoksa mümkün değil üstelik muhtemel gebelik tarihinde de değildi ilişki. Hâlâ şoktayiz
Normal insanların olduğu bir ülkede yaşamıyoruz ki eczaneye kadınlar için özel bir ilaç almaya yolladım adını yazdım eczacı kadın nerdeyse adamı sapık ilan ediyormuş. Benimle dalga mı geçiyorsunuz bunu ne yapacaksınız diye. Adam gidip karısının ilacını bile alırken mal mıknatısı gibi belayı çekiyorAllah allah niye o kadar çekiniyor ki
Ayıp bir şey olsa markette satılmaz
Ben kayganlaştırıcı jel kondom vs alışverişini kendim de yaparım. Çekinmesin yahu :)
O zaman ek korunma uygula kesinliklekızlar tıp merkezini tekrar aradım doktor asistanı ile görüştüm şuan korunman bitti dedi iğne yaptırma adetinin ikinci günü gel vs dedi ama oda emin değilim ne desem bilemedim diyor çatlıyacağım şimdi ya
peki iğneyi olsam mı bugünO zaman ek korunma uygula kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?