Bakın ne yaşandıysa yaşandı olan oldu ama artık siz o aşık eski genç kız değilsiniz
Gebeliğinizi sürdürmeyi ve evlenmeyi seçmişsiniz bu da sizin verdiğiniz bir karar artık durup durup eskiyi eşelemeyin
Eşinizin eksik yönleri vardır herkesin var ama bakın o da sorumluluk almış, sizi yalnız bırakmamış, o da aşık olmadığı bir kadının ve çocuğun elini tutmuş. Bunu da biraz takdir edin, günümüz dünyasında gebelik erkekler için evlilik sebebi bile değil. Aşık olmayabilirsiniz ama boşanmada çok çok sevimli bir süreç değil, sonrasında hayatın size sevebileceğiniz birini getirmesi olasılığı da çok yüksek değil.
Bu sebeplerden önce evliliğiniz ve düzeniniz için çabalayın derim. Gerekirse çift terapisine gidin, bebeğiniz çok küçük bırakın biraz büyüsün, palazlasın. Hop kalkıyorum hop oturuyorum tarzı ani kararlar her zaman pişmanlık getirir. Bu devirde kalbinin götürdüğü yere git tarzı romantik tavsiyeleri kimseye veremem maalesef. Ev kiralarının 15-20 binden başladığı bir dünyada çok akıllı adım atmak gerek. Düzen bozmadan önce iyi düşünün. Adam hiç çalışmıyor değil, ailesi de kayıtsız değil olaya biraz olumlu yanlarından bakın ve toparlamaya çalışın önce yine olmazsa düşünürsünüz. Dışarıda sizi bol bol kazanacağız, aşık olacağınız güllük gülistanlık bir dünya beklemiyor bunu da unutmayın