HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Beni de ekler misin sat 5 şubat bat 2 mart

Bende kurt var dayanamıyorum ki… bat cuma. Eğer adetim geçerse haftasonu olur acilde de her doktor bakmıyor betaya nolur nolmaz cumadan sağlık ocağına mı gitsem diyorum
Git acilden ver sağlık ocağına giserden pazartesi alırsın sonucu

Vallaha ya tabi bu işten en çok memnun olan kocam olacak o ayrı . Zavallım bilmiyo ki kullanacam onu
Sen ne zamandır istiyorsun bebiş. Çok stres oldun mu? Ben bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum sonra geçiyor Bat ne zaman aşkım

Bir gün sabah kalkıyorum umut doluyum bu ay o ay diyorum. Bir gün kalkıyorum diğer aylardan hiçbir farkı yok yine olmayacak diyorum. Ne olacak bu halim

Sen ne zamandır istiyorsun bebiş. Çok stres oldun mu? Ben bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum sonra geçiyor Bat ne zaman aşkım
Ya benimki de saçmalık kızıyorum kendime. Ama takınlı bi manyağın tekiyim . Bütün stresimi de manyaklığım yönetiyor. Bu konuda haksız olduğumu da biliyorum ama annelik içgüdüsü çok değişik.
2 kızım var benim . 7-5 yaşlarında. İkisi ikiz gibi büyüdükleriniçin çok zorladım . Dedim allah isteyenlere versin ben istemiyorum yeter. Bu iki aydır (şu an 3. Aydayım) öyle bi hasret düştü ki içime anlatamam . Rabbim isteyen herkese bana da nasip etsin .
Kızlar büyüdüler. Bebek kokusu özledim ben

Başka uğraşlar bulacaz kendimize kafadan silecez
Doğru olan bu ama yapamıyorum düşünüyorumda Allaha şükür hayatımda çocuk dışında herşey yolunda galiba bu yüzden sadece buna kafa yoruyorum. Ya da bilmiyorum sadece ben öyle düşünüyor offf yeter kendimden sıkılıyorum bazen

Uğraş bul kendine kuzum . Kafa dağıtacak bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…