- 3 Şubat 2025
- 60
- 115
- 8
Hadi bakalım rast gele çok güzel haber. Sonucu da çok güzel olur inşallah canımKızlaar bende çıktım doktor kontrolünden 19 mm olmuş yumurtalarım 3 tane vardı normalde 1 tanesinin boyutunu söyledi. Endometrium 3 çizgi görünümünü almış bu çok güzel birşey hazırlığını yapıyor dedi. Çatlatma iğnesi vurmamı söyledi 12:30 da vurdum. iğneden sonraki akşam 3 gün üst üste ilişki sonra gün aşırı dedi. Reglinin 16. günü 25. güne kadar duphostan kullanıcam. Duphostanın son günü test yap dedi iğne hariç 11. gün oluyor
Canımmm çok çok tebrikler harika bir haber
Hayırlı olsun canım
Ben göremedim malesefEki Görüntüle 3544620 kızlar adete daha 4gün var silik mi var 2 dk sonraki sonucu
Canım göremedim sanki ya ama daha erken zatenKızlar prodoctor bakın prodictor değil testin markası
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Kapağı açmadığım ilk 5 dk ,
kapağı açtığım 10 dk fotoğraflar
Regl belirtim var karnım ağrıyor olacak gibiyim
Birde böyle bak banamsmamsCanım göremedim sanki ya ama daha erken zaten
Açılmış halinde görebiliyorum ama il fotoğrafta göremiyorumKızlar prodoctor bakın prodictor değil testin markası
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Kapağı açmadığım ilk 5 dk ,
kapağı açtığım 10 dk fotoğraflar
Regl belirtim var karnım ağrıyor olacak gibiyim
Çok ince bir çizgi gördüm ben, biraz silik ama. Tekrarla bence testiBirde böyle bak banamsmams
Evet ilkte yok zaten o 5. Dakika sonra dedim yok bıraktım 10. Dakikada geldim açıp bakayım dedim silik çıktı bende ümitlenmek istemiyorum herkes diyor hemen oluluyormuş ama heyecanlandım hahekekeAçılmış halinde görebiliyorum ama il fotoğrafta göremiyorum
Pazartesi regl tarihim kısmet olurda regl olmazsam pazartesi sabah deneyeceğim tekrarÇok ince bir çizgi gördüm ben, biraz silik ama. Tekrarla bence testi
Aaa böyle vaarr kıızzBirde böyle bak banamsmams
Evet bundan korkuyorumAaa böyle vaarr kıızzinşallah yalancı değildir yaa
İyi düşünelim iyi olsun canım benim inşallah vardırEvet bundan korkuyorum
İnşallah canım inşallahhjjİyi düşünelim iyi olsun canım benim inşallah vardır
Canım suyun altına tutma muhabbetini görmüştüm burda silinirse eğer kuruma oluyormuş dene istersen hdhdhdEvet ilkte yok zaten o 5. Dakika sonra dedim yok bıraktım 10. Dakikada geldim açıp bakayım dedim silik çıktı bende ümitlenmek istemiyorum herkes diyor hemen oluluyormuş ama heyecanlandım hahekeke
Onu merak ettim 10 dakika da kuruma çizgi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?