bayb canım benim günüm 3 gün geçti cumartesi test yapacam eğer varsa ki inanıyorum var olduğuna kahverengi leke falan olmadı henüz ikimizde bu ay mutlu haberi veririz eşlerimizze inşallah geçen ay doğum günümüzde gelmedi bebişleimiz bu ay gelir inşallah
olmadı kızlar yine bugün adet günümdü ve pempe akıntım gelmeye başladı adet oldum yani yine hayallerim suya düştü ama o kadar üzülmedim açıkcası çünkü bi senedir hep aynı alıştım artık p.tesi başka bi doktora gidicem herşeyin hayrlısı... içimde burukluk ve hayal kırıklığı var üzülmedim desemdee elimde değil ağlamak çare de değil ama ben çok çaresizimmm
üzülme bitanem ya hayırlısı benimkide kesin değil hem. eğer varsa sana tek tavsiyem eşini iyi besle bu ay ben kocama dedimki benim canım kabak çekirdeği, badem ve fındık istiyo çünkü ben şunu ye bunu ye desem önemsemez unutur ben isteyince kesin alır.sora ben içinden fındıklarını seçip 5-6 gün eşime yedirdim. ve bir gece birlikte olduk düşün yumurlamadan birkaç gün önce onda değişik bişi oldu hiç akmadığını farkettim spermlerin demekki fındıklar bademler işe yaradı hızlandırdı sipermlerisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu ay yap bana güven bitanem sen madem düzeenli adet görüyosun kesin olurkaydirigubbakcemile2
bende adet günümde oldu aman biraz koyu kahve rengiydi.yerleşme kanamasıda olmayabilir.herkestede olmuyo canım
bended dun kahverngi aknti oldu geneld adetmn hamercisdr hmn adt olurm bugn tik yok yerlsme kanmsi bayami gelmeli ya iliskdn sonraki sabh kucuk penb gibi bisi gldi bide jel gibi bsi bulasti elime 13 gun var adtme pek belirti olmamsi normlmi kafam karsti ayyyyyy
mrh bende 5+0 haftalık hamileyim.reglimden 2 gün sonra idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu ve hiç kanamam olmadı,akıntımda çok fazla değil ve belirti arıyoruz ya sürekli aslında kendimizi kandırıyoruz adet belirtilerin den hiç bir farkı yok!!!allah isteyen herkesin kucağını doldursun inş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?