• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalan herkeste yerleşme kanaması olur mu?? Yorumlarınızı bekliyorum

benim tam adet olmam gereken günlerde 2-3 gün süren yerleşme kanamam oldu, hatta ben onu adet başlangıcı zannettim ama birden kesilince acaba mı dedim? kahverengi kokusuz, sarı bir akıntının da eşlik ettiği bir kanamaydı

ben hiç yerleşme kanaması yaşamadım..tüm adet belirtilerini yaşadım hatta tüm gün çarşıda işim var adet olurum lavabo bulamam diye ped bile yerleştirdim sabah...adet 7 gün geçmişti bu arada...aşırı kasık ağrısı,sancı ve her an adet olacak hissi...çarşıda tüm gün işimi hallettim gelirken rastgele bir hamilelik testi aldım yinede...vajinismus hastasıydım hamileliğe ihtimal vermedim,dışardan vajinaya boşalma ile hamile kaldım inanın...testin sonucunu görünce şok oldum tabi...

şimdi ise kızım 5 yaşında...2. düşünüyoruz vajinismusu hallettik:-))) 3 aydır halen tık yok...

selam kızlar sizlere bişi sormaik istiyorum hamile kalan herkeste yerleşme kanaması oluyor mu?? benim adetime 5 gün var ve bu ay çok ümitliyim ama birde şu yerleşme kanaması kafama takıldı adete bi hafta falan kala oluyormuş galiba yerleşme kanaması bende olmadı acaba yine hamile kalamadım diye üzülmeye başladım kanama olup olmadığında kişi hamile kalıp kalmadığını anlayabilir mi lütfen bana yardım edin yorumlarınızı bekliyorum bende kanama olmadığı için bu ay da tutturamadık diyedüşünüp üzülüyorum:gitme:
hayir cnm olmaz bndede olmamisti herkeste olmaz cok nadirdir

Kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı yada bilen duyan? Dün adet olmam gerekiyordu tuvalete çıktığımda peçeteye sadece açık pembe 1 damla kan geldi ped koydum lakin 2 gündür birdaha kanamam olmadı hiçbirşekilde. Malum ilişki de 18 gün önce oldu. SiZce yerleşme kanaması olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar,

bende 4 aydır deniyordum ovulasyon testi ile şu an 5. aydayım ama ovulasyon testi yapmadan zor yolu seçtim:)):) gün aşırı yani iki günde bir birlikte olduk, adetime 6 gün var ama gğüs agrısından duramıyorum ayrıca kasıklarıma sürekli ağrı giriyor, belirtiler adete 8 gün akala başladı adet belirtisi olsa bu kadar erken başlar mı? Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Back