• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalan herkeste yerleşme kanaması olur mu?? Yorumlarınızı bekliyorum

bayb canım benim günüm 3 gün geçti cumartesi test yapacam eğer varsa ki inanıyorum var olduğuna kahverengi leke falan olmadı henüz ikimizde bu ay mutlu haberi veririz eşlerimizze inşallah geçen ay doğum günümüzde gelmedi bebişleimiz bu ay gelir inşallah

ayy canım benim ya çok sevindim hadi hayırlısı bakalım inşallah hamilesindir içime doğdu tatlım bakalım benim yarın adet günüm ama büyük bi ihtimal adet olucam gibi çünki yüzümde sivilceler çıktı allah herşeyin hayırlısını versin bende dua ediyorum inşallah hamileyimdir diye:):):)

olmadı kızlar yine bugün adet günümdü ve pempe akıntım gelmeye başladı adet oldum yani yine hayallerim suya düştü ama o kadar üzülmedim açıkcası çünkü bi senedir hep aynı alıştım artık p.tesi başka bi doktora gidicem herşeyin hayrlısı... içimde burukluk ve hayal kırıklığı var üzülmedim desemdee elimde değil ağlamak çare de değil ama ben çok çaresizimmm:(:(:(

olmadı kızlar yine bugün adet günümdü ve pempe akıntım gelmeye başladı adet oldum yani yine hayallerim suya düştü ama o kadar üzülmedim açıkcası çünkü bi senedir hep aynı alıştım artık p.tesi başka bi doktora gidicem herşeyin hayrlısı... içimde burukluk ve hayal kırıklığı var üzülmedim desemdee elimde değil ağlamak çare de değil ama ben çok çaresizimmm:(:(:(

üzülme bitanem ya hayırlısı benimkide kesin değil hem. eğer varsa sana tek tavsiyem eşini iyi besle bu ay ben kocama dedimki benim canım kabak çekirdeği, badem ve fındık istiyo çünkü ben şunu ye bunu ye desem önemsemez unutur ben isteyince kesin alır.sora ben içinden fındıklarını seçip 5-6 gün eşime yedirdim. ve bir gece birlikte olduk düşün yumurlamadan birkaç gün önce onda değişik bişi oldu hiç akmadığını farkettim spermlerin demekki fındıklar bademler işe yaradı hızlandırdı sipermlerisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu ay yap bana güven bitanem sen madem düzeenli adet görüyosun kesin olurkaydirigubbakcemile2

üzülme bitanem ya hayırlısı benimkide kesin değil hem. eğer varsa sana tek tavsiyem eşini iyi besle bu ay ben kocama dedimki benim canım kabak çekirdeği, badem ve fındık istiyo çünkü ben şunu ye bunu ye desem önemsemez unutur ben isteyince kesin alır.sora ben içinden fındıklarını seçip 5-6 gün eşime yedirdim. ve bir gece birlikte olduk düşün yumurlamadan birkaç gün önce onda değişik bişi oldu hiç akmadığını farkettim spermlerin demekki fındıklar bademler işe yaradı hızlandırdı sipermlerisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu ay yap bana güven bitanem sen madem düzeenli adet görüyosun kesin olurkaydirigubbakcemile2

tamam canım deniycem inşallah bu sefer olur allah herşeyin hayırlısını versin tatlım inşallah sen hamilesindir.. benim edetim bittikten sonra doktora gidicez bakalım:D

kızlarrrrr noolur acil cevap yazın bana
sabah kasıklarımda yürürken ara ara batma , az evvel wc ye gittim, peçeteye sildiğimde çok hafif pembelik geldi regl başlangıcı gibi, ama ateşim bugün yüksek ve reglim çarşamba günü, bu ne demek oluyor şimdi, iyi bişey mi, böyle yaşayan oldu mu aranızda

bende adet günümde oldu aman biraz koyu kahve rengiydi.yerleşme kanamasıda olmayabilir.herkestede olmuyo canım

bended dun kahverngi aknti oldu geneld adetmn hamercisdr hmn adt olurm bugn tik yok yerlsme kanmsi bayami gelmeli ya iliskdn sonraki sabh kucuk penb gibi bisi gldi bide jel gibi bsi bulasti elime 13 gun var adtme pek belirti olmamsi normlmi kafam karsti ayyyyyy

bended dun kahverngi aknti oldu geneld adetmn hamercisdr hmn adt olurm bugn tik yok yerlsme kanmsi bayami gelmeli ya iliskdn sonraki sabh kucuk penb gibi bisi gldi bide jel gibi bsi bulasti elime 13 gun var adtme pek belirti olmamsi normlmi kafam karsti ayyyyyy

canım adetine 13 gün varsa çok erken daha bence yumurtan çatlamış olabilir

harkeste olmayabiliyor 2.kızımda kanamam artmadan 4 gün devam etti hani başlangıçtaki kadar.
test yaptım hamile olduğumu öğrendim

bende ayın 22.sini bekliyorum bakalım ne olacak
adetten sonra 13. günümde az bi kan geldi herhalde yumurta çatlaması diye düşündüm
ardından geçen pazar ayın 13.de yine katı kahve bi akıntı oda beni acaba yerleşme kanamasımı diye çok ümitlendirdi bakalım hayırlısı bende konu açmıştım acaba yerleşme kanamasımı diye ama pek kimse gelip okumamıştı bişe öğrenemedim yani

hanımlar, 18 gün önce adetim bitmediği için, doktor adet kesici primolut-n ilacı vermişti. ilacı 15 gün kullandıktan sonra bıraktığımda 2-3 gün içinde adet olmam gerekiyordu. fakat ilacı kullandım, 3 gün geçti ben halen adet olmadım. ilacı bıraktığım zaman, yani 2 gün önce tuvaletteyken idrarımı yaptığım sırada, pembe pembe damladı. ped koydum ama adet olmadım, şimdi de eser yok. ne ağrı ne sızı ne adet...
acaba diyorum, acabaa belki hı? hamile miyimdir ki ben? hadi bakalım eheh

kızlar geçen ay hayal kırıklığı oldu ama bu ay bakalım hamiş kalabilecekmiyim adetimin 15 .günü bayanssulusmile çalışmalara devam ediyoruz 3 gün sonra bırakcaz zaten doktor adetin 10 ile 18 günleri arası demişti ve :lepi:tahlillerimizde temiz çıktı bu çok umutluyum hadi hayırlısı bakalımm allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

iki gebelik testi yaptım farklı marka, ikisi de çok koyu pozitif çıktı.Hata olur mu, ya da hata nerede, bu iki testte mi yoksa bir hafta önce kanda gebelik testi verdiğim yerde mi???
tekrar ve mecburen aynı yere kan tahilili vereceğim, çok heyecanlandım. ınşallah vardır, inşallah... adetim 4-5 gün geçti, ama başka da bi belirti yok.

mrh bende 5+0 haftalık hamileyim.reglimden 2 gün sonra idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu ve hiç kanamam olmadı,akıntımda çok fazla değil ve belirti arıyoruz ya sürekli aslında kendimizi kandırıyoruz adet belirtilerin den hiç bir farkı yok!!!allah isteyen herkesin kucağını doldursun inş:Saruboceq:

mrh bende 5+0 haftalık hamileyim.reglimden 2 gün sonra idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu ve hiç kanamam olmadı,akıntımda çok fazla değil ve belirti arıyoruz ya sürekli aslında kendimizi kandırıyoruz adet belirtilerin den hiç bir farkı yok!!!allah isteyen herkesin kucağını doldursun inş:Saruboceq:

inşallah canım senin adına çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım bana da bu duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah:Saruboceq:

kızlar sanırım bende yerleşme kanaması dedikleri olayı yaşadım dün 3 5 damla kahverengi akıntı gibi bişey geldi dedim heralde adetim erken geldi çünkü daha 3 gün var ama arkası yok acaba hamiş miyim?

Kizlar bana acil yardim edin bugün adetim geldi hic beklemiyordum son adetimden 20 gün gecti normalde 36 ile 38 gün de bi gelirdi .. Hic gögüs arisi bile olmadi önceden hic bi belirtim yokdu agressiflikten haric .. Cok tuhaf ?? Hamile olma ihtimalim olabilir mi sizce?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back