Gebeliğe Hazırlık Hamile kalan arkadaslar yardim biz hamile kalamayanlarada

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Can'ım klomen tedavisi derken çatlatma iğnesi de kullandın mı?
Hayır canım normal günde bir tane hap ictim.
Kendi kendine çatladığı için iğne kullanmadım.
Ozeldekilerde hep kullandım iğne ama..
Devlette prosedür böyle işliyor

kızlar merhaba hamile kalamıyorum sorun ne bilmiyorum yardım edin lütfen hangi testleri yaptırmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?

kızlar merhaba hamile kalamıyorum sorun ne bilmiyorum yardım edin lütfen hangi testleri yaptırmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?

Kızlar psikolojide önemli bence sürekli düşünmek gerilmek oldumu oldumu diye beklemekte etkiliyo kolay degil tabi insanın içi gidiyo ama olumsuz psikoloji yanlıs beslenme hareketsizlik ilaç kullanma hepside etken dua cok cok önemli manevi olarak rahatlıyo ve güçleniyosun psikolojide olumlu etkileniyo bu devirde çocuk sahibi olmak cok cok zor

8 aydır deniyorum klomen kullandım , klomen oviterelle vurdurdum , oviterelle vurdurdum , femera+menogon+oviterelle vursurdum. 4 kez tedavi oldum her testi yaptırdım eşimde öyle herşey temiz ama tutmadı rabbim zamanını bekliyor sanırım bu ayda ovu testi kullanıyorum

Bende 11 aylık evliyim 2.5 aylık evliydim gebe kaldım ama malesef düşük yaptım aradan 7 ay geçti her yolu denedim inofolic incir kürü havuç kürü klomen çatlatma iğnesi eşime keci boynuzu kuru uyguladım sürekli dua ettim yine olmadı ve sonra adetim bittikten sonra belim ağrımaya başladı bende yakı yapıştırdım ve o ay hamile kaldım önce allahin izniyle sonrada yakı sayesinde diye düşünüyorum ama malesef gebe olduğumu bilmeden ağrı kesici kullandım ve maleseff o bebeğim de düştü şimdi yine istiyorum ınsllh olur da bu sefer sağ salim kucağıma alırım ve bide size şunu söyleyeyim hamile kalmayi düşündüğünüz andan itibaren kesinlikle ağrı kesici antibiyotik vs kullanmayın folik asit kullanin.Biraz uzun oldu ama bilgi vermek istedim rabbim cümlemizin kucağını doldursun inşallah

Merhaba arkadasm yorumunu gorunce sormak istedim benımde kıstım var ve yumurtlamanın 3onemli gunu dun bugun yarındı ve misafırlıkteyız dolayısıyla calısma yok. Az evvel cok basım agrıdıgı için agrı kesıcı aldım kafama takıldı sızde tek mi aldınız da oldu bebek yoksa bile stres oldum simdi

Ben ağrı kesici 3 gün üst üste kullandım o yüzden oldu siz 1 tane kullanmissiniz bişey olmaz bence

Selam lutfen bilgisi olan varsa yardim ede bilirmi.adetime 1 hafta kala hcg kan testi yapdirdim 1.20 cikmisdi.bende ovulyasyonumun adetin 9cu gunu falan oldugunu dusunuyorum.boyle cikipda sonradan deyeri artan varmi lutfen bilgisi olan varsa yardim ede bilirmi 3cu yilimizdayiz evliliyimizin hala bebek yok.doktora gittim adetin 10 gunu bana korunmami soyledi ve antibiotik falan yazdi bende korundhm ama sonra dusundumki ya 9cu gunu olmussa ovulyasyon.oyuzden atamadim haplari.simdi boyle ne yapacagimi bilmiyorum.konu acdim kimse bir sey yazmadi bende buraya yazdim

Bende bebek istiyorum. Ama esim istemiyor. normalde korunma yontemimizle hamile kalma riski yuksekmis. Bende iiltahap vardi o yuzden olmuyor sanırım.doktor rahmimde herhsngi bir sorun olmadığını söylemişti.sadece cok iltihabin var demisti.

Nasıl korunuyorsunuz ki?

Geri cekilme. Bu yonteme korunma yontemi dahi denmiyormus. Bir yil olacak. Hala Tik yok.
Geri çekilme yönteminde eşin zamanında çekiliyorsa hamile kalamaman normal zaten, spermden önce gelen sıvıda da sperm olabilir diyorlar ama bazıları da hiç olmaz diyor yani doğru uyguluyorsanız hamile kalma riskin çok az.

Ben çok kolay hamile kalıyorum, ilkinde Doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım, şimdi yine hamileyim üçüncüye yine aynı hapı bıraktığım ay hamile kaldım. Sadece ikincide hap kullanmıyordum emzirdiğimden dolayı, prezervatif denedik sevmeyince geri çekilme yöntemi yapalım dedik 2 ay falan hamile kalmadım üçüncü ay sadece bir defa içime boşaldı eşim onda da hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…