Hayır canım normal günde bir tane hap ictim.Can'ım klomen tedavisi derken çatlatma iğnesi de kullandın mı?
Peki teşekkür ederim ....Hayır canım normal günde bir tane hap ictim.
Kendi kendine çatladığı için iğne kullanmadım.
Ozeldekilerde hep kullandım iğne ama..
Devlette prosedür böyle işliyor
Söylediklerin beni çok rahatlattı çok saolPeki teşekkür ederim ....
Rica ederim canim ne demekSöylediklerin beni çok rahatlattı çok saol
Kaç zamandır deniyorsunuz?kızlar merhaba hamile kalamıyorum sorun ne bilmiyorum yardım edin lütfen hangi testleri yaptırmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
Daha çok erken hemen ümitsizliğe kapılmayın3 aydır deniyorum ama sonuç hep negatif
Merhaba arkadasm yorumunu gorunce sormak istedim benımde kıstım var ve yumurtlamanın 3onemli gunu dun bugun yarındı ve misafırlıkteyız dolayısıyla calısma yok. Az evvel cok basım agrıdıgı için agrı kesıcı aldım kafama takıldı sızde tek mi aldınız da olduBende 11 aylık evliyim 2.5 aylık evliydim gebe kaldım ama malesef düşük yaptım aradan 7 ay geçti her yolu denedim inofolic incir kürü havuç kürü klomen çatlatma iğnesi eşime keci boynuzu kuru uyguladım sürekli dua ettim yine olmadı ve sonra adetim bittikten sonra belim ağrımaya başladı bende yakı yapıştırdım ve o ay hamile kaldım önce allahin izniyle sonrada yakı sayesinde diye düşünüyorum ama malesef gebe olduğumu bilmeden ağrı kesici kullandım ve maleseff o bebeğim de düştü şimdi yine istiyorum ınsllh olur da bu sefer sağ salim kucağıma alırım ve bide size şunu söyleyeyim hamile kalmayi düşündüğünüz andan itibaren kesinlikle ağrı kesici antibiyotik vs kullanmayın folik asit kullanin.Biraz uzun oldu ama bilgi vermek istedim rabbim cümlemizin kucağını doldursun inşallah
Ben ağrı kesici 3 gün üst üste kullandım o yüzden oldu siz 1 tane kullanmissiniz bişey olmaz benceMerhaba arkadasm yorumunu gorunce sormak istedim benımde kıstım var ve yumurtlamanın 3onemli gunu dun bugun yarındı ve misafırlıkteyız dolayısıyla calısma yok. Az evvel cok basım agrıdıgı için agrı kesıcı aldım kafama takıldı sızde tek mi aldınız da oldubebek yoksa bile stres oldum simdi
Nasıl korunuyorsunuz ki?Bende bebek istiyorum. Ama esim istemiyor.normalde korunma yontemimizle hamile kalma riski yuksekmis. Bende iiltahap vardi o yuzden olmuyor sanırım.doktor rahmimde herhsngi bir sorun olmadığını söylemişti.sadece cok iltihabin var demisti.
Geri cekilme. Bu yonteme korunma yontemi dahi denmiyormus. Bir yil olacak. Hala Tik yok.Nasıl korunuyorsunuz ki?
Geri çekilme yönteminde eşin zamanında çekiliyorsa hamile kalamaman normal zaten, spermden önce gelen sıvıda da sperm olabilir diyorlar ama bazıları da hiç olmaz diyor yani doğru uyguluyorsanız hamile kalma riskin çok az.Geri cekilme. Bu yonteme korunma yontemi dahi denmiyormus. Bir yil olacak. Hala Tik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?