Aynı problem bende var ilaç kullandım yeni bitti sen hangi ilacı kullandın enfeksiyon içinCanım ben 3 ay öncesinden Folik asit içmeye başladım doktora gidip hormon testleri yaptırdım ve az da olsa enfeksiyon varmış ilaç kullandım ve o ay Allah'ın izniyle hamile kaldım
Canım ismini hatırlamıyorum 3 ay olduAynı problem bende var ilaç kullandım yeni bitti sen hangi ilacı kullandın enfeksiyon için
İster istemez stres yapıyo insan .inşallah hayırlı haberlerini alcaz...Ha ha adeti 28 gunde 1 olan sekmeyen bi kadindim vevek istiyoruz 3 aydir tabi tedaviyle oldugu icin daha oncede klimen ve catlatma ignesi oldum 3 ay dir ayni seyi yapiyorum yumurta oluyo catliyo yok negatif allahtan 1 kizim var ama su bi gercek 28 gunde sekmeyen adetim gecen ay 1 gun gecti bu ay 10 haziranda olmam lazimdi hala tik yok olmadim her bebekte 2. Klomende hamilr kaldim ama bu 3 ay oldu yok sanirim kendime stres yapmiyorum diyorum ama icten ice kendi kendine stres oluyo galiba gecmeyen adet gunum geciyo bende bi anlam veremedim kizlar aglancak halime guluyorum o durumdayim yani
Can'ım klomen tedavisi derken çatlatma iğnesi de kullandın mı?Kızlar inanın rabbim Ne zaman nasip ederse o zaman bu duyguyu size veriyor.
Benim dört yıl olmadı eşimde bendede bir problem olmadığı halde.
Bu zaman içinde elimden gelen herşeyi yaptım.. bitkisel kürler.sogan,ıncir,maydanoz süt buharı,
Aslan pençesi,civan perçemi...
Ovulasyon testi,klomen takibi sayısını bilmiyorum,hsg cekildim bi kere asilama yapildi tuttu ama bu kezde bebek gelişmedi kürtaj oldum..
Artık herşeyi sil baştan araştırma hastanesinde tedaviye başladım.
Ordada surundurduler beni tekrar hsg cekildim hormom testleri falan 9-10ayi buldu.hsg çekildim 6 ay sonra hamile kaldım bu arada.
Ve ilk klomen tedavisi oldum tutmadı.
Ikıncı ay tekrar klomen tedavisi gördüm ikincisinde tuttu hamd olsun.
Klomenle birlikte kendim her sabah
Kuru ıncir yedim 3 tane
Inofolic toz içtim sabah akşam
Hergun meryem suresi okudum
Aslında bunlar aradada normal yaptığım şeylerdi.
Hiç umudumu yitirmedim,isyan asla etmedim
Tabikide üzüldüm vardır bir hayır dedim.
Demem o ki rabbim zamanını biliyor size mucizenizi gönderiyor..
Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin insaAllah..hergun bu duayı ediyorum.
Ve sizi çok iyi anlıyorum.
Tek diyeceğim çevreye kulaklarınızı tıkayın eşinizle hep mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?