Gebeliğe Hazırlık Hamile kalan arkadaslar yardim biz hamile kalamayanlarada

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geri çekilme yönteminde eşin zamanında çekiliyorsa hamile kalamaman normal zaten, spermden önce gelen sıvıda da sperm olabilir diyorlar ama bazıları da hiç olmaz diyor yani doğru uyguluyorsanız hamile kalma riskin çok az.

Ben çok kolay hamile kalıyorum, ilkinde Doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım, şimdi yine hamileyim üçüncüye yine aynı hapı bıraktığım ay hamile kaldım. Sadece ikincide hap kullanmıyordum emzirdiğimden dolayı, prezervatif denedik sevmeyince geri çekilme yöntemi yapalım dedik 2 ay falan hamile kalmadım üçüncü ay sadece bir defa içime boşaldı eşim onda da hamile kaldım.
Dikkat ediyor. Darısı başıma diyeyim o vakit

Kendinde sorun arama diye yazmak istedim ben. Kaç yıllık evlisin? Eşin hiç mi istemiyor yoksa bekleyelim mi dedi?
Temmuzda yil olacak. Ilk başta hic istemiyordu. Şimdi ortalarda. Ama henuz karar ve icraat yok. Tabiki bu durum canımı sıkıyor. Evlilige alışmışız duzen tutturmusuz. Neyi bekliyor bilmiyorum. Yigenlerini cok seviyor. 2 yaşına yigeni var cok düşkün. Ama kendi cocuguna gelince hep geri adim. Geri adim...

Temmuzda yil olacak. Ilk başta hic istemiyordu. Şimdi ortalarda. Ama henuz karar ve icraat yok. Tabiki bu durum canımı sıkıyor. Evlilige alışmışız duzen tutturmusuz. Neyi bekliyor bilmiyorum. Yigenlerini cok seviyor. 2 yaşına yigeni var cok düşkün. Ama kendi cocuguna gelince hep geri adim. Geri adim...
Benim eşim istemiyorum demedi hiç hatta çok çocuk istiyorum derdi evlenmeden önce, ama evlendikten sonra bekleyelim dedi biraz zaman geçsin dedi bende istediğimi söyledim ama üstelemedim. 1.5 sene korunduk hap kullanıyordum sonra artık olsun dedi hapı bıraktım hemen hamile kaldım. Bence sizde akışına bırakın, birdenbire fikri değişebilir ikinizin kararı olmalı.

Benim eşim istemiyorum demedi hiç hatta çok çocuk istiyorum derdi evlenmeden önce, ama evlendikten sonra bekleyelim dedi biraz zaman geçsin dedi bende istediğimi söyledim ama üstelemedim. 1.5 sene korunduk hap kullanıyordum sonra artık olsun dedi hapı bıraktım hemen hamile kaldım. Bence sizde akışına bırakın, birdenbire fikri değişebilir ikinizin kararı olmalı.
Nisanliykende istemiyordu. Annesine falan hep olumlu söylüyormus. Bana gelince donuyor.bende sorun var sanıyorlar. Surekli sunu yap bunu yap diyorlar. :-(

Hala hamil3 kalamayam bir kadin olarak herk3z3 hayirli bayramlar kizlar bi bebis yakayamadim ya

Arkadaşlar eğer eşinizin sperm kalitesi düşük değilse normal se günde 2 kez ilişki deneyin hergün hamile kalma şansı yğkselir gün aşırı diyen doktorlar sperm kalitesi düşükse eğer diye ekleme yapıyorlar

Arkadaslr benimde iki sene cocugum olmadi ama tedavi falan olmak istemedim ben bi ara doktora gitmistim ilthp var dedi sonra sogan suyu kuru yaptim bi hafta flan ictim bide bizim buralarda cocuqu olamayanlarin beli cekilir belki duymussunuzdur sadecr onu yaptirdim ve allahin izniyle bi ay sonra hamile oldugumu ogrendim
Bel çekmek beline çarşaf gibi birsey mi bağlıyor sıkı sıkı canım

8 aydır deniyorum klomen kullandım , klomen oviterelle vurdurdum , oviterelle vurdurdum , femera+menogon+oviterelle vursurdum. 4 kez tedavi oldum her testi yaptırdım eşimde öyle herşey temiz ama tutmadı rabbim zamanını bekliyor sanırım bu ayda ovu testi kullanıyorum
Canım bu yazıyı yazdığında iki aylık hamileymişsin. Yani gecen ay adet olmadın mı. Hayırlı olsun buarada darısı bana

Kizlar merhaba.6 aydir bebek icin ugrasiyoruz.dra gittim iltihap var dedi fitil antibiyotik falan verdi.ilaclarim henüz bitti.iltihap olupta ilac kullandiktan snra hamile kalan var mi aranizda?

Kizlar bebisbicin ugrasiyorum nasil neler yaparak kac gunde bir iliski ve ne kurler ilaclar kullanarak hamile kaldiniz bizede destek olurmusunuz lutfen
Merhaba 9 yıllık evliyim cocugumuz olmadığı için doktor doktor dolaştık ve aldığımız yanıt hic bir zaman anne olamayacağımı söyledi doktorlar yurt dışında arkadaşım bir ilaç getirdi şimdi ikiz annesi oldum yurtdışında eşiniz dostunuz varsa mutlaka bu ilacı alın

fiyatı 1 sene önce 650 dolardı ingiltereden getirmişti bizim arkadaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar bebisbicin ugrasiyorum nasil neler yaparak kac gunde bir iliski ve ne kurler ilaclar kullanarak hamile kaldiniz bizede destek olurmusunuz lutfen
Mrbalar ben yeni katıldım bu siteye o yüzden eğer burda iseniz ve hamile kalamadiysaniz size kürler hakkinda bilgi vermek istiyorum ve ben sonuç aldığım için benim gibi bütün anne adaylarını bilgilendirmek istedim..o yüzden katıldım

Klomen ve pregny igne ilk ay tutmadi nisan ayinda yine klomen ve ovitrelle vuruldu oda tutmadi sonra hsg cekildi 19 mayista yine klomen kullandim ama bu ay igne vurmadi doktor kendi haline kalsin dedi bat 10 haziran bekliyorum ama hic hamile kalma belirtisi yok sanirim bu ayda yok bari haziran ayinda sansim olsun sizler neler yaptiniz belki sizler vesile olursunuz bu ay sut maydaniz buharinada oturdum sogan kurude yaptim valla elimden gelenleri yaptim bana yardim ne olur rabbim bana da nasip etsin yeniden anne olmayi bu arada 10 yasinda kizim var oda klomen ve ovitrelley le 2. Ay da kalmistim yas 31 bunun gelmeye niyeti yok ya
Klomen eşliğinde incir kürü bal çörek otu ve tarçın ayrıca bitkilerden de aslanpençesi civan perçemi ve çoban çantası yüzde doksan sonuç ve birinci ay sonuç almazsam ikinci ay mutlaka sonuç alırsın ben demedim ve sonuna kadar da oneriyorum hem sağlıklı hemde kimsay olmadan doğal yolla hamile kaliniyor ..

Klomen eşliğinde incir kürü bal çörek otu ve tarçın ayrıca bitkilerden de aslanpençesi civan perçemi ve çoban çantası yüzde doksan sonuç ve birinci ay sonuç almazsam ikinci ay mutlaka sonuç alırsın ben demedim ve sonuna kadar da oneriyorum hem sağlıklı hemde kimsay olmadan doğal yolla hamile kaliniyor ..
Sizin sorununuz neydi de bunları kullanınca hamile kaldınız. Mesela Lh mi yüksekti veya kist mi vardı veya ne vardı sorun

Sizin sorununuz neydi de bunları kullanınca hamile kaldınız. Mesela Lh mi yüksekti veya kist mi vardı veya ne vardı sorun
Pcoluydum ve doktor kilo aldıkça daha zor gebelik oluşur dedi ama kilo aldığıma rağmen o kürtlerle hamile kaldım çok şükür değerler ne olursa olsun o kürler değerleri düzeltiyor çünkü arkadaşımın da değerleri bazilari yüksek bazıları düşüktü ama şimdi bir oğlu var o kürleri kullanarak

Bende onu
Arkadaslr benimde iki sene cocugum olmadi ama tedavi falan olmak istemedim ben bi ara doktora gitmistim ilthp var dedi sonra sogan suyu kuru yaptim bi hafta flan ictim bide bizim buralarda cocuqu olamayanlarin beli cekilir belki duymussunuzdur sadecr onu yaptirdim ve allahin izniyle bi ay sonra hamile oldugumu ogrendim
Çok duydum biliyor musun kaç kişi duydum böyle hamile kalan bana çok saçma gelmişti bizim gibi insanların bunlara inanması saçma diyordum ama bı gerçeklik payı var mı acaba

Back