canım mide bulantıları 5. 6. Haftalarda olur suan daha döllenme aşamasında ama kişiden kişiye değişebilir tabi bel agrılarıda yerlesme olurken olmustu benim 2-3 gün kala ben sadece gögüs hassasiyeti yasadım hala daha var 6. Haftama giricem yarın ama dediğim gibi 10 gün kala pek olmuyor kasık agrısı oluyor ama biraz bekle canım inan varsa eger adete yakın dahada artar bu belirtilerKızlar, adetime daha 9 10 gün var. Son ilişki 05 ve 09 undan oldu ama kaç gündür o kadar kasık ağrım bel ağrım mide bulantım ve halsizliğim varki ne yesem dokunuyor böyle durum yaşayan var mı
Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın nolur adete kaç gün kala belli olur acaba bende hiç göğüse dair ağrı sızı şekil değişmesi yokcanım mide bulantıları 5. 6. Haftalarda olur suan daha döllenme aşamasında ama kişiden kişiye değişebilir tabi bel agrılarıda yerlesme olurken olmustu benim 2-3 gün kala ben sadece gögüs hassasiyeti yasadım hala daha var 6. Haftama giricem yarın ama dediğim gibi 10 gün kala pek olmuyor kasık agrısı oluyor ama biraz bekle canım inan varsa eger adete yakın dahada artar bu belirtiler ☺
Yok kuzum olur mu öyle sey benim de ilk bende hep soruyordum. Benim yumurtlama günümden beri şiş mesela bide hassas hala daha varBilmediğim için soruyorum kusura bakmayın nolur adete kaç gün kala belli olur acaba bende hiç göğüse dair ağrı sızı şekil değişmesi yok
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok teşekkür ederim yardımcı oldun bana Allah razı olsun sendenYok kuzum olur mu öyle sey benim de ilk bende hep soruyordum. Benim yumurtlama günümden beri şiş mesela bide hassas hala daha varAma benle bir hamile kalan arkadasım var ondada yoktu gögüs hassasiyeti yani herkeste farklı bir belirti gösterebiliyor. Kasık agrım yumurtlama zamanı bi kaç gün sürdü sonra 3 gün kala basladı benim canım atesim cıktı belim agrıyordu bide o gün test yaptım zaten Suanda da kese büyüdüğünden arada batmalar oluyo henüz mide bulantım olmadı inşAllahta bulantısız gecer sormak istediğin ne olursa yardımcı olurum
Tamam canım hersey için çok sağolBenimde ilk oldugundan bende böyleydim hala daha yeni yeni öğreniyorum canımyarın ver hafta sonu girmeden cuma ögrenirsin saglık ocagından Ya da acile git ver orda soncu erkenden ögrenirsin e nabızdan aç tok farketmiyor beta hCG için
Çok sağol canım benım inan benmde bilgim yok bide 20 ıkı kere ilişki grdık izindeydik tatile falan gttik suan hamıleysem çok sasrcam cnku dusuk hamıle dönem de birlikte olduk ondan hala inanmıyorum kanda görunce emın olcam anca hayrlısı olsun inşallah senin ne kadarlıkYok kuzum olur mu öyle sey benim de ilk bende hep soruyordum. Benim yumurtlama günümden beri şiş mesela bide hassas hala daha varAma benle bir hamile kalan arkadasım var ondada yoktu gögüs hassasiyeti yani herkeste farklı bir belirti gösterebiliyor. Kasık agrım yumurtlama zamanı bi kaç gün sürdü sonra 3 gün kala basladı benim canım atesim cıktı belim agrıyordu bide o gün test yaptım zaten Suanda da kese büyüdüğünden arada batmalar oluyo henüz mide bulantım olmadı inşAllahta bulantısız gecer sormak istediğin ne olursa yardımcı olurum
Senin ne gibi belirtilerin varÇok sağol canım benım inan benmde bilgim yok bide 20 ıkı kere ilişki grdık izindeydik tatile falan gttik suan hamıleysem çok sasrcam cnku dusuk hamıle dönem de birlikte olduk ondan hala inanmıyorum kanda görunce emın olcam anca hayrlısı olsun inşallah senin ne kadarlık
Benim hiç belirtim yok ben kendımı cok dinleyen birisi değilim sadece adet gecıkınce yaptım ama uc dort gundur mide yanmaö vardı sabah ve gece ama çok fena karnımda yanma hissediyordumSenin ne gibi belirtilerin var
Anladım cevabın için teşekkür ederiö bende bütün belirtiler ama adetime 9 10 gün var diye beklemek zorundayım yoksa bende de mide yanması falan varBenim hiç belirtim yok ben kendımı cok dinleyen birisi değilim sadece adet gecıkınce yaptım ama uc dort gundur mide yanmaö vardı sabah ve gece ama çok fena karnımda yanma hissediyordum
Amin canım benim inşAllahAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok teşekkür ederim yardımcı oldun bana Allah razı olsun sendeninşallah bana da nasip eder Allahım
AminnAmin canım benim inşAllahRabbim tez zamanda sanada nasip etsin Ne demek her zaman elimden geldiğince bilgilendiririm deneyimlerimi
Valla canım bu belirtiler çok erken ama dediğim gibi olabilirde henüz bişey demek için erken biraz bekle bakalım inşAllah vardırAnladım cevabın için teşekkür ederiö bende bütün belirtiler ama adetime 9 10 gün var diye beklemek zorundayım yoksa bende de mide yanması falan var
İnşallahValla canım bu belirtiler çok erken ama dediğim gibi olabilirde henüz bişey demek için erken biraz bekle bakalım inşAllah vardır
Çok erken daha zaten adet olmazsan 3. Gün falan test yapAnladım cevabın için teşekkür ederiö bende bütün belirtiler ama adetime 9 10 gün var diye beklemek zorundayım yoksa bende de mide yanması falan var
5gün erken regl oldumCanım yazamadım bidaha doktor kontrolleri falan oldu. Varmı herhangi bir belirti ya da gelişme
Ben 6 haftalık hamileyim hala göğüs hassasiyetim yok herkeste aynı olmuyo ama adetime 3 gün kala müthiş bel ve kasık ağrısı başladı tutunma ağrısıymış ve süt gibi kaygan değil daha sıvı bir akıntı vardı beklemiyordum çünkü bilerek yumurtlama günümü geçirmiştim istemiyordum ama Allah verdi işteBende gögüs hassasiyeti ve akıntı var akıntım normal şekilde ama daha once bu kadar uzun sürmezdi akıntı zamanlarım
Benimde yumurtlama öncesi ve sonrası olmustu bizde yumurtlamayı degerlendiremedik bende hiç beklemiyordum çok şükür 6 haftalık hamileyim bende. Benim gögüslerim ögrenmeden baya öncesinden hassaslasto ve şişti öyle de devam ediyor kişiden kişiye değişir tabi. Bel agrısı kasık agrısıda 2-3 günkala oldu ama yerlesme 1 hafta sonra olmustu lekelenme yaşadım. Şuanda tek gögüs hassasiyetim var akıntım yok benim. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın isteyen herkese nasip etsinBen 6 haftalık hamileyim hala göğüs hassasiyetim yok herkeste aynı olmuyo ama adetime 3 gün kala müthiş bel ve kasık ağrısı başladı tutunma ağrısıymış ve süt gibi kaygan değil daha sıvı bir akıntı vardı beklemiyordum çünkü bilerek yumurtlama günümü geçirmiştim istemiyordum ama Allah verdi işte
Amin canım inşallah sağlıkla alırsın sende kucağınaBenimde yumurtlama öncesi ve sonrası olmustu bizde yumurtlamayı degerlendiremedik bende hiç beklemiyordum çok şükür 6 haftalık hamileyim bende. Benim gögüslerim ögrenmeden baya öncesinden hassaslasto ve şişti öyle de devam ediyor kişiden kişiye değişir tabi. Bel agrısı kasık agrısıda 2-3 günkala oldu ama yerlesme 1 hafta sonra olmustu lekelenme yaşadım. Şuanda tek gögüs hassasiyetim var akıntım yok benim. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın isteyen herkese nasip etsinÇok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?