- 15 Mayıs 2022
- 130
- 53
- 35
Bizim bu ay ilk denememiz ilk defa yumurtlama zamanına geldi biz yumurtlamanın bir gün ve iki gün öncesini degerlendirdik yumurtlama günü olmadı ve yumurtlamadan 2 gün sonra oldu bende sadece gögüs hassasiyeti var ama ben belirti olarak düşünüp moral bozmak istemiyorumSadece belirtileri ögrenmek istedim yanıtınız için teşekkür ederim
Aynen canım benimde aynıCanım benimde en belirgin göğüs hassasiyeti oldu adetime 11gun vardı goguslerimin ucu hassat goguslerimde koltuk altına doğru agriyordu
Şuan 7.hafta 1gunluk olduk kalp atışlarını duydumAynen canım benimde aynıSiz kaç haftalık oldunuz
Allah bagıslasın canımŞuan 7.hafta 1gunluk olduk kalp atışlarını duydum
Maşallah rabbim size bağışlasınAllah bagıslasın canımbizde 8+4 olduk çok şükür
Merhabalar bu tesler en fazla 5 dakkika veya 10dakika arası çıkan sonuç değerlendirilir bekledikten sonra böyle çizgi oluştuysa gebelik yokturherkese selam reglme 2 gün var dün aksam idrar testi yaptım ama yaptım ve çöpe attım nası olsa negatiftir diye sonra aradan baya zaman geçti aldım baktım bu sekildeydi önceki yapıtgım testlerde hiç böyle bişey yoktu bi bakar mıısnız rica etsemmEki Görüntüle 3186341
Bencede tekrar deneyin bekledikten sonra kuruma çizgisi olabilir zaten pek belli olmuyor. Ama neden attınız ki test yaptıgınıza göre bakıcaksınız sonuçta pek anlamadım ama tekrarlayın benceherkese selam reglme 2 gün var dün aksam idrar testi yaptım ama yaptım ve çöpe attım nası olsa negatiftir diye sonra aradan baya zaman geçti aldım baktım bu sekildeydi önceki yapıtgım testlerde hiç böyle bişey yoktu bi bakar mıısnız rica etsemmEki Görüntüle 3186341
Merhaba sizinle aynı belirtileri yaşıyorum beta 1.20 çıktı kahverengi akıntı regliye dönmüyor devam ediyor sonucunuz ne oldu acabameraba bana da yardımcı olabilir misiniz acaba benim reglden 3 gün önce kahverengi akıntı oldu bir daha olmadı kan testi yaptırdım 1.20 çıktı negatif ama reglden 10 gün geçti tekrar başladı kahve akıntı kasık ve bel ağrısı da var acaba beta yükselmiş mıdır negatif çıkmasına rağmen yükselme ihtimali var mı acaba acayip bi halsizlik yorgunluk hissi var yattigim yerden kalkamıyorum şu an tecrübeli olan var mı acaba
Merhaba akıntınız nasıldıBen bir önceki hamileliğim de (boş gebelik yaşadım) 7 günün kala öğrenmiştim sadece rahmimde sancı hissediyordum birde iz(duman) kokusu alıyordum. şuanda belirtilerim çok daha fazla 5 günüm var test yaptım çoook silik pozitif gördüm ama emin değilim reglimin geçmesini bekliyorum. Halsizlik, uyku hali, kasıkta ağrı, hafif baş dönmesi, şişkinlik, sık tuvalete çıkma ve aşırı akıntım var
Merhaba kaç gündür kahverengi akıntınız varMerhaba sizinle aynı belirtileri yaşıyorum beta 1.20 çıktı kahverengi akıntı regliye dönmüyor devam ediyor sonucunuz ne oldu acaba
Merhaba nasılsınız ne yaptınız acabameraba bana da yardımcı olabilir misiniz acaba benim reglden 3 gün önce kahverengi akıntı oldu bir daha olmadı kan testi yaptırdım 1.20 çıktı negatif ama reglden 10 gün geçti tekrar başladı kahve akıntı kasık ve bel ağrısı da var acaba beta yükselmiş mıdır negatif çıkmasına rağmen yükselme ihtimali var mı acaba acayip bi halsizlik yorgunluk hissi var yattigim yerden kalkamıyorum şu an tecrübeli olan var mı acaba
Regl oldum maalesef şuan diğer regli bekliyorum, yumurtlamam olduMerhaba akıntınız nasıldı
4. Günüm suanMerhaba kaç gündür kahverengi akıntınız var
Merhaba sizinle aynı belirtileri yaşıyorum beta 1.20 çıktı kahverengi akıntı regliye dönmüyor devam ediyor sonucunuz ne oldu acaba
meraba bu belirtiler Aralık ayında oldu bende ama bu ayda regl oldum ben iki gün gecikmeyle ve iki aydır 3 gün sürüyor reglim normalde 5 gün sürerMerhaba sizinle aynı belirtileri yaşıyorum beta 1.20 çıktı kahverengi akıntı regliye dönmüyor devam ediyor sonucunuz ne oldu acaba
1.20 sonuçtan sonra bi daha test yaptırmadım regl oldum bugün bitti ama 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerMerhaba nasılsınız ne yaptınız acaba