• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamiyorumm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esimle ikimiz saglikliyiz ben 22 o 27 yasinda hormonlarimada baktrdim yok olacak gibide degil dusugum bile olmuyo herseyi vaktinde zamaninda uyguluyoruz günumude biliyorum tedavide oldum olmuyo bu ay da olmazsa ara vercez .
Demek ki daha vakti gelmemiş her nasip vaktine esirdir canım bende bekliyorum öylece bakalım nezaman nasip olacak 😊

Esimle ikimiz saglikliyiz ben 22 o 27 yasinda hormonlarimada baktrdim yok olacak gibide degil dusugum bile olmuyo herseyi vaktinde zamaninda uyguluyoruz günumude biliyorum tedavide oldum olmuyo bu ay da olmazsa ara vercez .
YAŞIN DAHA ÇOK GENÇ HAMİLE KALIRSIN ALLAH IN İZNİYLE.. RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİN Mİ? BENDE DE SORUN GÖRÜNMÜYORDU RAHİM FİLMİ DE NORMALDİ AMA ÜÇ SENEDİR HİÇ GEBELİK OLUŞMADI HİSTEROSKOPİYE GİRDİM MEĞER RAHMİM T ŞEKLİNDEYMİŞ.. DOKTORA GİDİYORSUN SORUN YOK DİYORLAR AMA VAR OLABİLİYOR İŞTE BENDE YENİ ÖĞRENDİM DURUMUMU. BENCE SEN EĞER ÇEKTİRMEDİYSEN RAHİM FİLMİ ÇEKTİR HEM GEBELİĞE DE YARDIMCI OLUYOR

YAŞIN DAHA ÇOK GENÇ HAMİLE KALIRSIN ALLAH IN İZNİYLE.. RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİN Mİ? BENDE DE SORUN GÖRÜNMÜYORDU RAHİM FİLMİ DE NORMALDİ AMA ÜÇ SENEDİR HİÇ GEBELİK OLUŞMADI HİSTEROSKOPİYE GİRDİM MEĞER RAHMİM T ŞEKLİNDEYMİŞ.. DOKTORA GİDİYORSUN SORUN YOK DİYORLAR AMA VAR OLABİLİYOR İŞTE BENDE YENİ ÖĞRENDİM DURUMUMU. BENCE SEN EĞER ÇEKTİRMEDİYSEN RAHİM FİLMİ ÇEKTİR HEM GEBELİĞE DE YARDIMCI OLUYOR
Rahim cektrmedim bu ay da olmazsa bahara kadar kadar crktrcez dedi ara vercez tedaviye

Esimin spermiogram testini verdk iyi cikti

bende 5 yıllık evliyim ama bir senedir korunmadık ollmadı,3 aydırda yumurta takibi yapıyoruz gene olmadı.Bu ay rahim filmi çektşrşcem bende

Tedavi falan olmadnzmi tetkik vs
Oldu eşimden kaynaklı olduğu söylendi eşimde ileri hız % 6 sayı 10 milyon Morfoloji % 1 olduğundan dolayı olmuyor
Varikosel dendi ameliyat oldu sonra ki süreçte hiç düzelme olmadı vitaminler vs. iğneler düşüğümde olmadı hamilede kalmadım şimdi ilk tüp bebeğimizi deneyeceğiz ocakta
Bir şey varsa da mutlaka erkenden yapılması gerekiyor biz ha bugün oldu ha yarın oldu derken zaman çok geçirdik

olmassa ara veririz ne demek neye ara verceksiniz anladığım şeyse..bence ara vermeyin rahat olun ve ara vermeden devam edin ..yumurtlama günlerinizi takip edin yada doktor kontrolünde

Evet bundan 5yil onceki okkesa. Canim ara vermeni tavsiye ederim ben 2 yil boyunca acaba bu ay mi demekten aile hayatimi kendimi cok yiprattim. Bundan sonrada ben isyemiyirum dedim 1 iglusum vardi evdeki besigi bebek icin ne gereksse heosini attim kirdirdim.evde yer kaplamasin bari dedim.1oglumdan once dis gebelik geçirmiştim.besigi kirdigim ay hamile kaldim oda 1 tek iliskiyle olmayacak gunde ben sokkkk olmazki diyorum gununde degildiki.ve dunya tatlisi bir kizim var...ardindanda 3.yaramaz bir oglum daha var.

olmassa ara veririz ne demek neye ara verceksiniz anladığım şeyse..bence ara vermeyin rahat olun ve ara vermeden devam edin ..yumurtlama günlerinizi takip edin yada doktor kontrolünde
Yok kiz o degil tedaviye ara vercez iliskiye devam doktor kontrolu olmadan

Oldu eşimden kaynaklı olduğu söylendi eşimde ileri hız % 6 sayı 10 milyon Morfoloji % 1 olduğundan dolayı olmuyor
Varikosel dendi ameliyat oldu sonra ki süreçte hiç düzelme olmadı vitaminler vs. iğneler düşüğümde olmadı hamilede kalmadım şimdi ilk tüp bebeğimizi deneyeceğiz ocakta
Bir şey varsa da mutlaka erkenden yapılması gerekiyor biz ha bugün oldu ha yarın oldu derken zaman çok geçirdik
Alah sifa versin en kisa zamanda olur insalah🙏

Back