katılıyorum sana maddi sıkıntı yoksa özele git o önemsiz der bakarsın önemli bişey çıkar Allah korusun.... Aslında devlet özel farketmemesi lazım devlette de olsa hastaya detaylı bilgi vermek zorunda ama işte.... Bişey diyemiyorumDevlete mi gidiyorsun doktora? Olmazsa özelde bir doktora git sen canım, kesin ve detaylı bir şekilde öğren. Üzerinde dur, inşallah önemli bir şeyin yoktur ama önlemini almak lazım...
açıklamadı ıste :/ bende sınırlndım esımın calıstıgı bı hastane tanımalarına ragmen suıstımal ettıler :/hormonel de neyin nesi neyden olur neye sebep olur, bunu açıklaması lazım öyle saçma şey mi olur...
neyse sen dediğin gibi bekle adet olmanı olursan (ki inşAllah olmazsınaçıklamadı ıste :/ bende sınırlndım esımın calıstıgı bı hastane tanımalarına ragmen suıstımal ettıler :/
sen uzun süredir korunmadığını söyle... Evliliğin 1 yılı aşmışsa bakarlar elbettebakarlarmı orda bana az bı suredır korunmuyorum
bakmaları için öyle demen lazim zaten... Yoksa seni bekletirler.. 1 yıl dolsun öyle gel derler bakmazlarben bıraz atsam6 7 aydır korunmuyorum 1 yıl kadar oldu falan desem BAKARLARMIKI
ama unutma adetinin 2,3,4. Günleri gitmen gerekiyor infertiliteye.... Ona göre randevu alOYLE YAPIM BN EN IYISI
rica ederim canımTmm tşk ederım
Canım tebrikler nasıl hamile kaldınızOlabilir canım eşinde sorun yoksa iltihap sebep oluyor olabilir.
Bende de iltihap var malesef seninle aynı durumdayım. Ne kullandıysam bi faydası olmadı. Geçen ay eşimle beraber antibiyotik kullandık bakalım inşallah bu sefer olur
İki buçuk senelik evliyim bende Bir yıldır çocuk düşünüyoruz.
Teşekkür ederim canım. Kullandığım ilaçlar dışında ekstra birşey yapmadım canım. Nasip. İnşallah en yakın ve doğru zamanda sen de tadarsın bu duyguyuCanım tebrikler nasıl hamile kaldınız
Kullandığın ilaçlar klomen miydiTeşekkür ederim canım. Kullandığım ilaçlar dışında ekstra birşey yapmadım canım. Nasip. İnşallah en yakın ve doğru zamanda sen de tadarsın bu duyguyu
Yok canım rahim iltihabı ile ilgiliydiKullandığın ilaçlar klomen miydi
canım bende kullandım iltihap için ilaç seninkilerin isimleri neydiYok canım rahim iltihabı ile ilgiliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?