• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorucam size, neredeyse evlendiğimden beri karnımın alt bölgesi komple şiş ve sert hiç inmedi dün gece aşırı sancım oldu ağladım hareket edemedim nefes alırken bile parçalanıyodu resmen eşim korkudan öldü... Sizce neden olur bu şişlik ve neden dün öyle sancı yaşadım ?

Kızlar bişey sorucam size, neredeyse evlendiğimden beri karnımın alt bölgesi komple şiş ve sert hiç inmedi dün gece aşırı sancım oldu ağladım hareket edemedim nefes alırken bile parçalanıyodu resmen eşim korkudan öldü... Sizce neden olur bu şişlik ve neden dün öyle sancı yaşadım ?

Vakit geçirmeden doktorunu ara. Umarım kötü birşey yoktur. UMARIM Gaz sıkışması falandır. Bize haber ver mutlaka

arkadaşlar, iki düşüğüm oldu, geçen sene ve bu sene, dün doktora gittim, kan tahlili , ultrason vs vs istedi. Sonuçlara bakıyorum internetten(- sonuç gösterme haftaya çünkü. -)
toxoplazma 0 - 8 arası normal yazıyor, benim ki 44.

Başına gelen var mı? İnternette arama yaptım, bir parazit ve bebek düşüğüne sebep oluyor, düşmezse de bebek de çok ciddi hasarlar veriyor. Tedavi olan?

Vakit geçirmeden doktorunu ara. Umarım kötü birşey yoktur. UMARIM Gaz sıkışması falandır. Bize haber ver mutlaka
inşAllah 2 yıldır şişlik vardı ama rahatsız etmediği için dikkate almadım ama dün gece adım atamadım ağlamaktan bi hal oldum... 2 yıldır bebek de olmuyo ya şimdi korkuyorum kötü bişey var diye :( yarın hastaneye gidicem bakalım bana dua edin

inşAllah 2 yıldır şişlik vardı ama rahatsız etmediği için dikkate almadım ama dün gece adım atamadım ağlamaktan bi hal oldum... 2 yıldır bebek de olmuyo ya şimdi korkuyorum kötü bişey var diye :KK43: yarın hastaneye gidicem bakalım bana dua edin
Allah yardımcın olsun. Umarım sorun yoktur. Haberini bekliyoruz

inşAllah 2 yıldır şişlik vardı ama rahatsız etmediği için dikkate almadım ama dün gece adım atamadım ağlamaktan bi hal oldum... 2 yıldır bebek de olmuyo ya şimdi korkuyorum kötü bişey var diye :KK43: yarın hastaneye gidicem bakalım bana dua edin
Canm benmde var o sislik..miyom olusmus.bende siyah camur gibi kan oluyor.ara kanama ....mutlka git dr a canm...

Canm benmde var o sislik..miyom olusmus.bende siyah camur gibi kan oluyor.ara kanama ....mutlka git dr a canm...
ama ben kaç kere kadın doğuma gidip baktırdım hiçbirşey yok on numara rahmin yumurtalığın var dedi hepsi... Burayla alakalı değil genel cerrahiye git sen rahminde hiçbirşey yok dediler

Preed seed kullanan var mıydı aranizda ben bu ay basladim catlatma ignesi vuruldum bide yumurtalık geliştirici Femara, C vitamini, Glifor kullandim inşallah ışe yarar :dua::anneadayı:

Preed seed kullanan var mıydı aranizda ben bu ay basladim catlatma ignesi vuruldum bide yumurtalık geliştirici Femara, C vitamini, Glifor kullandim inşallah ışe yarar :dua::anneadayı:

kızlar soğan kürünü mutlaka öneriyorum size. bende de iltihap vardı çok şükür bitirdi. rahmi tamamen temizliyormuş zaten. ilk hafta kullandığınızda bolca akıntı yapıyor ve tamamen hepsini temizliyor. soğan kürü sayesinde hamile kaldım diyebilirim ben.
bende 2 yil 3 ay evliyim benimde iltihabimdan dolayı olmuyor sogan kurunu nasil kullandın adetliyken kullananlar varmış sen nasil kullandin yazarmisin

19 aylık evliyim hiç korunmadik hep istedik çünkü denemediğim hiç birşey kalmadı..
eşimin sperm testi çok iyi bnde her ay düzenli regl oluyorum kistim falan yok yumurtam oluyor ve çatlıyor ama olmuyor..
soğan kürü/hayit tohumu ve aslan pençesi vs çaylarını çok düzenli uyguladım..belimi sıcak tuttum bekledim hijyen çok mühim hiç enfeksiyon olmadım mesela..
En son bu ay anestezili hsg film çekildim biraz tikanikliklar varmış ama uygulama esnasında açıldı tamamen..
Bakalım ne olacak??

in
19 aylık evliyim hiç korunmadik hep istedik çünkü denemediğim hiç birşey kalmadı..
eşimin sperm testi çok iyi bnde her ay düzenli regl oluyorum kistim falan yok yumurtam oluyor ve çatlıyor ama olmuyor..
soğan kürü/hayit tohumu ve aslan pençesi vs çaylarını çok düzenli uyguladım..belimi sıcak tuttum bekledim hijyen çok mühim hiç enfeksiyon olmadım mesela..
En son bu ay anestezili hsg film çekildim biraz tikanikliklar varmış ama uygulama esnasında açıldı tamamen..
Bakalım ne olacak??
insallah iyi sonuç alirsin allhm isteyen herkese nasip etsin insallah:anne:

bende 2 yil 3 ay evliyim benimde iltihabimdan dolayı olmuyor sogan kurunu nasil kullandın adetliyken kullananlar varmış sen nasil kullandin yazarmisin
Ben soğan kurunu adetim bittikten sonra başladım günde 2 bardak 15 gün süreyle 2 ay ard arda aynı şekilde içip bıraktım.
1 soğan soyup 4 e bölüp 1 bardak suda 5 dk kaynatıp süzüp içtim 1 öğlen 1 akşam taze yaparak.
Midemde gastrit olduğu için sabahları icmedim ama hiç dokunmadı yani..
Bittikten sonra biraz akıntı yapıyor sulu ama Rahmi temizliyormus geçiyor bir kaç güne..

bu iltihap beni bitiriyor yumurtalarıma sancı ve karin sancisida yapiyor allh kismet ederse iki hafta sonra dktora gidecegim

Back