İnfertilite den mi aldın?yarın randevum var hastaneye gıdıcem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnfertilite den mi aldın?yarın randevum var hastaneye gıdıcem
Kızlar bişey sorucam size, neredeyse evlendiğimden beri karnımın alt bölgesi komple şiş ve sert hiç inmedi dün gece aşırı sancım oldu ağladım hareket edemedim nefes alırken bile parçalanıyodu resmen eşim korkudan öldü... Sizce neden olur bu şişlik ve neden dün öyle sancı yaşadım ?
inşAllah 2 yıldır şişlik vardı ama rahatsız etmediği için dikkate almadım ama dün gece adım atamadım ağlamaktan bi hal oldum... 2 yıldır bebek de olmuyo ya şimdi korkuyorum kötü bişey var diye yarın hastaneye gidicem bakalım bana dua edinVakit geçirmeden doktorunu ara. Umarım kötü birşey yoktur. UMARIM Gaz sıkışması falandır. Bize haber ver mutlaka
evet gıtıım sperm testı verdık pazaretsı sonuc alıcaz bende rahım fılmıne gırecem ıste ama hormon testlerım normal cıktıİnfertilite den mi aldın?
Allah yardımcın olsun. Umarım sorun yoktur. Haberini bekliyoruzinşAllah 2 yıldır şişlik vardı ama rahatsız etmediği için dikkate almadım ama dün gece adım atamadım ağlamaktan bi hal oldum... 2 yıldır bebek de olmuyo ya şimdi korkuyorum kötü bişey var diye yarın hastaneye gidicem bakalım bana dua edin
sevindim normal çıkmasına canım inş diğer sonuçlar da iyi çıkarevet gıtıım sperm testı verdık pazaretsı sonuc alıcaz bende rahım fılmıne gırecem ıste ama hormon testlerım normal cıktı
inşAllah dua edin bana... Yarın hastaneden dönünce bildiricem sizeAllah yardımcın olsun. Umarım sorun yoktur. Haberini bekliyoruz
Canm benmde var o sislik..miyom olusmus.bende siyah camur gibi kan oluyor.ara kanama ....mutlka git dr a canm...inşAllah 2 yıldır şişlik vardı ama rahatsız etmediği için dikkate almadım ama dün gece adım atamadım ağlamaktan bi hal oldum... 2 yıldır bebek de olmuyo ya şimdi korkuyorum kötü bişey var diye yarın hastaneye gidicem bakalım bana dua edin
ama ben kaç kere kadın doğuma gidip baktırdım hiçbirşey yok on numara rahmin yumurtalığın var dedi hepsi... Burayla alakalı değil genel cerrahiye git sen rahminde hiçbirşey yok dedilerCanm benmde var o sislik..miyom olusmus.bende siyah camur gibi kan oluyor.ara kanama ....mutlka git dr a canm...
Insallah dua et lütfen banasevindim normal çıkmasına canım inş diğer sonuçlar da iyi çıkar
araştırma yaptın mı kullanıp faydasını görenler olmuş mu?Preed seed kullanan var mıydı aranizda ben bu ay basladim catlatma ignesi vuruldum bide yumurtalık geliştirici Femara, C vitamini, Glifor kullandim inşallah ışe yarar
bende 2 yil 3 ay evliyim benimde iltihabimdan dolayı olmuyor sogan kurunu nasil kullandın adetliyken kullananlar varmış sen nasil kullandin yazarmisinkızlar soğan kürünü mutlaka öneriyorum size. bende de iltihap vardı çok şükür bitirdi. rahmi tamamen temizliyormuş zaten. ilk hafta kullandığınızda bolca akıntı yapıyor ve tamamen hepsini temizliyor. soğan kürü sayesinde hamile kaldım diyebilirim ben.
insallah iyi sonuç alirsin allhm isteyen herkese nasip etsin insallah19 aylık evliyim hiç korunmadik hep istedik çünkü denemediğim hiç birşey kalmadı..
eşimin sperm testi çok iyi bnde her ay düzenli regl oluyorum kistim falan yok yumurtam oluyor ve çatlıyor ama olmuyor..
soğan kürü/hayit tohumu ve aslan pençesi vs çaylarını çok düzenli uyguladım..belimi sıcak tuttum bekledim hijyen çok mühim hiç enfeksiyon olmadım mesela..
En son bu ay anestezili hsg film çekildim biraz tikanikliklar varmış ama uygulama esnasında açıldı tamamen..
Bakalım ne olacak??
Ben soğan kurunu adetim bittikten sonra başladım günde 2 bardak 15 gün süreyle 2 ay ard arda aynı şekilde içip bıraktım.bende 2 yil 3 ay evliyim benimde iltihabimdan dolayı olmuyor sogan kurunu nasil kullandın adetliyken kullananlar varmış sen nasil kullandin yazarmisin