• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlete mi gidiyorsun doktora? Olmazsa özelde bir doktora git sen canım, kesin ve detaylı bir şekilde öğren. Üzerinde dur, inşallah önemli bir şeyin yoktur ama önlemini almak lazım...
katılıyorum sana maddi sıkıntı yoksa özele git o önemsiz der bakarsın önemli bişey çıkar Allah korusun.... Aslında devlet özel farketmemesi lazım devlette de olsa hastaya detaylı bilgi vermek zorunda ama işte.... Bişey diyemiyorum

ınsallah canım tesekkur ederım 5 gun sonra adet olmam gerekıyor kı ınsallah olmazda hamıs kalırm :)))) olursam adetım bıtınce gıdecegım artık :/

hormonel de neyin nesi neyden olur neye sebep olur, bunu açıklaması lazım öyle saçma şey mi olur...
açıklamadı ıste :/ bende sınırlndım esımın calıstıgı bı hastane tanımalarına ragmen suıstımal ettıler :/

açıklamadı ıste :/ bende sınırlndım esımın calıstıgı bı hastane tanımalarına ragmen suıstımal ettıler :/
neyse sen dediğin gibi bekle adet olmanı olursan (ki inşAllah olmazsın:-) ) gidersin tekrar dan... Bu kez infertiliteye git

bakarlarmı orda bana az bı suredır korunmuyorum

ben bıraz atsam :D 6 7 aydır korunmuyorum 1 yıl kadar oldu falan desem :D BAKARLARMIKI

Olabilir canım eşinde sorun yoksa iltihap sebep oluyor olabilir.
Bende de iltihap var malesef seninle aynı durumdayım. Ne kullandıysam bi faydası olmadı. Geçen ay eşimle beraber antibiyotik kullandık bakalım inşallah bu sefer olur
İki buçuk senelik evliyim bende Bir yıldır çocuk düşünüyoruz.
Canım tebrikler nasıl hamile kaldınız

Back