Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sırf senin hatırına bu ayki ilk suyumu içiyorumSen varya çok fenasın. Dur bari bir bardak hatırlatıyım. Kk yı örgütliyim sana saat başı mesaj atalım ![]()
hadi 1 bardak iç :)
Saglık bakanlığı onaylı diyor nana o yüzden güven verdi vajinanın ph ına uygun ve spermleri güclendiriyormus arşivden baktım biraz olumlu sonuçlar gördüm bu ay tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum danışmadan kullanmak olmaz tabibence öyle dışardan şeyleri kullanmayın derim ne olur ne olmaz... Çok sakıncası olmayan sağlıklı birşey olsa doktorlar verirdi zaten
burce de bi sor bakalım ona göre kullan kullanacaksanSaglık bakanlığı onaylı diyor nana o yüzden güven verdi vajinanın ph ına uygun ve spermleri güclendiriyormus arşivden baktım biraz olumlu sonuçlar gördüm bu ay tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum danışmadan kullanmak olmaz tabi
nereye kayboldun canımsırf senin hatırına bu ayki ilk suyumu içiyorumhadi vatana millete hayırlı olsun...
tabiki de çok erken daha bence de... Ayrıca kist bulantı vs yapıyomu kiKızlar ben bu ay çok umutluydum yanlış bugün sabah rahatszlndm kaşık agrısı mıde bulantısı vardı doktor baktı ve sağ yumurtalın büyümüş ve basıt kıstın var dedı geçer ama dedı brhcg yaptı bsey çıkmadı adetıme 1hafta var DHA çok erken dglmı
tabiki de çok erken daha bence de... Ayrıca kist bulantı vs yapıyomu ki[/QUOTE
Basıt bı kıst zannetmem ama yumurtalığın büyümüş dedı ne amaçla dedi neden büyümüş demedı
peki bu kist engel miymiş hamile kalmana... ?Çok moralım boZuldu ya çok umutluydum 6aydır denıyoruZ halada agrım var
eee nokucakmış ya... Kalıcakmıymış öyleYo yo hayır hiç bı engelli yokmuş onemlı bı kist degıl dedı
keşke sorsaydın bi iyice detaylı ne anlama geliyo neden olur yumurta büyümesi diye...yok adetlede atabılırsın dedı ben onada takılmadım zaten yumurta buyumesı ne ben onu anlamadım![]()
hormonel de neyin nesi neyden olur neye sebep olur, bunu açıklaması lazım öyle saçma şey mi olur...işte dogru duzgun cevp vermedı benımde buna cnm sıkıldısordum hormonel dedı ne alakaysa