• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada size dediğim ilacın adı İNTİMWASH eczaneden isteyin verirler duşta kullanılacak 20 tl ydi ben aldığımda

bence öyle dışardan şeyleri kullanmayın derim ne olur ne olmaz... Çok sakıncası olmayan sağlıklı birşey olsa doktorlar verirdi zaten
Saglık bakanlığı onaylı diyor nana o yüzden güven verdi vajinanın ph ına uygun ve spermleri güclendiriyormus arşivden baktım biraz olumlu sonuçlar gördüm bu ay tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum danışmadan kullanmak olmaz tabi

Saglık bakanlığı onaylı diyor nana o yüzden güven verdi vajinanın ph ına uygun ve spermleri güclendiriyormus arşivden baktım biraz olumlu sonuçlar gördüm bu ay tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum danışmadan kullanmak olmaz tabi
burce de bi sor bakalım ona göre kullan kullanacaksan

Kızlar ben bu ay çok umutluydum yanlış bugün sabah rahatszlndm kaşık agrısı mıde bulantısı vardı doktor baktı ve sağ yumurtalın büyümüş ve basıt kıstın var dedı geçer ama dedı brhcg yaptı bsey çıkmadı adetıme 1hafta var DHA çok erken dglmı

Kızlar ben bu ay çok umutluydum yanlış bugün sabah rahatszlndm kaşık agrısı mıde bulantısı vardı doktor baktı ve sağ yumurtalın büyümüş ve basıt kıstın var dedı geçer ama dedı brhcg yaptı bsey çıkmadı adetıme 1hafta var DHA çok erken dglmı
tabiki de çok erken daha bence de... Ayrıca kist bulantı vs yapıyomu ki

yok adetlede atabılırsın dedı ben onada takılmadım zaten yumurta buyumesı ne ben onu anlamadım :(

işte dogru duzgun cevp vermedı benımde buna cnm sıkıldı :( sordum hormonel dedı ne alakaysa

Devlete mi gidiyorsun doktora? Olmazsa özelde bir doktora git sen canım, kesin ve detaylı bir şekilde öğren. Üzerinde dur, inşallah önemli bir şeyin yoktur ama önlemini almak lazım...

Back