- 6 Temmuz 2024
- 33
- -4
- 1
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
arkadaşlar birkaç ay önce de konu açmıştım eşimle ölü evlilik gibi bi durum hissi vardı sonra belli başlı kv konularını hallettik aramızda problem yoktu ancak son dönemde problemler çıktı örneğin ev aldık kredisi 34 bin eşim çok yoğun çalışıyor ve aldığı tüm maaş direkt krediye gidiyor işyerinde de sorunları varmış insanlara takıyor vs mutlu değil ve borçlardan bunalmış durumda haklı olarak, farkındayım. konuma gelirsek 2 yıl oldu evleneli ve bebek düşünüyoruz,ne kadar kavgalarımız olsa da her evlilikte olur dedik barıştık şuan problemimiz yok kişisel olarak ancak ben kafama takıyorum .. iki yıl oldu neden çocuk olmuyor tüm kontrollerimiz yapıldı fermotil wom* denilen vitamine başladım eşim haftanın üç günü maça gidiyor bu konuda da çok kavgamız oldu dolayısıyla ilişki istikrarı olmuyor çocuk için (doktor haftada 3 birliktelik dedi) neyse yine de hamile değilim her ay test yapmaktan heyecanlanmaktan sıkıldım. Biliyorum hamile olsam daha mutlı neşeli olacak farkındayım. Çevreden arkadaşlarımdan hamile olanları duyuyorum içten içe ben niye hala değilim diye düşünüyorum aşırı isteğim var bebek konusunda..ama eşimle böyle problemler yaşayınca da Allah bilerek mi vermiyor ki hayırlısı bu mu diyorum..ona da söyledim gün aşırı birliktelik gerekiyor ama stressini sporla atıyor sporu çok seviyor ama sık gittiği için anlaşamıyoruz yerimde olsanız napardınız haksız olan ben miyim??