Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalma olasılığı artıyor diyorlar bakalım. benimde adetime 2-3 gün var inşallah hamileyimdir ama şuan adet olacakmışım gibi bir his var üzerimde.
(Yeni üyeyim ve ilk defa konu açıyorum yanlış yerdeysem kusura bakmayın.)22 yaşındayım 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz malesef ki olmuyor. Eşimde ve bende bir sorun yok. Hamilelik oluşması için iğneleri herşeyi oldum 2 aşılamam başarısız sonuçlandı, artık psikolojik olarak çöktüm moralim sıfır. Sadece duaya ihtiyacım var lütfen bana dua edin, bir an önce bebişimizi kucağımıza alalım. :)
Gerçekten bu konuda bir şansın varsa o da yaşın. Umutsuzluk için çok gençsin. Benim çevremde 17 yıl çabalayıp 39 yaşında anne olan var. Nolur olacak de çünkü vücut beyin pozitif olmali. Daha farkli doktorlara git. Eşin de gözüksün doktora falan.
(Yeni üyeyim ve ilk defa konu açıyorum yanlış yerdeysem kusura bakmayın.)22 yaşındayım 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz malesef ki olmuyor. Eşimde ve bende bir sorun yok. Hamilelik oluşması için iğneleri herşeyi oldum 2 aşılamam başarısız sonuçlandı, artık psikolojik olarak çöktüm moralim sıfır. Sadece duaya ihtiyacım var lütfen bana dua edin, bir an önce bebişimizi kucağımıza alalım. :)
25 yaşında evlendim 1 buçuk sene çocuk aklımızın ucundan geçmedi evliliğimizin tadını çıkarmak gezmek tek düşüncemizdi ki 20 yaşında evlenmişsin bi dur bakalım önce daha çok çok gençsin korunmayı bıraktık hamile kaldım bebeğim 3 buçuk aylıkken öldü 9 ay sonunda yeniden hamile kaldım boş gebelik sorun eşimde çıktı yani demem o ki olmasında bir olmamasında bin hayır ara 2 evlat acısıyla 3. Bebeğimi sabırla bekliyoruz hamile kalıp bebeklerimi kaybediyor olmama rağmen hamile kalamıyorum gözüyle bakılıyorum
rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalma olasılığı artıyor diyorlar bakalım. benimde adetime 2-3 gün var inşallah hamileyimdir ama şuan adet olacakmışım gibi bir his var üzerimde.