İnşallahDaha yasın çok genç stres yapma ilerde olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahDaha yasın çok genç stres yapma ilerde olur inşallah
İnşallah :)çok sevindim. Amin canım,inşallah...ben inanıyorum çok yakında geleceksin inşallah
kaynana ve kayınpeder torun torun diyip duruyor. Tedavimide bıraktırmıyolar masrafları onlar sıkıntıyı ben çekiyorum. Bide babaanne var ağzı durmuyor zaten otomatik olarak kafama takıyorum yani.![]()
10 numara 5 yıldız yorumOnlar icin mi bebek yapiyorsun? Kulukca makinesimisin? Sikintisini cok cekersin benden söylemesi. Tedaviyi ödediler diye herseye karisacaklar. Hamileliginde yedigin ictiginden tut, bebegin ismine kadar. Hele lohusa dönemin tam travma olur.
22 yasindaki bir kizi bebek tedavisine zorlayan, onu ödeyen insanlardan herseyi beklerim. Esin ile cok büyük kavgalar yasayacaksin. Onun tek dedigi "annemler iyi niyetinden söylüyor/yapiyor/ediyor, bak tedaviye para harcadilar, nankörlük yapma" olacak. Bu sefer hem ekonomik özgürlük yok diye, hem bebekten dolayi bosanmakta zor olur.
Bak sana tavsiyem bu yasta vücüdünü kimyasalllar ile doldurma. Bebek sadece dogru zamanda ve dogru kisi ile güzel oluyor. Yalnis zamanda bebek cok yipratici olur, evlilikleri bitirebilir.
Daha cok gencsin. Niye önce üni okuyup meslegini ele almiyorsun? Hersey ates pahasina. Bu bebek en basit yarin birgün ne yiyecek? Surda tedaviye paraniz yok ama hamilelik takibi, dogum, ana kucagi iviri ziviri hep para.
Önce bir esin ile güzelcene gez, okula git, ise gir. Önce kendine yatirim yap ki, ilerde bebegine faydali olasin.
10 numara 5 yıldız yorum![]()
Merhaba, çok geçmiş olsun. İşte takınca stres yapınca malesef olmuyor bende tedavi görüyorum strese girmemek için bir kaç ay ara vericem kendi haline oluruna bırakıcam. Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatli bi bebiş nasib etsin sağlıkla kucağımıza almamızı nasib etsin inşallah. :)Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım yaklaşık 9 aydır deniyoruz bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Ben de henüz hamile kalamadım takmamak gerçekten elde değil aklım fikrim bu oldu artık![]()
Canm bende evleneli 1bucuk yıl oldu çok istiyoruz olmuyor bekarligimdan beri adet düzensizliği var kaç sefer doktora ultrasona gittiysem sorun yok dediler eşime de aynı şekilde. Diğer türlü aşılama falan yaparız demediler o nasıl oluyor benm yumurtalıklarımn çalıştığını ve ilaç dahi yazmıyor sorun yok diye. E ozaman adetim neden düzensiz illaki bir sorun vardır doktorlarmi ilgisiz bendeki bir sorun var yıllardır cozemedim(Yeni üyeyim ve ilk defa konu açıyorum yanlış yerdeysem kusura bakmayın.)22 yaşındayım 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz malesef ki olmuyor. Eşimde ve bende bir sorun yok. Hamilelik oluşması için iğneleri herşeyi oldum 2 aşılamam başarısız sonuçlandı, artık psikolojik olarak çöktüm moralim sıfır. Sadece duaya ihtiyacım var lütfen bana dua edin, bir an önce bebişimizi kucağımıza alalım. :)
Çok şükür okudum, okuyorum geziyorum tozuyorum. Durumumuzda iyi Allaha şükür bir sıkıntı çekmem çekmiyorumda yorum yaparken karşı tarafıda biraz düşünün yani ben bu konuyu tepki alıyım diye keyfimden açmadım. Evet tedaviyi karşılıyolar çünkü biz birikim yapıyoruz ilerisi için bu tür şeylere para ödettirmiyolar. Zaten ödettirmedikleri içinde bu kadar karışıyolar ya neyse burası köy yeri sürekli bi laf kısır evleneli kaç sene olmuş çocuğu olmuyo benim gelinim olsa gönderirim geri bilmem ne bir sürü laf geziyo psikolojim bozulmasında ne olsun ? Olmayan laflar kaynana ve kayınpederde olsun ne olursa olsun derdinde her yerim delik deşik psikolojim bozuk desemde anladıkları yok. Ki bugüne kadar eşimle konuştum ve ailesiyle konuştu susturdu yani gitmekle tehdit bile etti sırf benim için. Allaha şükür eşim öyle ailem ne derse o diyen bi insan değil. Daha çok şey yazarımda yaz yaz bitmez. Bu yüzden bi yorum yaparken lütfen hassas yaklaşın bu kadar kaba bi şekilde yazmayın. He bu arada eşin madem böyle yaklaşıyor neden tedavi görüyosun dersenizde laflardan sözlerden sıkıldığım için artık kaldıramadığım için tedavi görüyodum. artık bitirdim yani tedavi yok pazartesi doktorumla konuşucam zaten ,herşeyi oluruna bıraktım.Onlar icin mi bebek yapiyorsun? Kulukca makinesimisin? Sikintisini cok cekersin benden söylemesi. Tedaviyi ödediler diye herseye karisacaklar. Hamileliginde yedigin ictiginden tut, bebegin ismine kadar. Hele lohusa dönemin tam travma olur.
22 yasindaki bir kizi bebek tedavisine zorlayan, onu ödeyen insanlardan herseyi beklerim. Esin ile cok büyük kavgalar yasayacaksin. Onun tek dedigi "annemler iyi niyetinden söylüyor/yapiyor/ediyor, bak tedaviye para harcadilar, nankörlük yapma" olacak. Bu sefer hem ekonomik özgürlük yok diye, hem bebekten dolayi bosanmakta zor olur.
Bak sana tavsiyem bu yasta vücüdünü kimyasalllar ile doldurma. Bebek sadece dogru zamanda ve dogru kisi ile güzel oluyor. Yalnis zamanda bebek cok yipratici olur, evlilikleri bitirebilir.
Daha cok gencsin. Niye önce üni okuyup meslegini ele almiyorsun? Hersey ates pahasina. Bu bebek en basit yarin birgün ne yiyecek? Surda tedaviye paraniz yok ama hamilelik takibi, dogum, ana kucagi iviri ziviri hep para.
Önce bir esin ile güzelcene gez, okula git, ise gir. Önce kendine yatirim yap ki, ilerde bebegine faydali olasin.
Bilmiyorum ki adet düzensizliğini genelde kiste bağlıyolar ama umarım yoktur. Doktorunuzu değiştirin bence çünkü vajinal ultrason bakıyolar herşey orda çıkıyo ben ilaç kullanırken yan etki yaptı ve kist oluşturdu. Klomenle başlıyolar zaten yumurtanı büyütüyolar sürekli vajinal ultrasonla yumurtanın büyüklüğüne bakıyolar eğer yumurta istenilen büyüklükteyse ilişki diyo. eğer klomen işe yaramazsa iğne veriyolar çatlatıyolar 2 gün sonra aşılama yapıyolar.Canm bende evleneli 1bucuk yıl oldu çok istiyoruz olmuyor bekarligimdan beri adet düzensizliği var kaç sefer doktora ultrasona gittiysem sorun yok dediler eşime de aynı şekilde. Diğer türlü aşılama falan yaparız demediler o nasıl oluyor benm yumurtalıklarımn çalıştığını ve ilaç dahi yazmıyor sorun yok diye. E ozaman adetim neden düzensiz illaki bir sorun vardır doktorlarmi ilgisiz bendeki bir sorun var yıllardır cozemedim
Tüp bebek tedavisi mi görüyorsun? Bırakıcam rahat olucam diyorum. Yumurtlama tarihim geçince sürekli forumlarda belirtileri okurken kendimi buluyorum rahat olamıyorum çok zor bir şeymiş bu takıntıMerhaba, çok geçmiş olsun. İşte takınca stres yapınca malesef olmuyor bende tedavi görüyorum strese girmemek için bir kaç ay ara vericem kendi haline oluruna bırakıcam. Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatli bi bebiş nasib etsin sağlıkla kucağımıza almamızı nasib etsin inşallah. :)
Direk tüp bebek yaptır bosver asılamayıTedavi görüyorum ve bu ay ara vermek istiyorum ama kaynana ve kayınpeder o kadar tedavi gördün yarım bırakma tekrar baştan mı başlıycaksın diyolar. Masrafları onlar karşılıyor sıkıntıyı ben çekiyorum. Artık iğnelerden, ilaçlardan bıktım ve aşılama çok canımı yakıyor ama bişey diyemiyorum.![]()
Moralini bozma canım nasip bunlar. Ne kadar suredir evlisin ne kadar süredir deniyosunuz?Meraba bende yeni üyeyim ancak bende hamile kalamıyorum moralim cok bozuk napcagımı sasrdm
rahim filmi çektirdinizmi(Yeni üyeyim ve ilk defa konu açıyorum yanlış yerdeysem kusura bakmayın.)22 yaşındayım 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz malesef ki olmuyor. Eşimde ve bende bir sorun yok. Hamilelik oluşması için iğneleri herşeyi oldum 2 aşılamam başarısız sonuçlandı, artık psikolojik olarak çöktüm moralim sıfır. Sadece duaya ihtiyacım var lütfen bana dua edin, bir an önce bebişimizi kucağımıza alalım. :)
evet canım hiç bir sıkıntı yok eşimdede yok ama malesef olmuor.rahim filmi çektirdinizmi
bende geçen ay çektirdim bakalım bizimde 11 aydır olmuyor.evet canım hiç bir sıkıntı yok eşimdede yok ama malesef olmuor.
bende 26 yaşındaym ve 3 yıldır korunmasız ilişki ama son 1 senedir bebek istedim ve doktor kontroldeyim ama bi ilerleme yok malesef.bende geçen ay çektirdim bakalım bizimde 11 aydır olmuyor.27 yaşındayım
rahim filmi çektireli ne kadar oluyor.bende 26 yaşındaym ve 3 yıldır korunmasız ilişki ama son 1 senedir bebek istedim ve doktor kontroldeyim ama bi ilerleme yok malesef.