Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konuşma konuşur ama sustururlar çünkü onuda sürekli bu konuda dolduruyolar ne zaman olcak bilmem ne. Geçen ay ara vermek istiyorum dedim psikolojim çok bozuldu dedim, olsunda başka bişey istemiyoruz hepimiz torun bekliyoruz bilmem ne dedi susturdular beni. Bunu eşimin yanında söyledi ve bişey diyemedi çünkü o da sıkıldı artık sürekli onada baskı yapıyolar. Sürekli tepesindeler.
doktorunla konuş bence, doktorun da aile ile konuşsun.bu ay tedavi uygulamayacağım dinlenmesi gerek desin...

Bence sizin asıl sorununuz aileler. Sizin sahip olacağınız bebeğe onlar neden karışıyor ki? Eşiniz kaç yaşında? Siz de daha küçüksünüz. Bu kadar acele etmenize anlam veremedim. Evliliğin tadını çıkarsaydınız keşke. Bebek kaçmıyordu ya. Bu büyükler çok istiyorlarsa bir bebek yapıp ona baksınlar. Siz fazla baskı altındasınız. Devam etmek istemiyorsanız bırakın. Şu aşamada bile 2 3 yıl çocuğunuz olmasa hiçbir şey kaybetmezsiniz. İnsanlar artık 30 'dan önce bebek sahibi olmak istemiyor. Biraz kendinizi dinleyin.

(Yeni üyeyim ve ilk defa konu açıyorum yanlış yerdeysem kusura bakmayın.)22 yaşındayım 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz malesef ki olmuyor. Eşimde ve bende bir sorun yok. Hamilelik oluşması için iğneleri herşeyi oldum 2 aşılamam başarısız sonuçlandı, artık psikolojik olarak çöktüm moralim sıfır. Sadece duaya ihtiyacım var lütfen bana dua edin, bir an önce bebişimizi kucağımıza alalım. :)
3 senelik evliyim hic korunmadik ve 3 senedir cocugum olmuyor diye kendimi yedim bitirdim 22 yasindayim ve stresten kurumustum neyse ki nisan ayinda hamile kaldim hic canini sikma olmuyor diye kendine streste yapma her nasip vaktine esir cnm bnm

İnsanlari yatak odaniza nasil bu kadar karistirtabiliyorsunuz? Sizden daha cok hakimler maşallah

3 senelik evliyim hic korunmadik ve 3 senedir cocugum olmuyor diye kendimi yedim bitirdim 22 yasindayim ve stresten kurumustum neyse ki nisan ayinda hamile kaldim hic canini sikma olmuyor diye kendine streste yapma her nasip vaktine esir cnm bnm
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah yorumun için teşekkür ederim dikkate alıcam

İnsanlari yatak odaniza nasil bu kadar karistirtabiliyorsunuz? Sizden daha cok hakimler maşallah
ben konuyu saldırın diye açmadım. Yatak odama karıştırmıyorum ama ne yazıkkı burası köy yeri sürekli tepemdeler.

ben konuyu saldırın diye açmadım. Yatak odama karıştırmıyorum ama ne yazıkkı burası köy yeri sürekli tepemdeler.
Sakin olun kimseye saldirmadim
Daha 22 yasindasin 20 yasindan beri cocuk deniyorsun ve tedavi oluyorsun basinda da kirk tane ses. Yazik degil mi sana yaşatma bunu kendine daha yaşin kaç.

doktorunla konuş bence, doktorun da aile ile konuşsun.bu ay tedavi uygulamayacağım dinlenmesi gerek desin...
Anca doktor söylerse susarlar. Kendi haline bırakınca kafamda rahat olur en azından. Köy yerinde olduğum için buranın insanları çok cahil bide kayanana peşimi bırakmıyo ne öğrenirse yanına olmayan şeyleride katıp millete anlatıyo kusura bakmayın biraz doluyum anlatıyorum ;(

Anca doktor söylerse susarlar. Kendi haline bırakınca kafamda rahat olur en azından. Köy yerinde olduğum için buranın insanları çok cahil bide kayanana peşimi bırakmıyo ne öğrenirse yanına olmayan şeyleride katıp millete anlatıyo kusura bakmayın biraz doluyum anlatıyorum ;(
o halde hiç vakit kaybetmeden al eşini yanına doktora gidin derim ben. anlat doktora, yoruldum bunaldım strese giriyorum aile ile konuşun 3-4 ay ara vermek istiyorum deyin. doktor kabul edecektir.böylece siz de stresten uzaklaşırsınız biraz...

Sakin olun kimseye saldirmadim
Daha 22 yasindasin 20 yasindan beri cocuk deniyorsun ve tedavi oluyorsun basinda da kirk tane ses. Yazik degil mi sana yaşatma bunu kendine daha yaşin kaç.
Özür dilerim,ben yanlış anlamışım haklısınız. Beni kimse anlamadığı için en ufak şeyde sert çıkabiliyorum ;( bu ay sonlandırıcam zaten tedaviyi doktorumlada konuşucam o zaman kafam daha rahat edicek stresede girmicem boş yere:(

o halde hiç vakit kaybetmeden al eşini yanına doktora gidin derim ben. anlat doktora, yoruldum bunaldım strese giriyorum aile ile konuşun 3-4 ay ara vermek istiyorum deyin. doktor kabul edecektir.böylece siz de stresten uzaklaşırsınız biraz...
Akıl verdiğiniz için teşekkür ederim. Siz yazdıktan sonra eşimle konuştum zaten bunaldığımı tedaviyi bırakmak istediğimi söyledim, doktorla konuşalım ailenle konuşsun dedim nasıl istiyosan öyle olsun hiç bişey senden bizden önemli değil dedi :) nasibimizde varsa zaten olur dedi.

Akıl verdiğiniz için teşekkür ederim. Siz yazdıktan sonra eşimle konuştum zaten bunaldığımı tedaviyi bırakmak istediğimi söyledim, doktorla konuşalım ailenle konuşsun dedim nasıl istiyosan öyle olsun hiç bişey senden bizden önemli değil dedi :) nasibimizde varsa zaten olur dedi.
ohh çok sevindim, aynen öyle hiç bir şey sizden önemli değil. rahatlayınca bak nasıl gelecek bebiş kendiliğinden... dua edeceğim kardeşim senin için. tez zamanda güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah...
fakat hiç geciktirmeden hemen doktora gidip anlatın durumu ki sizi rahat bıraksınlar artık...

ohh çok sevindim, aynen öyle hiç bir şey sizden önemli değil. rahatlayınca bak nasıl gelecek bebiş kendiliğinden... dua edeceğim kardeşim senin için. tez zamanda güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah...
fakat hiç geciktirmeden hemen doktora gidip anlatın durumu ki sizi rahat bıraksınlar artık...
Pazartesi kontrolüm var tedaviyi bitiricem amin inşallah. Allahım isteyen herkese nasib etsin.çok teşekkür ederim yorumlarınız için akıl verdiğiniz için :)

Pazartesi kontrolüm var tedaviyi bitiricem amin inşallah. Allahım isteyen herkese nasib etsin.çok teşekkür ederim yorumlarınız için akıl verdiğiniz için :)
Rica ederim, bunun için buradayız :) hepimizin bir derdi var, yeri geliyor el veriyoruz, yeri geliyor omuz veriyoruz birbirimize...En Büyük KK sen de artık sıkma kendini. bebişin geldiğinde güzel haberi ver bize haa, merak ederiz ;)

Rica ederim, bunun için buradayız :) hepimizin bir derdi var, yeri geliyor el veriyoruz, yeri geliyor omuz veriyoruz birbirimize...En Büyük KK sen de artık sıkma kendini. bebişin geldiğinde güzel haberi ver bize haa, merak ederiz :KK66:
Söz veriyorum artık stres yok, inşallah yakın zamanda güzel haberlerle gelirim :)

Back