daha çok gençsiniz.(Yeni üyeyim ve ilk defa konu açıyorum yanlış yerdeysem kusura bakmayın.)22 yaşındayım 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz malesef ki olmuyor. Eşimde ve bende bir sorun yok. Hamilelik oluşması için iğneleri herşeyi oldum 2 aşılamam başarısız sonuçlandı, artık psikolojik olarak çöktüm moralim sıfır. Sadece duaya ihtiyacım var lütfen bana dua edin, bir an önce bebişimizi kucağımıza alalım. :)
Tüp bebek için 3.aşılamayı bekliyoruz. O da tutmazsa artık tüp bebek için uğraşıcaz. İnşallah ben buraya dua için geldim duanızı eksik etmeyin lütfen.M Mrm6 merhaba..
Tüp bebek uzmanlarına hiç göründünüz mü?
Merak etmeyin canınızı sıkmayın.. Ama uzmanlara görünmeyi de elden bırakmayın. Karşınızda 3.5 sene uğraşmış 38ini geçerken ancak hamile kalabilmiş biri var.. Size umut olsun. Hayırlısıyla siz de zamanı gelince bebişinizi kucağınıza alacaksınız
HaklısınızHerşeyin hayırlısını iste belki olacaktı düşürecektin daha cok üzülecektin vs vs bissürü olumsuz şey olabilirdi sen rahat ol ki en kısa sürede evladın olsun. Hem olmazsada napalım Rabbim yazmamıştır belki hiç dünyanın sonu değil canından kıymetli olmasın hiç bi zaman
Tedavi görüyorum ve bu ay ara vermek istiyorum ama kaynana ve kayınpeder o kadar tedavi gördün yarım bırakma tekrar baştan mı başlıycaksın diyolar. Masrafları onlar karşılıyor sıkıntıyı ben çekiyorum. Artık iğnelerden, ilaçlardan bıktım ve aşılama çok canımı yakıyor ama bişey diyemiyorum.daha çok gençsiniz.
illa ki olur. yeter ki stres olmayın.stres bu işlerde baş düşmanınız..6 ay süre verin kendinize, bu 6 ay hiç bebek düşüncesi olmadan yaşayın cinselliği ve keyif almaya bakın. gerçekten aklınızdan çıkardığınızda kendiliğinden gelecektir.
unutmayın her nasip vaktine esirdir. vardır bir vakti, rahat olun.
inşallah en kısa zamanda size ve isteyen herkeseAllah sağlıklı bebişler nasip etsin
bu sizin kararınız. kimseyi bu işe karıştırmayın. yoruldum daha fazla hormon almak istemiyorum biraz ara vermek istiyorum diyebilirisniz.Tedavi görüyorum ve bu ay ara vermek istiyorum ama kaynana ve kayınpeder o kadar tedavi gördün yarım bırakma tekrar baştan mı başlıycaksın diyolar. Masrafları onlar karşılıyor sıkıntıyı ben çekiyorum. Artık iğnelerden, ilaçlardan bıktım ve aşılama çok canımı yakıyor ama bişey diyemiyorum.
Çok anlamam ama zaten tamam olan bişey yokki yarım bırakma diyorlar ?Tedavi görüyorum ve bu ay ara vermek istiyorum ama kaynana ve kayınpeder o kadar tedavi gördün yarım bırakma tekrar baştan mı başlıycaksın diyolar. Masrafları onlar karşılıyor sıkıntıyı ben çekiyorum. Artık iğnelerden, ilaçlardan bıktım ve aşılama çok canımı yakıyor ama bişey diyemiyorum.
Bende doktorumla konuşurum.Dediğiniz gibi iğnelere çok para gidiyor. 2 ayda 1400 tl gitti ve sonuç olumsuz. En iyisi tüp bebek.Aşılama önerilmiyor zaten.Biz de tüp bebek yaptıracaktık ve doktorum nasılsa tutmayacak ve aynı parayı aşılama için vereceksiniz.En iyisi tüp bebek demişti.
Siz de görüşebilirsiniz.Ya da normal takiple hamile kalana kadar devam edebilirsiniz
aşılama yaptıranlara baktığınızda aşılama tutmadıysa bir sonraki ay çoğunluğu tedavisiz hamile kalıyorlar.Bende doktorumla konuşurum.Dediğiniz gibi iğnelere çok para gidiyor. 2 ayda 1400 tl gitti ve sonuç olumsuz. En iyisi tüp bebek.
kaynana ve kayınpeder torun torun diyip duruyor. Tedavimide bıraktırmıyolar masrafları onlar sıkıntıyı ben çekiyorum. Bide babaanne var ağzı durmuyor zaten otomatik olarak kafama takıyorum yani.Herşeyden önce evliliğinizi cocuk üzerine kuruyo gibi oluyosunuz sevişmeler zorakileşiyor kafa sürekli bebek yapmayı düşünüyor belki eşinizle bile tek konustugunuz konu bu oluyor. Psikolojiniz rahat olmadığı sürece bebek nasıl yapıcaksınız ki birazda akışına bırakın siz ne kadar rahat olursanız saglık sorununuz yoksa bebekte o kadar hızlı olur
anlamıyolar anlatamıyorum. ;( bide çok bilmişler bütün ölüyorum zaten.Ç
Çok anlamam ama zaten tamam olan bişey yokki yarım bırakma diyorlar ?
siz belki konuşamayabilirsiniz onlarla ama eşinizle paylaşsanız o konussa ailesiyle. Psikoloji önemli dese robotlaştık dese biraz dinlencez yorulduk bize baskı yapmayın bi süre anlayın vs Dese ne bileyim konuşamazmıkaynana ve kayınpeder torun torun diyip duruyor. Tedavimide bıraktırmıyolar masrafları onlar sıkıntıyı ben çekiyorum. Bide babaanne var ağzı durmuyor zaten otomatik olarak kafama takıyorum yani.
Konuşma konuşur ama sustururlar çünkü onuda sürekli bu konuda dolduruyolar ne zaman olcak bilmem ne. Geçen ay ara vermek istiyorum dedim psikolojim çok bozuldu dedim, olsunda başka bişey istemiyoruz hepimiz torun bekliyoruz bilmem ne dedi susturdular beni. Bunu eşimin yanında söyledi ve bişey diyemedi çünkü o da sıkıldı artık sürekli onada baskı yapıyolar. Sürekli tepesindeler.Siz belki ko
siz belki konuşamayabilirsiniz onlarla ama eşinizle paylaşsanız o konussa ailesiyle. Psikoloji önemli dese robotlaştık dese biraz dinlencez yorulduk bize baskı yapmayın bi süre anlayın vs Dese ne bileyim konuşamazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?