Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mrm6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
26
17
3
(Yeni üyeyim ve ilk defa konu açıyorum yanlış yerdeysem kusura bakmayın.)22 yaşındayım 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz malesef ki olmuyor. Eşimde ve bende bir sorun yok. Hamilelik oluşması için iğneleri herşeyi oldum 2 aşılamam başarısız sonuçlandı, artık psikolojik olarak çöktüm moralim sıfır. Sadece duaya ihtiyacım var lütfen bana dua edin, bir an önce bebişimizi kucağımıza alalım. :)

M Mrm6 merhaba..
Tüp bebek uzmanlarına hiç göründünüz mü?

Merak etmeyin canınızı sıkmayın.. Ama uzmanlara görünmeyi de elden bırakmayın. Karşınızda 3.5 sene uğraşmış 38ini geçerken ancak hamile kalabilmiş biri var.. Size umut olsun. Hayırlısıyla siz de zamanı gelince bebişinizi kucağınıza alacaksınız ;)

Herşeyin hayırlısını iste belki olacaktı düşürecektin daha cok üzülecektin vs vs bissürü olumsuz şey olabilirdi sen rahat ol ki en kısa sürede evladın olsun. Hem olmazsada napalım Rabbim yazmamıştır belki hiç dünyanın sonu değil canından kıymetli olmasın hiç bi zaman

(Yeni üyeyim ve ilk defa konu açıyorum yanlış yerdeysem kusura bakmayın.)22 yaşındayım 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz malesef ki olmuyor. Eşimde ve bende bir sorun yok. Hamilelik oluşması için iğneleri herşeyi oldum 2 aşılamam başarısız sonuçlandı, artık psikolojik olarak çöktüm moralim sıfır. Sadece duaya ihtiyacım var lütfen bana dua edin, bir an önce bebişimizi kucağımıza alalım. :)
daha çok gençsiniz.
illa ki olur. yeter ki stres olmayın.stres bu işlerde baş düşmanınız..6 ay süre verin kendinize, bu 6 ay hiç bebek düşüncesi olmadan yaşayın cinselliği ve keyif almaya bakın. gerçekten aklınızdan çıkardığınızda kendiliğinden gelecektir.
unutmayın her nasip vaktine esirdir. vardır bir vakti, rahat olun.
inşallah en kısa zamanda size ve isteyen herkese Allah sağlıklı bebişler nasip etsin

Canım yaşın daha çok genç niye bu kadar karamsarsin? Sen böyle yaptıkça vücut kendini kilitliyor. Biraz rahat bırak kendini. Gez, toz, gençliğini yasa.

M Mrm6 merhaba..
Tüp bebek uzmanlarına hiç göründünüz mü?

Merak etmeyin canınızı sıkmayın.. Ama uzmanlara görünmeyi de elden bırakmayın. Karşınızda 3.5 sene uğraşmış 38ini geçerken ancak hamile kalabilmiş biri var.. Size umut olsun. Hayırlısıyla siz de zamanı gelince bebişinizi kucağınıza alacaksınız :KK66:
Tüp bebek için 3.aşılamayı bekliyoruz. O da tutmazsa artık tüp bebek için uğraşıcaz. İnşallah ben buraya dua için geldim duanızı eksik etmeyin lütfen.:(

Herşeyin hayırlısını iste belki olacaktı düşürecektin daha cok üzülecektin vs vs bissürü olumsuz şey olabilirdi sen rahat ol ki en kısa sürede evladın olsun. Hem olmazsada napalım Rabbim yazmamıştır belki hiç dünyanın sonu değil canından kıymetli olmasın hiç bi zaman
Haklısınız

daha çok gençsiniz.
illa ki olur. yeter ki stres olmayın.stres bu işlerde baş düşmanınız..6 ay süre verin kendinize, bu 6 ay hiç bebek düşüncesi olmadan yaşayın cinselliği ve keyif almaya bakın. gerçekten aklınızdan çıkardığınızda kendiliğinden gelecektir.
unutmayın her nasip vaktine esirdir. vardır bir vakti, rahat olun.
inşallah en kısa zamanda size ve isteyen herkeseAllah sağlıklı bebişler nasip etsin
Tedavi görüyorum ve bu ay ara vermek istiyorum ama kaynana ve kayınpeder o kadar tedavi gördün yarım bırakma tekrar baştan mı başlıycaksın diyolar. Masrafları onlar karşılıyor sıkıntıyı ben çekiyorum. Artık iğnelerden, ilaçlardan bıktım ve aşılama çok canımı yakıyor ama bişey diyemiyorum. :(

Aşılama önerilmiyor zaten.Biz de tüp bebek yaptıracaktık ve doktorum nasılsa tutmayacak ve aynı parayı aşılama için vereceksiniz.En iyisi tüp bebek demişti.

Siz de görüşebilirsiniz.Ya da normal takiple hamile kalana kadar devam edebilirsiniz

Tedavi görüyorum ve bu ay ara vermek istiyorum ama kaynana ve kayınpeder o kadar tedavi gördün yarım bırakma tekrar baştan mı başlıycaksın diyolar. Masrafları onlar karşılıyor sıkıntıyı ben çekiyorum. Artık iğnelerden, ilaçlardan bıktım ve aşılama çok canımı yakıyor ama bişey diyemiyorum. :KK43:
bu sizin kararınız. kimseyi bu işe karıştırmayın. yoruldum daha fazla hormon almak istemiyorum biraz ara vermek istiyorum diyebilirisniz.
hiç bir sorun çıkmamasına rağmen neden tedavi gördüğünüzü anlayamadım?

Ç
Tedavi görüyorum ve bu ay ara vermek istiyorum ama kaynana ve kayınpeder o kadar tedavi gördün yarım bırakma tekrar baştan mı başlıycaksın diyolar. Masrafları onlar karşılıyor sıkıntıyı ben çekiyorum. Artık iğnelerden, ilaçlardan bıktım ve aşılama çok canımı yakıyor ama bişey diyemiyorum. :KK43:
Çok anlamam ama zaten tamam olan bişey yokki yarım bırakma diyorlar ?

Aşılama önerilmiyor zaten.Biz de tüp bebek yaptıracaktık ve doktorum nasılsa tutmayacak ve aynı parayı aşılama için vereceksiniz.En iyisi tüp bebek demişti.

Siz de görüşebilirsiniz.Ya da normal takiple hamile kalana kadar devam edebilirsiniz
Bende doktorumla konuşurum.Dediğiniz gibi iğnelere çok para gidiyor. 2 ayda 1400 tl gitti ve sonuç olumsuz. En iyisi tüp bebek.

Herşeyden önce evliliğinizi cocuk üzerine kuruyo gibi oluyosunuz sevişmeler zorakileşiyor kafa sürekli bebek yapmayı düşünüyor belki eşinizle bile tek konustugunuz konu bu oluyor. Psikolojiniz rahat olmadığı sürece bebek nasıl yapıcaksınız ki birazda akışına bırakın siz ne kadar rahat olursanız saglık sorununuz yoksa bebekte o kadar hızlı olur

Bende doktorumla konuşurum.Dediğiniz gibi iğnelere çok para gidiyor. 2 ayda 1400 tl gitti ve sonuç olumsuz. En iyisi tüp bebek.
aşılama yaptıranlara baktığınızda aşılama tutmadıysa bir sonraki ay çoğunluğu tedavisiz hamile kalıyorlar.
bunun sebebi olarak da doktorlar ,hem dinlenme süreci olarak görüldüğü için stresin ortadan kalması ve de kullanılan hormon iğnelerinin bir sonraki ayda da yumurtalıklar üzerinde etkisinin devamı olarak açıklıyorlar.

Herşeyden önce evliliğinizi cocuk üzerine kuruyo gibi oluyosunuz sevişmeler zorakileşiyor kafa sürekli bebek yapmayı düşünüyor belki eşinizle bile tek konustugunuz konu bu oluyor. Psikolojiniz rahat olmadığı sürece bebek nasıl yapıcaksınız ki birazda akışına bırakın siz ne kadar rahat olursanız saglık sorununuz yoksa bebekte o kadar hızlı olur
kaynana ve kayınpeder torun torun diyip duruyor. Tedavimide bıraktırmıyolar masrafları onlar sıkıntıyı ben çekiyorum. Bide babaanne var ağzı durmuyor zaten otomatik olarak kafama takıyorum yani. :(

Çok gençsin canım daha ee yaşın da genç, daha 2 sene bile olmasa sadece 24 yaşında olacaksın, kendini strese sokma, elbet olacak. Ben 32 yaşındayım, bir yıla yakındır uğraşıyoruz, ama umutsuz değilim elbet olur diye düşünüyorum sende umudunu yitirme

Siz belki ko
kaynana ve kayınpeder torun torun diyip duruyor. Tedavimide bıraktırmıyolar masrafları onlar sıkıntıyı ben çekiyorum. Bide babaanne var ağzı durmuyor zaten otomatik olarak kafama takıyorum yani. :KK43:
siz belki konuşamayabilirsiniz onlarla ama eşinizle paylaşsanız o konussa ailesiyle. Psikoloji önemli dese robotlaştık dese biraz dinlencez yorulduk bize baskı yapmayın bi süre anlayın vs Dese ne bileyim konuşamazmı

Siz belki ko

siz belki konuşamayabilirsiniz onlarla ama eşinizle paylaşsanız o konussa ailesiyle. Psikoloji önemli dese robotlaştık dese biraz dinlencez yorulduk bize baskı yapmayın bi süre anlayın vs Dese ne bileyim konuşamazmı
Konuşma konuşur ama sustururlar çünkü onuda sürekli bu konuda dolduruyolar ne zaman olcak bilmem ne. Geçen ay ara vermek istiyorum dedim psikolojim çok bozuldu dedim, olsunda başka bişey istemiyoruz hepimiz torun bekliyoruz bilmem ne dedi susturdular beni. Bunu eşimin yanında söyledi ve bişey diyemedi çünkü o da sıkıldı artık sürekli onada baskı yapıyolar. Sürekli tepesindeler.

Hamilelik tamamen nasip işi o yüzden canını sıkma inşaallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Back