:gitme::gitme:
aa canım benim ne saçma bi siteymiş o öyle.hamile kalmak için kistlerin gitmesi gerek.ama kistleri olupta o kadar hamile kalan kadın varki.herşeyi yaradan bilir sen üzülme lütfen.bende kist yok bende bir yıldır kalamıyorum
mrb cnm tabiki herşey allahtan ama istiyorum doktora gidicem yarın araştırsınlar bakalım ne var ne yok sen gittinmi kontrole hiç
senağlama arkadaşlar biraz önce şifa market diye bir siteye girdim bitkisel ürünlere bakıyordum orda canlı sohbet var site yetkilileriyle görüşüyorsun güya sorunu anlattım falan hamile kalamıyorumdiye başladı eşinizi kontrol ettirdinizmi falan hayır diyyorum sizde sorun varmı diyor yumurtalıklarımda kist var dedim çocuğun olmaz dedi bana çok sinirim bozuldu arkadaşlar kisti olanların çocuğu olmazmı bitkisel tedaviyle kistler giderilmezmi?hamile kalmayı kolaylaştırıcı bitkisel ürün bakıyım dedim maralim bozuldu.ne yapmalıyım sizce yardımcı olun
Canım seninle sorunumuz aynı galiba.Bende yumurtalık tembelliği var adet tarihlerim çok düzensiz.Eşimde de azospermi var.Her ay umut içinde beklemek çok zor ..Hamile psikolojisine giriyosun.Adet tarihini bir gün geçse dünyalar senin oluyo.İdrar testinde tek çizgi görünce dünya başına yıkılıyo.Ağlama krizi ve nöbetler.Bi dahaki aya kalan umutlar..Bende sıkıldım sanırım.Gücüm yavaş yavaş tükeniyo.7 ay oldu..
Kızlar Merhaba;
Bizde Mayıs 2013 ten beri deniyoruz.. Yattım olmadı kalktım olmadı ayak diktim olmadı.. Tahlil yaptıdım hormonlar normal, muayene oldum normal.. Şimdi eşim 2 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyor. Bende bu ay 15 gün soğan suyu kürü uyguladım Bat 17 -18 Ocak merakla bekliyorum
merhaba bende 8 aydır hamile kalamıyorum yarım saat yatıyorum ama olmuyo ovulasyon testi aldım şimdi yaptım iki çizgi çıktı ama biri koyu değil ovulasyon testi yapan varmı yardımcı olurmusunuz?
ben kullandim cnm..
yumurtlama oldugu zaman iki cizginin de ayni koyulukta olmasi lzm cnm..
ikisi de ayni koyulukta ise 24-36 saat icinde yumurtlama gerceklesecektir..
bi de adetinin kacinci gunu bugun..
merhabalar bende hamile kalamıyorum... bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandm ek olarak progestan verdi adetime 1 hafta var her tarafım sivilce doldu... heyecanla bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?