Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar merhaba ben bişey sormak istiyorum yeni katıldım aranıza ben 1 yıllık evliyim ve inanılmaz derecede çocuk istiyoruz eşimle hiçbir sıkıntımız olmadığı halde olmuyor rabbim vermiyor size sormak istediğim konuya geliyim kızlar benim daha adetime 2 hafta var ve dün damla şeklinde pembe gibi bir kanama geldi ve ardından çok affedersiniz vajinadan peçeteye geliyor ve pembe gelen iç çamaşırda idi peçeteye gelen ise gölge gibi açık kahverengi gibi dün doktora gitti ve ara kanama dedi ve beta hcg yapıldı o da negatif çıktı nedir ki şimdi anlayamadım ve ayrıca iki tane yumurtan var hala çatlamamış dedi ben yerleşme kanaması diye düşünerek gitmiştim çnkü bgnde aynı azlıkta devam ediyor ayrııca doktor adet kanaması değil dedi nedir bu dünden beri çok huzursuzum biraz bilgi verir misiniz kusura bakmayın çok uzun oldu
Canim ne yaptin sonuc ne oldu ben simdi okudum msjlarini merak ettim var mi gebelikhanımlar merhaba ben bişey sormak istiyorum yeni katıldım aranıza ben 1 yıllık evliyim ve inanılmaz derecede çocuk istiyoruz eşimle hiçbir sıkıntımız olmadığı halde olmuyor rabbim vermiyor size sormak istediğim konuya geliyim kızlar benim daha adetime 2 hafta var ve dün damla şeklinde pembe gibi bir kanama geldi ve ardından çok affedersiniz vajinadan peçeteye geliyor ve pembe gelen iç çamaşırda idi peçeteye gelen ise gölge gibi açık kahverengi gibi dün doktora gitti ve ara kanama dedi ve beta hcg yapıldı o da negatif çıktı nedir ki şimdi anlayamadım ve ayrıca iki tane yumurtan var hala çatlamamış dedi ben yerleşme kanaması diye düşünerek gitmiştim çnkü bgnde aynı azlıkta devam ediyor ayrııca doktor adet kanaması değil dedi nedir bu dünden beri çok huzursuzum biraz bilgi verir misiniz kusura bakmayın çok uzun oldu
hayır canım o ay olmadı bu ayın sonucunu bekliyorum şu an soğan kürü yapıyorum bu ay herkese nasip etsin allahCanim ne yaptin sonuc ne oldu ben simdi okudum msjlarini merak ettim var mi gebelik
Min canim insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben de istiyorum ama istehayır canım o ay olmadı bu ayın sonucunu bekliyorum şu an soğan kürü yapıyorum bu ay herkese nasip etsin allah
gerçekten çok zor bi durum allah herkese sabır versin her zaman tek duam bizim sorunumuz olmadığı halde bu kdr üzülüyoruz ömrü boyunca çocuk sahibi olamayacak insanlara allahım bol bol sabır versinMin canim insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben de istiyorum ama iste
merhaba arkadaşlar,
Öncelikle ben 5 aralıkta regl oldum ve daha sonra çok şideetli ağrım oldu 30 aralıkta doktora gittim 4 cmlik bir over kist olduğunu yatmam gerektiğini söyledi hastanede 5 gün yattım serum ilaç falan 3 cm düştü.31 aralık ve 1 ocak gibi 1,2 kerelik lekelenmeler oldu ve 2 gün başlayan ağrılarım nedeniyle dün lekelenme başladı yine akşama doğru gitti şimdi yine çok çok az 2,3 damla denecek kadar geliyor.Miğde bulantılarım ve sol kasıkta bir dolgunluk var sanki böyle öksürürken yada nefes alıp verirken sanki patlıycak gibi geliyor.ama ne kadar çabalasakta hamile kalamıyorum.tavsiyeleriniz nedir.hamile kalmak için ne yapmalıyım.doktor herşeyimin normal olduğunu belirtti.yardım edin lütfen ne yapabilirim.