selam pelin 67 hoşgeldin topiğime
hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam pelin 67 hoşgeldin topiğime
aynen canım yazın tam bi gebelik belirtileri yaşadım ve adetim beklenen günden 1 hafta sonra olmuştu tam umutlanmış test yapacaktım testte elimde patladı ve gelen kan simsiyah parlak bi kandı pıhtılar şeklinde bolcaydı anlamadım neydi o ve ben hayatımda ilk defa öyle birşeyle karşılaşmıştım ama bütün belirtiler vardı sabah kusmalarım bile şimdi o zamandan bu zamana birdaha karşılaşınca belirtilerle bi sorayım dedim inş hamileyizdir canım inş.
aynen canım yazın tam bi gebelik belirtileri yaşadım ve adetim beklenen günden 1 hafta sonra olmuştu tam umutlanmış test yapacaktım testte elimde patladı ve gelen kan simsiyah parlak bi kandı pıhtılar şeklinde bolcaydı anlamadım neydi o ve ben hayatımda ilk defa öyle birşeyle karşılaşmıştım ama bütün belirtiler vardı sabah kusmalarım bile şimdi o zamandan bu zamana birdaha karşılaşınca belirtilerle bi sorayım dedim inş hamileyizdir canım inş.
:sm_confused:
denemedim valla bilmiyorum nasıl yapıldığını siteden bakmıştım ama tarifini alamadım.
neden herkes gibi normal bişekilde olmuyor bazen düşünüyorum yumurtlama günü takip edemiyorum.ama genelde adet bittikten10.günü başlıyoruz çalışmalara gerçi tuturamadık daha ama neyse
hayırlı olsun canım topiğin bende 12 yıldır uğraşıyorum guclubacismile
sağolasın sende hoşgeldin
kaç yıllık evlisin?
cnm o super yumurtlama yardımcı oluyor dene kesınlıkle
bak ben sole yaoptım bır kavanoza dort bes yemek kasıgı corek otu bır yemek kasıgı tarcın dort yemek kasıgı bal koydum her sabah ac karnıan yedım su gıbı olurdu yumurtlama zaamanlarım bır kıvamlı oldu sasırdım 12 gun yapacaksın adetının 2 gunu baslatyıp yumurtanın catlamasını saglıyormus
12 yıldır evliyim canım sen kaç yıllık evlisin?:uhm::
daha yeniyim 6,5 aylık
:sm_confused:
denemedim valla bilmiyorum nasıl yapıldığını siteden bakmıştım ama tarifini alamadım.
neden herkes gibi normal bişekilde olmuyor bazen düşünüyorum yumurtlama günü takip edemiyorum.ama genelde adet bittikten10.günü başlıyoruz çalışmalara gerçi tuturamadık daha ama neyse
canım merhaba yumurtlama günün adetin ilk gününden 12 ve 14.günler arasında olur genellikle eğer düzenli adet görüyorsan.bu bende bir bilgi..mesleğin içinde olduğum için biliyorum ama mağlasef benimde bebişim olmuyor ama benim eşimde olduğu için sorun yumurtalarımı iğnelerle çoğaltıyoruz.ve aşılam inşallah şubatta başlıyacağız.hayırlısıyla inşallah olur bu kez..allahın izniyle inşallahhh...