Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf ne zor iş bunlar yaaa bazı kadınlar hemen hamile kalıyor ya biz uğraşıyoruz olmuyor adaletmi bu
yok kabuklarını soy dorde bolll cnm kabuklu olmuyormus
kabuklu yap diyorlar ama hatta saçaklarını kesmeyin diyorlar olduu gibi 4e böl diyorlar hangisini yapsam acaba
vala saracmı ne doktorun adını unuttum o ole dıyormus tvde bıle kabuksuzzzzz ıc sen bence herkes kabuksuz ıcıo
benım bır dusugum var olsaydı ben sımdı dogurmus yada doguracak olacaktım
dur ben akşam 2 sinide bir deniyim bari belki işe yarar off nedir bu kadınların derdi
ne zaman yaptın cnm düşüğünü neden olmuş?
kaydirigubbakcemile2
kac senedır ıstıyorsun
kac yıllık evlısın
yas kac
pko fılan varmı(adet duzensızlıgı
kılo varmısengözlerimebaksanab
hazıranda:çok üzgünüm:
6,5 aylık evliyim evlendiğimiz günden beri neredeyse hiç korunmadık
yaşım 23
adet düzensizliği ara sıra oluyorda olduğu zamanda çok ağrılı 3 gün ve çok çok az oluyor leke gibi sadece doktorlar normal olduğunu söylüyor ama ben anlamadım gitti.
valla en son 70 kiloydum hala öyleyimdir sanırım.boyda 1,69
üzülme allah büyüktür birgün sana tutunacaktır bebişin
oyyy yenıymıssın olur cnm senınde gor bak sen bence corek otu bal tarcın karısımını denedın mı
bak benımde olmuyordu trıot testı yaptım oymus engel ılac alıom
kızlar 2.5 yıllık evliyim yaş 23 herşey yolunda sadece rahim içi filmim kaldı şimdi benim adet tarihim ayın 30unda 5 gün kaldı şişkinlik gögüs sızısı ve büyüme sol kasıkta inceden inceye sızılar ve dokunca batma halsizlik midede ekşime yanma gaz problemi ve belden aşağımda inanılmaz ağrı hamlamış gibi acaba gebe olma şansım varmıdır ya 2.5 yıldır hiç korunmadık allahım lütfen bu sefer tutmuş olsun lütfen:Saruboceq: