Canım eğer kimyasal geçiriyorsan hamile kalıyorsundur zaten rahimde tutunmuyordur sadeceKızlar 7 aydır deniyorum olmuyor 2 ay önce kimyasal geçirdim sadece. Doktor polikistik görüntüsü var dedi 6 aydır yumurtlama takip ediyorum her ay görüyorum düzenli adet oluyorum . Neden olmuyor çok üzülüyor
Bir kere geçirdim 2 ay oldu. Sonra olmadı bu ayda olmadıCanım eğer kimyasal geçiriyorsan hamile kalıyorsundur zaten rahimde tutunmuyordur sadece
Doktora gittiniz minasip kısmet yani elden ne gelir ki vardır bir hayır biz bilemeyiz
evet gittim bakıldı bir şey yok denildi engelDoktora gittiniz mi
Çatlatma iğnesi önermedi mi doktorunuzevet gittim bakıldı bir şey yok denildi engel
sadece HSG olmadı
Anladım canım inşallah en kısa zamanda olurhayır
yumurta takibi yapalım dedi ama sonrasında da ben gitmedim zaten
tedavi ile mi hamile kaldınız sizgayet normal. kaldı ki 7 ay içerisinde bir kez gebelik olmus. stres sürecinizi olumsuz etkiler. ben 11.ayda hamile kaldım. sakin olun bence öncelikle. en sağlıklı çiftlerde bile doktorlar ilk bir yıla kadar bekler gebeliği. sabredin
hayır. tedavi olumsuz sonuclandı. sonraki ay kendiliğinden oldu gebeliktedavi ile mi hamile kaldınız siz
1 kan verdim 6 çıktı 2 gün sonra 12 çıktı hemen vermedim 1 hafta geçsin dedim 4 gün sonda adet başladı doktor kimyasal dedi sonra da olmuyor iştegayet normal. kaldı ki 7 ay içerisinde bir kez gebelik olmus. stres sürecinizi olumsuz etkiler. ben 11.ayda hamile kaldım. sakin olun bence öncelikle. en sağlıklı çiftlerde bile doktorlar ilk bir yıla kadar bekler gebeliği. sabredin
sabredin, olur insallah. her ay yumurtluyorsanız sansınız yüksek sadece sakin olun. esiniz muayene oldu mu?1 kan verdim 6 çıktı 2 gün sonra 12 çıktı hemen vermedim 1 hafta geçsin dedim 4 gün sonda adet başladı doktor kimyasal dedi sonra da olmuyor işte
Hiç olmadı benim 2.5 yaşında oğlum var ona ilk aydan hamile kalmıştım, doktorum kimyasal da geçirdin, yumurta var sperm var tüplerin en az birisi açık bekleyeceksin dedi o yüzdensabredin, olur insallah. her ay yumurtluyorsanız sansınız yüksek sadece sakin olun. esiniz muayene oldu mu?
Ben 6 aydır ovülasyon testi yapıyorum pik ve çatlama görüyorumsabredin, olur insallah. her ay yumurtluyorsanız sansınız yüksek sadece sakin olun. esiniz muayene oldu mu?
2 ay önce kimyasal geçirince doktor sperm var yumurta var döllenme oluyor tüplerin en azbirisi açık bekleyeceksin diyor . Başla doktora gideceğim adetimi bekliyorum .Peki bisey soracağım siz yumurtlama görüyorsunuz pik ve çatlama erken aslında acele edilecek bisey yok kimisi 2 3 yılda hamile kalıyor en kısa zamanda Rabbım gönlünüze göre versin eşinizin sperminde sorun olabilir mi tam bilmiyorum bu konuları ama hani ileri hareketlilik vs internette denk geliyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?