Hamile kalamıyorum

Doktorlar 1 yıl normal diyorlar bir şey pnermiyorlar 4 ay önce folikasit kullandım ancak benim yumurtalamamda bir sorun olduğunu sannıyorum çok araştırdım. Regliçin 14/15. Gün ovalasyon günüm. 1 sene bekleyeceğimizi söyledi doktor daha erken gayet normal dedi. 1 senemizde artık doktora ikimizde detaylı görüneceğiz artık ancak çok düşünüyoruz ikimizde her ay regl tarihi gelince düşünün yakınlık bile etmuyoruz ki ne olur ne olmaz
Evet sizi çok iyi anlıyorum kadın doğum doktorları öyle diyorlar. Yine de karar sizin ama ben ısrarla eşiniz bir urolojiye gidip sperm testi vermek istiyorum derse eğer onlar alıp bakiyorlar sorun var mı yok mu. En azından yoksa beklersiniz içiniz rahat stres yapmazsınız biz çok stres yapmıştık aynı duruma sizinde girmenizi istemem. Ben biraz şey yanlısıyım hani ilk 6 ay olmadıysa kesinlikle esinde görünmesi tarafındayım çünkü benim çevremdeki tüm arkadaşlarım ya ilk denemede oldu ya da 2. 3. Ayda hamile kaldı o yüzden 1 yıla falan çok inancım yok

Merhaba bende tüp bebek düşünüyorum ikiz gebelik basıl elde ettiniz? Sizin kararınız mıydı yoksa tek yumurtadan ikiz mi oldu merak ediyorum
Merhaba ilk demede tek embriyo koyuldu sonuç olumsuz oldu. Doktorumuz ikinci denemede ben iki koyma taraftarıyım dedi aslında ben çok ikiz yanlısı değildim ama doktora siz nasıl uygun görürseniz öyle yapalım dedim yine de biri tutar diyordum ama ikisi de tuttu benim bu şekilde oldu. Genelde ilk denemede kadında eğer sıkıntı yoksa çift embriyo koymuyorlar. Benim çift yumurta ikizi

Evet sizi çok iyi anlıyorum kadın doğum doktorları öyle diyorlar. Yine de karar sizin ama ben ısrarla eşiniz bir urolojiye gidip sperm testi vermek istiyorum derse eğer onlar alıp bakiyorlar sorun var mı yok mu. En azından yoksa beklersiniz içiniz rahat stres yapmazsınız biz çok stres yapmıştık aynı duruma sizinde girmenizi istemem. Ben biraz şey yanlısıyım hani ilk 6 ay olmadıysa kesinlikle esinde görünmesi tarafındayım çünkü benim çevremdeki tüm arkadaşlarım ya ilk denemede oldu ya da 2. 3. Ayda hamile kaldı o yüzden 1 yıla falan çok inancım yok
Valla çok haklısınız. Yarın regl günüm bir belirti yok. Test yaptım negatif. Test gecikmeden sonra belli ediyormuş. Bakalıç bekleyeceğiç. İçime doğuyor gibi hissediyorum. 1 hafta içinde yine gelip buraya yazacağım. Bayramdan sonra da doktora gideriz artık

Back
X