Hamile kalamazsam düşüncesi

Merhaba bende pcos var eşimde de morfoloji bozukluğu ve ileri harekette sıkıntı çıktı sizde ne vardı acaba neler kullandınız?

Merhaba bende pcos var eşimde de morfoloji bozukluğu ve ileri harekette sıkıntı çıktı sizde ne vardı acaba neler kullandınız?
bende pcos, esimde varikosel vardı. morfoloji %1di. onun dısındaki değerleri iyiydi esimin.

esim de ben de takviye kullandık doktor önerisiyle. bir de ben yumurta takibine başlamıştım doktorla. esimle ekdeniz diyeti yaptık. ben ek olarak pilatese basladım. tedaviye basladıktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. toplamda denememizin 13.ayında hamile kaldım

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bizde denemenin 8. Ayında artık bakalım bir dedik pcos olduğunu biliyordum ama amh baktırmamıştık 12 çıktı eşimde de aynı şekilde %1 çıktı Co fertil plus diye takviye verdi ameliyat önermiyorum dedi bende inositol falan başladım pazartesi klomenle takibe başlayacağız inşallah hayırlısıyla olur bizimde çok üzülüyorum ve stres oluyorum

Aşkım ben evlilikte 4 yılıma giricem 3 yıl kendimiz istemedik ama son bir yılda o kadar kafayı taktım ki hamile kalmak için kaldım da haziran ayında düşük yaptım sonra tekrar kalmak için ugrastim her ay 10 tane test kontrol ediyorum deli gibi esim artık yapma nolur acını testlerden çıkartma dedi her ay düzenli yumurtalama günümde gün aşırı birlikte oldum ama hamile kalamadim 3 ay gidiyorum doktora sorun yok diyorlar sonra artık tamam dedim ya zorlamiycam demek ki Rabbım bana nasip etmeyecek anneligi etseydi zaten almazdı dedim kendi kendime ve o ay sadece 1 kere birlikte oldum eşimle ve yumurtlama gunum bile değil di ve hamile kaldım şu an kızımın doğmasını bekliyorum demesi kolay biliyorum burda çok dolaştım nasıl hamike kalıyor bunca insan diye ama birsey öğrendim ne kadar zorlansan zorla gerçekten vaktinden önce olmuyor hicbirsey birlikte olurken hamile kalmam gerek diye birlikte olma akışına bırak zaten gelmesi gereken zamanında gelecek sana

klomen değil de femara isteyin doktorunuzdan. bizde bana pikassos vermisti takviye olarak. esime verdiğini hatırlamıyorum bir de doktor esime her sabah bal+polen karisimi önerdi. bi kaç gün tüketti esim ama sonrasında midesi rahatsız oldu. o yüzden doktora sorarak keçiboynuzu pekmezine gectik. sabah aksam yemeklerden 1 saat önce bi yemek kaşığı yiyordu. etkisi oldu mu bilemiyorum tabii ki. ama bunları yaptığımız ay hamile kaldım

İstedim ama ilk başta klomen kullanalım diyor sonra onlara geçeriz olmazsa dedi en zararsız olanı klomen diyor ama ben etkili bişey olsun istiyorum tabi ki klomenin çok yumurta üretip kalitesiz olduğunu duymuştum evet keçiboynuzu pekmezi içmeye başlıycak inşallah siz kaç kere ilaçla yumurta takibi yaptırdınız

bana doktorum ilk aydan direkt günde 2 doz femara başlamıştı. zaten başlarken de bakalım yumurtalıkların ilaca tepki verecek mi dedi. hani deneme gibiydi o ilk ay 5 yumurtam büyüdü. ama döllenme olmadı. hatta doktorum da çok umutluydu cünkü yumurtaları iyi gördü.

sonra çatlatma iğnesinin 19.günü regl oldum ve hem çok kanamam oldu hem de çok sancılı gecti. doktoruma söyledim, bu ay ara verelim dinlen. bu arada da diyete başla ve bol hareket et dedi. fazla kilom da yok ama ısrarla akdeniz diyetine baslamamı istiyordu. o ay deneyelim bakalım dedim nasılsa ilaç kullanamayacaktım. diyete ve pilatese başladım reglken. regl bitti, ertesi gün ilişki oldu. sonrasında esim iş için gitti, tekrar ilişki olmadı. 12 mayısta ilişki oldu, 28 mayısta hamile olduğumu öğrendim

sonradan doktor ilacın etkisinden olduğunu söyledi cünkü erken yumurtlamışım

Ya ne güzel dışardan hormonlara fazlaca maruz kalmadan olmuş maşallah Dua edin lütfen benimde yormadan kolaylıkla sağlıkla gelsin bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…