• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

selam kizlar nasil gidiyor diyetler???bu ara hiç giremiyorum kk ya vakit bulamiyorum hiç , dolayisiyla diyete de tam motive olamadim bir turlu 2 gun iyi iki gun kotu....bana oneride bulunacak biri varmi aranizda? can sikintisindan yemeye dadandim bu ara abur cubur, pasta borek ne bulursam :43::43: can sikintisini gideremiyorum canim sikildikca yiyorum , kendime bir mesgale bulmaliyim ama ne???yoksa tartilara-aynalara kusucem :((

güzelim 9 lu çaydan içebilirsen iştahı kesiyor bu 1. karbonatlı su içersen bir ölçüde kesiyor seni yarım litreye yarımdan az çay kaşığı karbonat yada limon sık 3-4 damla bu 2. canın birşeyler çektikçe salatalık ye tarçın döktüğün light sütü iç buda 3. benden bu kadar inşallah işine yarar...

slm kızlar topic çok cansız ben yoluk hayatsın yok mehay yokkk kımsecikler yokkk az canlanalımm ben duka dıyetı yapacammm yarın başlıyorummmm 1 ay boyunca onu deneyecemmm çok kişi işe yaradıgını soyluyor bakalım denemek lazımmm....biraz gaza gelmem lazım yeniden başlamam içinnn...bu aralar ipin ucu kaçtı da kaçtıı yedim de yedimm:))))

slm kızlar topic çok cansız ben yoluk hayatsın yok mehay yokkk kımsecikler yokkk az canlanalımm ben duka dıyetı yapacammm yarın başlıyorummmm 1 ay boyunca onu deneyecemmm çok kişi işe yaradıgını soyluyor bakalım denemek lazımmm....biraz gaza gelmem lazım yeniden başlamam içinnn...bu aralar ipin ucu kaçtı da kaçtıı yedim de yedimm:))))

nrkyn,ben 13 gundur isvec diyeti yapiyordum ve bitti toplamda 5.5 kilo kaybettim.bende aslinda yarin dukana baslayacaktim ama bu yaptigimda ona benzedigi icin acikcasi araya 1-2 haftalik degisik birseyler koyayim sonra dukana gecerim diye karar aldim.bu ilk hafta sadece oglen ve aksam corba icecegim.eger ilk hafta sonunda kilo vermem iyiyse ikinci hafta yine yapacagim yok baktim cok bisey degismiyor dukana hemen ikinci haftada baslayacagim.sen gelismeleri yaz mutlaka .bu arada kac gun atak yapacaksin?dukan daha kolay bir rejim cunku corbadan tatliya anayemekten kahvaltiya cok fazla alternatif tarifin var.
sana bol sans diliyorum dukanda gelir yetisirim bende :))))

kızlar merhaba biliyosunuz ben dukan yapıyodum ama kilo vermem durdu bide biraz kaçamaklarım olmaya başlamıştı.
hatta artı 2 kilo bile aldım o yüzden yarından itibaren tekrar isveç diyetine başlıyorum bende.ilk kilo vermeye karar verdiğimde isveç diyetiyle başladım
ve 7 kilo kadar vermiştim tavsiye ediyorum çok zor ama kesin sonuçlu bi diyet.
gelişmeleri yazarım size şu an ki kilom 89

bende bu isveç diyetını okuyayım bı kızlarrrrr merak ettım şimdi bu arada teşekkür ederim bu şeiklde paylaşırsak daha erken sonuçlar alabilirrrrriz umarım kiloları verip bebeklerimize kavuşuruzzzz...

güzelim 9 lu çaydan içebilirsen iştahı kesiyor bu 1. karbonatlı su içersen bir ölçüde kesiyor seni yarım litreye yarımdan az çay kaşığı karbonat yada limon sık 3-4 damla bu 2. canın birşeyler çektikçe salatalık ye tarçın döktüğün light sütü iç buda 3. benden bu kadar inşallah işine yarar...

canim tarcinli sutu deniyorum evet gerçekten ise yariyor ama siskinlik yapiyor bende o yuzden surekli içemiyorum onu, 9 lu çaylarda burda yok malesef:31:
karbonatli su hiç duymamistim ama sanirim bunlarin arasinda bir tek onu yapamam cunku midem çok hassas dokunur o bana....ama limonlu suyu denerim yeniden bir ara icmistim iyi geliyordu onu unutmusum bak:44:

beynim sulandi iyice isveç diyeti dukan diyeti ne yapacagimi sasirdim:111:zor degilmi bu diyetler kizlar yaa bir ay nasil yapacaksinizki???

kizlar bu ayin bitmesine 10 gun kaldi 10 gun yavas yavas normal diyetler yapsak ayin birine kadar sonra ayin birinde yilbasina kadar siki bir diyete baslasak hep beraber guzel olmazmi???bakalim yeni yila kim en çok kiloyu vermis olarak girecek???ne dersiniz iyi fikir degilmi???hem 1 ay her gun bir onceki gun ne yedigimizi kaç kalori aldigimizi falan paylasiriz, yapabiliyorsak yaptigimiz sporlari falan.... ne dersiniz???

kizlar bu ayin bitmesine 10 gun kaldi 10 gun yavas yavas normal diyetler yapsak ayin birine kadar sonra ayin birinde yilbasina kadar siki bir diyete baslasak hep beraber guzel olmazmi???bakalim yeni yila kim en çok kiloyu vermis olarak girecek???ne dersiniz iyi fikir degilmi???hem 1 ay her gun bir onceki gun ne yedigimizi kaç kalori aldigimizi falan paylasiriz, yapabiliyorsak yaptigimiz sporlari falan.... ne dersiniz???

mehayyy süpriz diyetle başlıyorum 5 gunde 5 kilo kk da kızlar topic açmışlar bugun başladım bi deneme yapmak lazım bakalım 5 gun sonunda ne oluyorrr:))))))))bu ayı boyle bi bitirelim bakalımmm:))

bana uyar... yanlız ben bu isveç diyetini yapamam çok zor o yaaa :( dukana bakmayacaağım. çünkü karatay yaptım bir ara bunlar ekmeğe düşman protein bazlı diyetler ben karatayda acaip bir kabızlık problemi yaşadım doktora gittim. diyetisyene de yönlendirdi. ekmeği meyveyi hiç bir şeyi kesmeden devam edeceğiz dediler.... bende insülin direnci var öncelikle ilaçla çözüm bulunacakmış. kullanıyorum ilaçları 2 hafta öncede glifor yerine matofin denilen bir ilaca geçtik şimdi çok rahatım diyetisyenin verdiği listeye göre değiştire değiştire gidiyorum. her gün yediğimi de paylaşabilirim. Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 20.11.12 ] diye bir siteden toplam kalorimi de hesaplıyorum. günlük yarım saati kesin olmakla birlikte 1 saat spor yapmaya çalışıyorum. biraz zor veriyorum ama pko ve insülin direnci ancak böyle gidiyor :D birde zayıflama yarışmasında 1. gruptayım. herkese tavsiyem bol hareket hani evdeyseniz evde odaları koşarak dolaşın her odada 10-20 kez zıplayın iş yerindeyseniz wc ye gidin sık sık zaten yeşil çay tüketiyorsanız gidersiniz her gidişinizde orda zıplayın. evde dans edin kıpır kıpır olalım... ve buraya her girişinizde elinize bardağınızı alıp su için... sıkı diyet yapacağım diye beyninize msj göndermeyin her an her dk sıkı diyette olun zaten çıkar birşeyler :))))

kızlar ben bugün isveçe başladım yeniden.89 la ama çok zorlanacağım şimdiden hissediyorum aslında midem çok alıştı az yemeye.
dün isveçe başlıyorum diye kaçamak yapalım dedik eşimle son bi kez milkshake içtik o kadar tatlı geldi o kadar çok midem bulandı ki anlatamam.
yaklaşık 2 aydır tatlandırıcılı hariç hiç tatlı yemediğimiz için olsa gerek hiç hoşuma gitmedi.eskiden olsa 2 tane arka arkaya içerdim.
bu diyetler benim biraz yaşam tarzımı etkilemeye başladı artık.13 gün sonunda bu kez isveç bana kaç kilo verdirecek merak ediyorum doğrusu.
gliforuda içmeye devam edeceğim bu diyetle beraber.yeşilçey ve dokuzlu çayda cabası olacak.aklıma geldikçede sirkeli su içmeye çalışıyorum.
tek korkum su içmemek onuda atlatırım inşallah yoksa böbreklerime bir zarar gelmesinden korkuyorum görüşmek üzere

kızlar ben bugün isveçe başladım yeniden.89 la ama çok zorlanacağım şimdiden hissediyorum aslında midem çok alıştı az yemeye.
dün isveçe başlıyorum diye kaçamak yapalım dedik eşimle son bi kez milkshake içtik o kadar tatlı geldi o kadar çok midem bulandı ki anlatamam.
yaklaşık 2 aydır tatlandırıcılı hariç hiç tatlı yemediğimiz için olsa gerek hiç hoşuma gitmedi.eskiden olsa 2 tane arka arkaya içerdim.
bu diyetler benim biraz yaşam tarzımı etkilemeye başladı artık.13 gün sonunda bu kez isveç bana kaç kilo verdirecek merak ediyorum doğrusu.
gliforuda içmeye devam edeceğim bu diyetle beraber.yeşilçey ve dokuzlu çayda cabası olacak.aklıma geldikçede sirkeli su içmeye çalışıyorum.
tek korkum su içmemek onuda atlatırım inşallah yoksa böbreklerime bir zarar gelmesinden korkuyorum görüşmek üzere

ayy benımde su problemim vardı artıkk içiyorummmmmmm evım sıcak sobalııı soba bana su içme isteiğimi hatırlattıııı 2 buyuk bardak su içerek başladım gunee....kimse 5 gunde 5 kilo veremez versede sağlıklısz olur ama 5 gunde 1 yada 2 kilo bile gitse kardırrr:))) deneyip göreceğimmmm...şuana kadar bi sorun yok patateside çok severimmmmmmmmm... yarın sebze karnıbahar ıspanak havuç domates yeme gunummm:))))

kizlar bol sans ikinizede ama su cok onemli sakin ihmal etmeyin.bende diyet harici normalde su icen biri degildim.gunlerce su icmedigim olurdu ama simdi artik vucudum istiyor bide proteinle beslenildiginde agiz kuruyor ve ister istemez iciyorsunuz.isvectede dikkat ederseniz protein var ogle yada aksama.nrky evet eger tek basina bu diyeti yaparsan verirsin ve arkasinada alirsin o yuzden bitimindede yapacagin rejimi planla ve bir gun ara verip yeni rejimine basla.ben basladim ve hicte zorlanmiyorum.isvec diyeti deneyimlerinde beni kendi gelistirdigim yiyecekleri daha keyifli hale getirme onerilerim var onlara bak istersen isini kolaylastirabilir.cunku isvec gercekten keyifsiz bir rejim..

kizlar bol sans ikinizede ama su cok onemli sakin ihmal etmeyin.bende diyet harici normalde su icen biri degildim.gunlerce su icmedigim olurdu ama simdi artik vucudum istiyor bide proteinle beslenildiginde agiz kuruyor ve ister istemez iciyorsunuz.isvectede dikkat ederseniz protein var ogle yada aksama.nrky evet eger tek basina bu diyeti yaparsan verirsin ve arkasinada alirsin o yuzden bitimindede yapacagin rejimi planla ve bir gun ara verip yeni rejimine basla.ben basladim ve hicte zorlanmiyorum.isvec diyeti deneyimlerinde beni kendi gelistirdigim yiyecekleri daha keyifli hale getirme onerilerim var onlara bak istersen isini kolaylastirabilir.cunku isvec gercekten keyifsiz bir rejim..

canmm çok haklısınn bu diyetten sonra kendi kendime uygulayacağım rejim planı yapmak istiyorumm mesela yağzsız yemekler haşlamar ekmek yok tabiki yediklerime dikkat ederek devam edecem bakalımmmm hayırlısı...:)

bana uyar... yanlız ben bu isveç diyetini yapamam çok zor o yaaa :( dukana bakmayacaağım. çünkü karatay yaptım bir ara bunlar ekmeğe düşman protein bazlı diyetler ben karatayda acaip bir kabızlık problemi yaşadım doktora gittim. diyetisyene de yönlendirdi. ekmeği meyveyi hiç bir şeyi kesmeden devam edeceğiz dediler.... bende insülin direnci var öncelikle ilaçla çözüm bulunacakmış. kullanıyorum ilaçları 2 hafta öncede glifor yerine matofin denilen bir ilaca geçtik şimdi çok rahatım diyetisyenin verdiği listeye göre değiştire değiştire gidiyorum. her gün yediğimi de paylaşabilirim. Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 20.11.12 ] diye bir siteden toplam kalorimi de hesaplıyorum. günlük yarım saati kesin olmakla birlikte 1 saat spor yapmaya çalışıyorum. biraz zor veriyorum ama pko ve insülin direnci ancak böyle gidiyor :D birde zayıflama yarışmasında 1. gruptayım. herkese tavsiyem bol hareket hani evdeyseniz evde odaları koşarak dolaşın her odada 10-20 kez zıplayın iş yerindeyseniz wc ye gidin sık sık zaten yeşil çay tüketiyorsanız gidersiniz her gidişinizde orda zıplayın. evde dans edin kıpır kıpır olalım... ve buraya her girişinizde elinize bardağınızı alıp su için... sıkı diyet yapacağım diye beyninize msj göndermeyin her an her dk sıkı diyette olun zaten çıkar birşeyler :))))

canim ben evde kosup ziplarsam alt kattaki bulgarlarla birbirimize gireriz o imkansiz...stepper im var onunla spor yapiyorum bazen ondanda ses gidiyordur diye korkuyorum her gun yapamiyorum....bu arada bende kalori sepetini kullaniyorum...bu ara ara verdim ama ayin 1 inde basliycam geri ondan hesaplamaya duzenli olarak...

bu arada isveç diyetini biri bana kolay ve akici bir dille ozetleyebilirmi sabah ogle aksam olarak??:1::1:

Türkiye'de İsveç'ten konuşulunca insanların aklına İsveç diyeti geliyor. İsveç Diyetini uygulayan herkes iki haftada 7 ile 20 kilo arasında verebildiğini belirtti. Dahası diyetin en büyük özelliği metabolizmayı tamamen değiştirdiği için 2 yıl boyunca hiç kilo alınmamasını sağlandığı ifade ediliyor.
Amerikan Kalp Vakfı acilen kilo vermeleri gereken kalp hastalarına isveç diyetini öneriyor.
Fakat 35 yaş üstü kişilerin ve Sağlık problemi olanların Amerikan Kalp Vakfı'nın diyeti yapmamaları gerektiği baştan belirtiliyor. 3 Günde tam 4.5 kilo verebileceğiniz bu diyeti üçüncü günün sonuda bırakmalı ve tekrar etmek istiyorsanız en az bir hafta ara vermelisiniz.
Diyeti'nin uygulanışı sırasında, belirtilenin dışında çay, kahve ve meşrubat içilmemesi ve kahveye hiç bir şekilde belirtilenin dışında ek katkı yapılmaması gerekir. Ayrıca, Tuz ve belirtilenin dışında şeker kullanılmaması, yeşil salatanın hep limonlu ve zeytinyağlı yenilmesi, ölçüsü belirtilmeyen yiyeceklerin (salata, haşlanmış ıspanak ve meyve gibi) genellikle bir porsiyon olarak hesaplanması gerekir. Günde 2 Litre Su içilmeli. Diyet 13 Günden fazla sürdürülmemeli. 3 aydan kısa zamanda diyet tekrarlanmamalı. Aynı Gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirebilir.
Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.
Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 Ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.
1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

bence çok zor ve yipratici bir diyet..hem çokda saglikli gelmedi bana ogun atlamak iyi degil ama bunda ogun atlama var sabah gunun en onemli ogunu sirf kahve cok saçma...birde cok az kalorili oldugu için hizli kilo kaybindan dolayi çok çatlak olusur vucutta, en iyisi ben yapmayayim bunu :50:

sabah içilen kahve o kadar çok tok tutuyor ki insanı zaten aklına başka hiçbirşey yemek gelmiyor.
günlük 500 kalorilik bir diyet ama gerçekten geri almıyosun kiloları o da önemli
ben 7 eşimse 11 kilo verdi ilk yaptığımızda bunu
iyi düşün bence :)

Back
X