hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

kendine bukadar haksızlık etme,allahın gücüne gider,onun yapamayacağı hiçbirşey yok,

kaynanan varsa yorum yok,kırkta yılda bir bıraksalarya sizi,neyse,

he valla ama artık benle uğraşmıyo kendi derdinde ameliyat olacak ışte alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste diye buna derler :) kızlar birşey soracam bugün sol tarafım da aşırı batma var ölüyorum sancı da değil batma çatlama zamanı geceli çok oldu bir hafta kaldı adetime sizce ne olabilir hamilelikde böyle belirti var mi

Tatlımmm evet böyle belirti var sanıyorum ama kendini dinleme lütfen.KEndini dinledikçe bir sürü belirti bulacaksın.Sonra Allah korusun pozitif çıkmazsa test kötü olursun.Yapma canım azıcık daha sabret çok zor biliyorum ama kafanı meşgul etmeye çalış.

tatlım valla dinlemiyorum aksine adet belirtiler'ni dinliyorum ki sizin dediğiniz gibi üzülmeyim diye ama dün söylemesi ayıp ilişkiye girdik eşimle yumurtalıgimi acayip hissediyorum yumurtam kocaman gibi ondan sonra batmaya başladı nerdeyse ağlayacaktim hatta dün sivilce çıktı kesin adet olacam dedim haplari ilk kullanmaya başladığım zaman böyle olmuş tu doktoru aradım iyi gelişme yumurtaları gelişiyo demişti ama çatlama zamanı geceli çok oldu

sen yumurtanın nezaman çatladığını biliyormusun,çok eminsin geçtiğine ama geç çatlamış olabilir,benim bir arkadaşımın yumurtası adetine 4-5gün kala çatlıyor,oda hamile kalamıyordu meğer çatlama gününü denk getirememiş,sen herşeyi buna yorma,çatladımı hamilemi kaldım,bütün benliğini sarmış,gebeliktede hemen öyle belirti olmaz,okuyup okuyup kurma,üzülmeni hiç istemiyorum,kaynanan ameliyat olsa derdi yine sana,sen bakmak zorunda kalacaksın,gerçi zaten gece hariç birlikte yaşıyorsunuz,kocan nasıl,hayranım size pek bir aşıksınız kıyamam size,allah mutluluğunuzu bir evlatla taçlandırsın inşallah,ilerleyen zamandada mutluluğunuz daim olsun

Kızlar nasılsınız? Yine görüşememeye başladık benim sınav yaklaştı ders çalışıyorum, pek giremiyorum o yüzden.
Ayın 18ine kadar da adet olmamak için dua ediyorum.O gün ilaca başlayacağım.Eğer o zamana kadar kendiliğinden adet olursam bütün planlarım alt üst olacak aşılama gecikecek.

hangi gün çatlarsa çatlasin hep çalışmadayiz zaten canım ya:) zaten umudum yok sivilceler çıkmaya başladı kesin adet olacam ne bakacam kaynanama bütün yaptıklarından sonra bir bardak suyunu bile vermem hadi yaptıklarını geçtim kaç gündür fena şekilde gribim gelip nasıl oldun bile demiyo / ah bitanem benim evet birbirimizi aşırı seviyoruz sağol inşallah çok sıkıntılar çektik sonunda evlendik çocuk konusunu atlatacaz allah izin verirse geç de olsa inşallah olacak allah göstermesin olmasa bile inşallah olur ama evlatlık alacam çokkk yıllar olmazsa umudum olmazsa bir öksüze bakmış olurum çocukluk dan beri istiyordum kimsesiz bi çocuğa bakmayı allah o günlere getirmesin ama getirirse de dünyanın sonu değil hayat devam ediyor

ben klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi oldum onlarla hamile kalamadım bide aşılama oldum 1 kez bu evrede çok yıprandım stres tedavi bana ağır geldi 4 ay ara verdim hiç bir çaba göstermedim 4 ay. şimdi antalyaya mehmet emin soysala yaptırıcam aşılama önümüzdeki ay inşallah bu sefer olur

kız maşallah valla,ben çalışmalardanda sıkılıyorum,eşimi geçtim başta benim canım istemiyor,her ne olursa olsun bir bardak su vermem deme,sen insanlığını kaybetme,emin ol çok insan bu tür sorunları yaşıyor,ben evliliğimin 3senesi çok çektim,ben şu evladımın bebekliğini hatırlamıyorum,daha 3yaşında,hiç unutulurmu,ben hatırlamıyorumki unutayım,ne demek istediğimi anladınmı,eğer içini öfkeyle doldurursan hayat zorlaşır,ben çok kinciyimdir,ilk 3sene içim dışım karardı,ben bunlarla uğraşacağıma evladımı bağrıma bassaydım keşke,ama izin vermediler,yedi bitirdiler beni,şimdi mesafemi koruyorum,haftada 2kez ancak görüşüyoruz,bir gün ben giderim,bir gün o gelir,toplasan 3saati geçmez görüşmemiz,ve çok yakın oturuyoruz,sürekli güleryüzlüyüm,sürekli mutlu görünüyorum,ben gitmezsem,onu çağırmazsam bu çocuğu göremeyeceğinide biliyor,ben istediğimi yaparım,istemediğim şeyi yapmam,o artık bunu kabullendi,eşim bana birşey demedikten sonra,benim ayrı bir hayatım olduğunu kabul etti,eğer ben bukadarını bile yapıyorsam eşim için,doğru yoldan iyilikten şaşma,oda anlayacak,şimdi bana karşı öyle iyiki,sabret,içinde öfke büyütme onlarda bizleri kendi kalıplarına sokmaya çalışıyorlar,bizler hayır deyince onlarda bize çok öfkeleniyorlar,onların hayır deme şansları hiç olmamış,bu dönem onlara ağır geliyor,bizlerde alttan almayı bilmiyoruz,bunları abla tavsiyesi olarak dikkate al,sana gelip bakmıyorya,ben 6yıllık evliyim bende görmedim,bekleme,neden bekliyorsun,oğlumda bende bu sene çok hasta olduk,oğlum serum alırken o güne gitti,hiç üzülmedim,kızmadım,onun insanlığıyla lakalı bu,ben bana ve eşime yeterim de,beklentilerin nekadar çok olursa okadar çok üzülürsün,o sana bakmadı diye kızma,ama sen ona yap,az az,yapmasanda yapıyor görün,geçmiş olsuna gelen insanlarla orada ol,onlar gidince dön,hem senin için daha çekilir olur,hem ona bakmış olursun,kaynananla değil,o ortamdaki insanlarla konuş,gül,anlat,o sana laf atmak zorunda kalsın,bal tutan parmağını yalar,diyorumya şimdi benden iyisi yok,bebeğe gelince allah aratmasın ama olur allahın izniyle,sen insan ol,

Son düzenleme:
Buradasınız ama yazmıyorsunuz hiç
Nasıl olayım gün sayıyorum işte hem sınav, hem aşılama için.
Se neler yapıyorsun var mı bi gelişme

yok şekerim,allah yardımcın olsun,inşallah bu aşılama son olur,hayırlı haberler alırsın,ancak şu deli kız sibele yazdım,senide öpüyorum tatlım,durumlarda bukadar aynıyken,herşey durgunken ne yazacağız

canım doğru söylüyorsun da ben hiç kinci değilim dir az da olsa farketmişsinizdir aşırı insan sevgisiyle doluyum ve merhametliyim çok kötü şeyler yaptı daha 3 de birini bile bilmiyorsunuz aşırı nefret var hayatta iyi olmam ona karşı anlamıyor ki iyiliği anlasa anlamaz ışte o yüzden içimde nefret var ken bakmam bakarsam psikolojim çözülür zaten yeni düzeldi uzak olsa tamam ama burnumun dibinde

İşte o monotonluktan kurtulmak için burada stres atacağız, geliyorum bakıyorum kimsecikler yok kimseler bi şey yazmamış, dönüp gidiyorum arkamı
Ay inşallah ilk ve son olur, insan ister istemez yıpranıyor çünkü

bende burdayim:):) nasılsın tatlım inşallah kazanırsin sınavı ya bende daha adet olmadım ama olacam yakın :)

Nasıl olayım canım ya, hastayım klimalar çarptı mahvoldum, ayakta geçirmeye çalışıyorum.Sınavdan pek umudum yok gibi ama tabi kader kısmet her şey.Olursa olur olmazsa seneye bi daha çalışırız alıştık nasıl olsa
Senin kaç günün var adetine.Olacaksa olsun bir an önce de yeni ay yeni umutlarla başlasın.Kayınvalide konusunda da kazazade'nin dediklerini bir düşün. Mutlaka çok zor tahmin edebiliyorum ama zaten streslisin, bir de onu düşünüp de gerilme
Çpüyorum çok ikinizi de

kokohantescim olur inşallah sınav da aşılama da. kafalarımızı rahatlatabilmeyi bir becerebilsek

geçmiş olsun bitanem bende aynı ama ben 20 gündür hastayım normalde dün adet olmam lazımdi da iki güne olurum gibi kızlar rüyanDA doğmamış oğlumu gördüm kıvırcık saçlı eşime çok benziyordu hatta oy yerim seni ederm doktor ultrasyönda gösterince ne kadar kafama takıyorsam ama hiç değilse o duyguyu rüyamda tadıyorum eşim de bende öyle rüyalar görmek istiyorum diyo:) rüya ya bile seviniyorum :)

allah kolaylık versin,sınav nezaman, oda ayrı bir stres,bende seni öpüyorum

sibel ne demek istediğimi ileride çok daha iyi anlayacaksın,içinde nefret varsa hayat gülmez insana,herkes kendine göre çok şey yaşıyor,bizim annelerimiz farklı jenarasyon,onların yaşamları bambaşkaymış,arı kovanı gibi yaşamışlar,kimseye tek bir laf etmemişler,çok çekmişler,onların anneleri dahada çok,bizler özgürüz,istediğimizi yeyip istediğimizi giyiyoruz,bazı anneler ben yapamadımgelinim kızım yapsın derken,bazı anneler kıskanır,ben git sarıl demiyorumki,eskiden gel deyince gel git deyince gitmiş,böyle bir hayattan gelince baskı uygulaması normal,eminim sen hayır dedikçe oda daha çok üstüne gidiyordur,bizler böyle değildik diye,muhabbet iki baştan,kinci değilim diyorsunya kincisin,yoksa bukadar nefretin olmazdı,beklentilerini azalt,şunu unutma o senin annen değil,bekleme hiçbirşey,yine nefret et ama hastalık başka birşey,o ne yapıyorsa sana değil kendine yapıyor,ahiretine yatırım yapıyor,2gün sonra hastalandı bakmadım diye gurur duymak yerine,o bukadar kötülük etti,ben ona herşeye rağmen baktım dersin,eşinin gözünde bir kat daha yükselirsin,o onun annesi değişmez gerçek,hayatından çıkaramazsın,etide tırnağından ayıramazsın,bak dediğimi yap başta eşin mutlu olacaktır,sabahtan akşama başında oturmana gerek yok,bunları yaparken ayrı bir hayatın olduğunu hissettir,psikolojinide hemen bozma,o senden çok oğluna yapıyor,en çok o üzülüyordur,oğlunu mutsuz eden insan seni zaten eder,gül geç ya bukadar zor değil inan,bende senin gibiydim,kaynanam çok uğraştı benimle,onun dediği olsun istedi hep,iki dizinden ameliyat oldu 3.katta oturuyordu,asansörde yoktu merdivenler çok uzun ve dikti,bende yeni dogum yapmıştım 12günlüktü oğlum ama evime alıpta bakmadığıma bugün çok pişmanım,2ay önce annem ameliyat oldu dizinden ben onda gördüm nekadar zor olduğunu,keşke onu sadece insan olarak görseydimde baksaydım nerem eksilirdi,ben 35 yaşımdayım,benim yaşıma gelince sende muhakeme yapacaksın,kötülük o insanın içinde kendisinin büyüttüğü şey,daha çok sana değil oğluna yaptıklarının farkında değil,daha fazla söze gerek yok,hayat senin hayatın,içindeki nefreti beslemek istersende sen bilirsin,yok etmek istersende sen bilirsin,benimkiler yaşanmışlıklar,dediklerimi kulak ardı etme benim 2.evliliğm bu,keşke banada zamanında bunlar denilseydi,bak şimdi kaynanamla çok şeyi aştık ama hala onu sevmiyorum,iki cihan bir araya gelse sevmeyeceğim,ama nefret etmiyorum,dahada ne deyim sana tek gülle bahar olmaz,belki bana kızıyorsun çok biliyorsun diye ama,herkes yaşadığını bilir,üzülmeni istemem daha çok küçüksün,boşver sal ipini gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…