hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

bu anlattığın özel bir yer yanılmıyorsam,devlette bu kadar kolay değil,kimsede yanında oturup durumunu öyle anlatmıyor,ben yataktan tek başıma kalkamadım ki ben köpek canlıyımdır biraz,acıya kolay dayanırım,ben doğum yaptığımda eşim şehir dışındaydı 1günlüğüne,ondada doğurdum tek başıma,erken doğdu benim oğlum,şanslıymışsın,arkadaşımda geçen hafta çektirdi devlette,anesteziyle çektiler,dediğin kadar kolay olmuyor,ama gittiğin yer ayrıcalıklı bir yere benziyor,

evet canım özel 340 tl para vermıstık.ama benım bı arkadasım antalyaözel anadolu hastanesınde cektırdı oda hıc acı cekmedıgını soylemıstı oda 240 tl vermıstı.maşşalh evdemı dogum yaptın ?

bu ay gebelik olmazsa bana da radyomar yolları gözükecek artık kaçmıcam ben de napıyım yapılması gerekiyorsa yaptırcaz. gerçekten film sonrası kalan da baya var.

ben de bunları yapmak istiyorum ama kistlerim var ve bunlar kisti artırabiliyormuş. Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım.

maşallahh rabbim gönlüne göre versin inşallah bebeğin karnından kucağına sağlıklı olsun tatlım darısı biz olmayanlara inşallah

yaa ben parasında değilim k.mraş yada g. antep nerde çekiliyo acaba?

bugün doktora gittim şaşırdı tutması lazımdı dedi bu ay eşime de doktor yolu gözüküyo bi de kızlar doktor bu ayda yapalımmı die sordu iğneyi kararsızım biraz yardımcı olurmusunuz bilgili arkadaşlar lütfeeennn cevaaappp:)

bu ay gebelik olmazsa bana da radyomar yolları gözükecek artık kaçmıcam ben de napıyım yapılması gerekiyorsa yaptırcaz. gerçekten film sonrası kalan da baya var.

evet cnm kesınlıkle radyotom radyomarda çektir derim fındıkzadede...emin olabılrsın hıc acı yok hatta ordakı doktor buraya cok uzak sehırlerden gelenler oluyor sırf acı cekmemek ıcın dedı hatta banada sordu nerden geldıgımı.vede ılgıden cok memnun kaldım bırde ıstersen doktorunu secebılıyosun bayan yada erkek secımını yapabılıyosun ben utandıgım ıcın bayan ıstedım mesela zaten 3 ,4 kısı oluyor basında dıger doktorda yan tarafta goruntuyu ızleyıp ıncelıyor kalktıktan sonra yanına gıdıyo oturuyosun bır bır anlatıyor her seyı benım ıcımı cook rahatlatmıstı...cook memnun kaldım yanı verdın paraya degıyor acın sızın olmuyor ben kalkıp bıde eşimle gezmeye gıtmıstım ordan agrım sızım kananmam olmadı hiç ..Allah kolaylık versın cnm

cnm aşılamamı yaptırdın?eşinn spermlerıne baktırmamısmıydınız normalde butun testlerın yapıldıktan sonra baslanıyor.cnm bıraz daha acıkla tam anlamadım sorunu

ben de bunları yapmak istiyorum ama kistlerim var ve bunlar kisti artırabiliyormuş. Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım.

Evet kist varsa önce Ona çzüm bulman gerek soğan kürünü deneyebilirsin...Bende de kist oluşuyordu doğum kontrol hapı veriyordu doktor sonra ki ay geçiyordu...2 aya bir kist oluşuyordu.

yaa ben parasında değilim k.mraş yada g. antep nerde çekiliyo acaba?

bılmıyorumda canım bı arastır derım vede sor telefonda felan aletlerınız yenımı dıye eski aletlerle cekılen rahım fılmı denıldıne gore acayıp acı verıyor.özel yerlere labaratuvarlara bı sor özle hastanelerede sor oraların makınaları yenı olabılır ama devlet hastanelerının makınelerı bıldım kadarıyla eskı ...eğer hıc yoksa ve de hepsınde acı cekeceksen mecburen anaztezılı yaptırcaksın onada ekstra ucret alıyolar..

Evet kist varsa önce Ona çzüm bulman gerek soğan kürünü deneyebilirsin...Bende de kist oluşuyordu doğum kontrol hapı veriyordu doktor sonra ki ay geçiyordu...2 aya bir kist oluşuyordu.

evet soğan suyu etkili bende kıstım varken dkh ıle bırlıkte içmiştim etkisi oldu..

cnm aşılamamı yaptırdın?eşinn spermlerıne baktırmamısmıydınız normalde butun testlerın yapıldıktan sonra baslanıyor.cnm bıraz daha acıkla tam anlamadım sorunu

çatlatma iğnesi canım daha o aşamaya gelmedik inşallah gelmeyizde ben 6 aydır tedavi görüyorum pkoluyum bi kere iğne yaptırdım öle işte bu ay da doktor tedaviye devam etmek istiyomusun die sordu bende kararsızım bana yardımcı olurmusunuz??

6 aydır klomen ovıtrelle ıle normal yol ılıskı ıle olmadıysa bence asılamaya gec ben 3 ay anca dayandım asılamaya gectım 3. asılamam sen bılırsın ama 6 ay ıı dayanmıssın cnm ben sımdı bu olmassa bı ay ara verıp tupe geccem bence kendını yıpratma daha fazla dırek asılamaya gec 6 ay baya olmus cunkı benm doktorumda 6 ay deneyelım asılamaya gecelım demıstı ama psıkolojım bozuluyor yıpranıyorum dıyosan asılamaya gecelım dedı ve gectık hala tık yok ama hıc yoktan tupe gecmem kısaldı.kac yıllık evlısın sızın sorunlarınız ne yasın kaç?

sağol canım ya içimi rahatlattın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…