- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi diablo3838
İnşallah her ay hamilemiyim diye düsünmek heyecanlanmk istemiyorumAynen öyle hayırlısı olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah her ay hamilemiyim diye düsünmek heyecanlanmk istemiyorumAynen öyle hayırlısı olur inşallah
Çok iyi anlıyorum ben her ay kan testi yaptırırdım evde testler yapardım günler zor geçerdiİnşallah her ay hamilemiyim diye düsünmek heyecanlanmk istemiyorum
İlişkiye girmeden Nasıl hamile Kalıcaksınız peki onuda söylediler mi ? Gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar sperm kalitesi için. Adetlerde bir kaç gün oynama olabilir bunun sorun olacağını düşünmüyorum ama Yinede aklınıza takılırsa doktorla görüşebilirsinizarkadasşşlarr bi bakar mısınız?
çocuk olsun diye ılıskıye gırmeyın diyenler var. ne alaka anlamadım ya sonucta cocuk düşündüğümüz için illaki aklıma gelıyor. 24 saatte bır ılıskı yasıyorum bebek ıcın. cunku yumurtlama günümü kaçırmamam lazım. bıde adetlerımıde anlamaz oldum bazen 28 günde bazen 30 günde bazen de 33 günde bir yanı 2-29-30-31-32-33 günde bir bu cıvarlarda oluyor. bu düzensiz demek degıldır dimi?
Doktorlar öyle söylüyorlar 1 gün arayla girmek spermin kalitesi açısından önemliymişpardon ya ilişkiye demısım :) her gün dicektim. yanı ıkı gunde bir gırılcekmıs her gun degıl oyla mı?
Amin amin aslında bizler korunuyoruz ama bosuna korunuyormusuz zaten olmuyormus annem arkadasimin annesi vs herkes dedi bana korunma diye ben korktum hemen olur diye bosuna korunmusum :) rabbim en kısa zaman da bizlere nasip etsin insallah hayırlı bir bebis :)selam kızlar bende 2 buçuk yıldır evliyim bir yıldır korunmuyoruz bende de yumurta tembelliği var klomen çatlatma iğnesi kullandım ama bebişten bir haber yoadet düzensiliğim var inozitol folik kullandım düzene koydu biraz ama yine bir şey yok adetlşyken gel dedi doktor birde yarın gidecem her ay hamilemiyim demek beklemek çok zor allah yardımcımız olsun
![]()
Canım nne oldu gittin mi doktora?aynen canım aynen bende o şekilde şimdiye belki olmuştu korunmasak bakalım yarın ne diyecek doktor çok korkuyorum kötü bir şey der diye![]()
teşşekür ederim canım inşşalah allahım herkese nasip etsin
Zaten o soruyu soranlara gıcık oluyorum insanın moralini bozmaya bire birleraynen dedğin gibi bende olmamışım 2 buçuk yıl artık birileri bebek yokmu dedğinde çok canım sıkılyorbiz uğraşalımda gerisini rabbim bilir