HAMİLE KALAMAYAN ARKADAŞLAR BURAYA

arkadasşşlarr bi bakar mısınız?
çocuk olsun diye ılıskıye gırmeyın diyenler var. ne alaka anlamadım ya sonucta cocuk düşündüğümüz için illaki aklıma gelıyor. 24 saatte bır ılıskı yasıyorum bebek ıcın. cunku yumurtlama günümü kaçırmamam lazım. bıde adetlerımıde anlamaz oldum bazen 28 günde bazen 30 günde bazen de 33 günde bir yanı 2-29-30-31-32-33 günde bir bu cıvarlarda oluyor. bu düzensiz demek degıldır dimi?

arkadasşşlarr bi bakar mısınız?
çocuk olsun diye ılıskıye gırmeyın diyenler var. ne alaka anlamadım ya sonucta cocuk düşündüğümüz için illaki aklıma gelıyor. 24 saatte bır ılıskı yasıyorum bebek ıcın. cunku yumurtlama günümü kaçırmamam lazım. bıde adetlerımıde anlamaz oldum bazen 28 günde bazen 30 günde bazen de 33 günde bir yanı 2-29-30-31-32-33 günde bir bu cıvarlarda oluyor. bu düzensiz demek degıldır dimi?
İlişkiye girmeden Nasıl hamile Kalıcaksınız peki onuda söylediler mi ? Gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar sperm kalitesi için. Adetlerde bir kaç gün oynama olabilir bunun sorun olacağını düşünmüyorum ama Yinede aklınıza takılırsa doktorla görüşebilirsiniz

pardon ya ilişkiye demısım :) her gün dicektim. yanı ıkı gunde bir gırılcekmıs her gun degıl oyla mı?

Kızlar tabiki önce sorunu öğrenmek lazım ben yakıyı bu ay denedim umut işte bende pek inanmıyorum ama denemekten bir şey olmaz diye düşünüyorum

selam kızlar bende 2 buçuk yıldır evliyim bir yıldır korunmuyoruz bende de yumurta tembelliği var klomen çatlatma iğnesi kullandım ama bebişten bir haber yo :( adet düzensiliğim var inozitol folik kullandım düzene koydu biraz ama yine bir şey yok adetlşyken gel dedi doktor birde yarın gidecem her ay hamilemiyim demek beklemek çok zor allah yardımcımız olsun :(

selam kızlar bende 2 buçuk yıldır evliyim bir yıldır korunmuyoruz bende de yumurta tembelliği var klomen çatlatma iğnesi kullandım ama bebişten bir haber yo :KK43: adet düzensiliğim var inozitol folik kullandım düzene koydu biraz ama yine bir şey yok adetlşyken gel dedi doktor birde yarın gidecem her ay hamilemiyim demek beklemek çok zor allah yardımcımız olsun :KK43:
Amin amin aslında bizler korunuyoruz ama bosuna korunuyormusuz zaten olmuyormus annem arkadasimin annesi vs herkes dedi bana korunma diye ben korktum hemen olur diye bosuna korunmusum :) rabbim en kısa zaman da bizlere nasip etsin insallah hayırlı bir bebis :)

aynen canım aynen bende o şekilde şimdiye belki olmuştu korunmasak bakalım yarın ne diyecek doktor çok korkuyorum kötü bir şey der diye :(

evet canım dün gittim hormon testi yaptı normal çıktı daha sonrasında rahim filmi istedi ama çok korktum yaptıramadım cesaret edemedim. başka bir doktora gittim oda iğne verdi 9 tane her gün onları karnımdan yapıcam cumartesi günü de kontrole gitcem oiğneler bittikten sonra da en sona çatlatma iğnesi yapıcak bakalım ne olacak :(

teşşekür ederim canım inşşalah allahım herkese nasip etsin

Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın bende klomen kullandım 2 ay şimdi bıraktım allah büyük isteğimizi görüyo elbet nasip eder olmuyo diye sinirlerin arttı baktım eşimi yipratiyorum artık akışına bıraktım

inşaallllaaahhh klomen bende de fayda etmedi maalesef :( bakalım iğnelerden ne sonuç alcaz

Hayırlısıyla olur inşallah ablam 8 yıl sonra normal yolla hamile kaldı üstelik ona kesinlikle olmaz dediler ama ışte rabbim ol desin yeterli

aynen dedğin gibi bende olmamışım 2 buçuk yıl artık birileri bebek yokmu dedğinde çok canım sıkılyor :( biz uğraşalımda gerisini rabbim bilir

aynen dedğin gibi bende olmamışım 2 buçuk yıl artık birileri bebek yokmu dedğinde çok canım sıkılyor :KK43: biz uğraşalımda gerisini rabbim bilir
Zaten o soruyu soranlara gıcık oluyorum insanın moralini bozmaya bire birler

Back