Hamile kalamamaya dair...

Evet bak benim yaşım 19 olmasına ragmen gittim hastane hastane dolaştım ve gec kalmadan dedim yani gercekten pes etmeyeceksin asla ben yasım küçük olmasına ragmen koşturdum ve insallah dogurdugum zaman hedefime uçastım diyebilicem ve suan 11 haftalık ikizlerime hamileyim hiç kimse olmuyor falan diyip pes etmesin asla

Teşekkür ederim

Ben bir an tum icimden gecenleri yazdim durumumuzu anlatmadigim icin haklisiniz. 2,5 yili askindir ugrasiyoruz hsg cekildi semen analizi yapildi bnd3 pkos var esimde sorun yok cok şükür 1 aşılama denendi normal yolla yumurtlama testiyle denendi stresi biraktim düşünmedim yine olmadi uğraşlarımız sonucu biryere varamayinca sanki hic olmayacakmış hissine kapiliyorum. Bilmiyorum ama boyle dusunceme engel olamiyorum.

İçimden geçenleri yazmışsın bende klomen kullandım bu ay dün eşime bı haftalık çalışmamız var dedim bugün dönüp uyudu ve şuan çok iğrenç hissediyorum kendimi
Bi kisim insanlar hic cabalamadan cocuk sahibi olabilirken bizim hissettiklerimize bak sirf bu dusunceden sogukluk hissediyorum yani engel olamiyorum. Sen yine soylemissin bn onu bile yapmadim. Hergun modu yerinde iliski olacagi gün bitkinse vardir bir hayir diyip bosveriyorum ama sonrasini gel bana sor kendi kendime sinir krizi geçiriyorum cok sacma ama bunlari yasiyorum. Belki de neseli olsam olsak bu konu daha kolay hale gelebilir ama mutsuzluguma engel olamiyorum. Cok neseli bi insandim ya geldigim hale bak .

Canim benim saglikla doğsunlar inşallah guzel mutlu bi hayatiniz olsun benim sinavim bu diyorum dua ediyorum Allah içime ferahlik versin diye yoksa bu yaşadığım seyi atlatamam gibi geliyor

Asilama nerde olmustu, doktor banada yumurtalik rezervin düşük aşılama olmaz belki diretk tüp bebek dedi kafamdan kaynar sular bosaldi

Asilama nerde olmustu, doktor banada yumurtalik rezervin düşük aşılama olmaz belki diretk tüp bebek dedi kafamdan kaynar sular bosaldi
Kartal eğitim arastirma da oldum ordaki dr acibadem ozele gecti tüp bebek bolumune. Farkli birkac dr a da görünebilirsin farkli dusuncelere sahip olabiliyolar. Onlar icin cok basit tüp bebk demek gerci onlara hersey basit sonucta isleri bu. Umarim saglikli bi sekilde gebe kalirsin

İnşallah sende hepimizde

Bizim de nerdeyse bir buçuk yıl oldu hala tık yok. Bazen aşırı derecede depresyonda hissediyorum kendimi ama şu iki aydır daha iyiyim kafama takmıyor. Belki doğal yolla belki tedaviyle bir şekilde olacaktır umarım bizde en kısa sürede o güzel haberi alacağız.

Canim benim saglikla doğsunlar inşallah guzel mutlu bi hayatiniz olsun benim sinavim bu diyorum dua ediyorum Allah içime ferahlik versin diye yoksa bu yaşadığım seyi atlatamam gibi geliyor
Atlatamam diye hiç bisey yok ben günlerce agladıgım üzüldüğüm günleri bilirim canım olmayacak falan asla deme sen duanı et mücadelenin ver rabbim eminim senin sesini duyacaktır sen cok güçlü olucak sın ve güçlüsün de eminim asla olumsuzluklara kapılma pozitif düşün

herkesin derdi kendine büyük geliyor böle yazılarını okuyunca bunu anlıyorum. bence sizde büyütülcek kadar bir problem yok ve umutsuzluğa kapılmak için çok erken ..

gerekli önlemleri tedbirleri alman için istekli olman gerek..

9 yıl içinde 6 tüp bebek yapıldı hiç biri tutmadı...ama bizde sorunlar çok büyüktü en büyük sorun mesela eşimin aşılama yapılcak kadar spermi bile yoktu ..ben de çok umutsuzluğa düştüm zamanlar oldu ama cabuk toparlayıp hiç yılmadım sabrettim dua ettim ve hep istedim...aşılama bile yapılmaz diyen doktorlara rağmen yumurtalama günümü hiç kaçırmadım hep takip ettim sonuç oğlum 4 yaşında hemde doğal yoldan geldi ..hemde ben 38 yaşındayken geldi ...
allah isteyen herkesin kucağını doldursun. yine söylüyorum sana sabret dua et hep iste asla vazgeçme diyorum ve gidiyorum

Reactions: Zrd
Olucak elbette rabbim hayırlısıyla saglıkla versin

Insallah ne diyeyim herkesin niyeti belli

Umutsuzluga kapilmayi kendim secmiyorum ki yani anlarsiniz ya siz de o donemlerden gecen herkes anlar suan boyle hissediyorum yarin ne olur bilmiyorum hatta suan dr randevusu aldim dr u arastiriyorum niye ipin ucunu birakmayayim diye yani oyle karisik sacma bi duygu halindeyim. Ne mutlu size ki oglunuz olmus Allah uzun saglikli omur versin

Aynen iki saat ağladım inan çok saçma bı sebep belki ama hep böyle sorsan deli gibi çocuk istiyor ha bı de afedersin regl olduğum zaman peşimde bitmedi mi bitmedi mi diye başımın etini yiyen adam ben dediğimde uyuyor sıkıntı üzüntü streste gebeliğe engel yani anlamıyorum gerçekten en sonunda karşısına geçip neden böyle yapıyorsun diyeceğim ama o zaman da kötü olan ben ölürüm diye bir şey diyemiyorum

Sizin bence bebekten öte cinsel ilişkinin seyrek olma sorunu da var.baktık hiç ilişkiye girmemişiz yazmışsın.ben bir evlilikte çocuğun amaç değil araç olması gerektiğini düşünenlerdenim.yani çocuk yapmak için daha sık ilişki yaşamaya çalışmak bana olmaması gereken birşeymiş gibi geliyor. Ben olması gerektiği gibi şehvetli, istekli evliliklerde çocuk yapılması taraftarıyım.yani bir evilikte çocuk yapmak için ilişki sayısı çoğaltılmaya çalışılıyorsa bence o ilişki olmamıştır. Çocuğa kafayı takıp başka sorunları görmeyip, çocuk olduktan sonra da evlilkle ilgili sıkıntı yaşamayın bu sefer de. Anladığım kadarıyla şuan gözünüz hiçbir şey görmüyor.çocuk yapmaya çok taktığım için cinsel sorunları görememişim diyen çok kadın konu açıyor.ki şimdi azsa çocuktan sonra çok daha az olacak.haberiniz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
G Bırak çabalamayı korunurken, dışarı boşalırken, emzirirken bile olan var. Şaka gibi ve sinir bozucu .korunurken nasıl oluyor anlamıyorum ki bir kere fizik kurallarına bile aykırı. dünyanın adeti işte.bir sürü sürpriz hamilelik konusu. Bebek isteyen bir kadın değilim, evli de değilim ama nedense bu tip kadınlara ben de sinir oluyorum.ceket atsan hamile kalan tipler var. Korunmayı ilk bıraktığım ay hamile kaldım kızlarrrr....

Son söylediğiniz eger biz evlwndigimizden beri böyle olsaydi dogru olabilirdi. Su an ki amacimiz çocuk yapmak anne baba olmak o yuzden hem istedigimizde hem denk gelmesi icin iliskiye giriyoruz. Sizin düşündüğünüz gibi iliskim olsaydi yazdigim o yaziyi hic yazmamis olurdum. Bu durumu yasamadiginiz icin iliski sagligindan yana dusunuyorsunuz .Bu oyle basit bi psikoloji değil. Allah kimseyi bununla sınamasın.

Aynen oyle ama iste kismet Allah kimimizi bununla sınıyor kimisine de istemedikleri hâlde veriyor dediginiz gibi dunyanin adeti

Umudunuzu asla kaybetmeyin sizi cok iyi anliyorum inanin bundan 1 hafta oncesinde tüp bebege baslamak icin gün sayiyordum su gün adet olayim hafta sonuna denk gelmesin 2. Günüde tedaviye gec kalmayayim diye kafamda kuruyordum oysaki hamileymisim .nerden bile bilirdim hic ummadigim anda kendi gelmek istedi ve geldi herseyin bir zamani var öncelikle buna inanin 3 asilama negatifti benim düşünün nasil bi umutsuzluk icinde oldugumu rabbim en guzel zamanda nasip edecektir sizede kafanizdaki olumsuzlugu bi kenara bırakın ve olacagina inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…