- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Bu sonuclar yeni gecti elime daha doktor gormedi regliyim suan hormon testi istemisti doktor sonuclari nasıl senceHepimiz haklıyız rabbim yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sonuclar yeni gecti elime daha doktor gormedi regliyim suan hormon testi istemisti doktor sonuclari nasıl senceHepimiz haklıyız rabbim yardımcımız olsun
Bu sonuclar yeni gecti elime daha doktor gormedi regliyim suan hormon testi istemisti doktor sonuclari nasıl sence Eki Görüntüle 3071292
Soylediklerinizde o kadar haklisiniz ki bnde birine destek olacak olsam bunlari yazardim heralde hatta suan ailemden biri sorsa ne durumdasin diye iyi ugrasiyoruz nasip kismet ya hayırlısı artik cok da düşünmüyorum akisina biraktim derim. Icim suan boyle hissediyo ama davranisa dokemiyorum icimde kalmasin diye buraya paylasmak istedim hepiniz de destek oldunuz cok tesekkur ederim. Tedavi olurken kac kez bu moda girip ciktim hatirlamiyorum suan ki cok farkli ama
Daha yeni gördüm sonuçları e nabizdan yarin bakicak doktorGayet güzel canım doktorun ne dedi
Daha yeni gördüm sonuçları e nabizdan yarin bakicak doktor
Ilac verir mi doktor acabaBence guzel canım hormon degerlerin
Ilac verir mi doktor acaba
Ben ne isteyecegimi bilmiyorum hic birazda utanıyorum doktor gerek.yok ilaca normal deneyin dedi gecenki utandim israr edemedim hicBence verir canm yumurta için vs vitamin de verebilir folik asit muhakkak versin söyle sen
Canım folik asit gebelik isteyen kisiler kullanıyor ben suan 11 haftalık hamileyim hala kullanıyorum bebek olustuktan sonra bile vitamin veriyor sana bebegineBen ne isteyecegimi bilmiyorum hic birazda utanıyorum doktor gerek.yok ilaca normal deneyin dedi gecenki utandim israr edemedim hic
Benim arkadasim gebeydi folik asiti suan icsende bisey fark etmez hamile olunca kullaniliyo o dedi, bide doktor yazmiyomus sanirim eczaci demisti 60 tl demisti fiyatinaCanım folik asit gebelik isteyen kisiler kullanıyor ben suan 11 haftalık hamileyim hala kullanıyorum bebek olustuktan sonra bile vitamin veriyor sana bebegine
Ben kullandım canım halada kullanıyorum ama 12 haftada bıraktırıyorlar diye biliyorum valla mide bulantım zaten cok hap yemek cok zor geliyor banaBenim arkadasim gebeydi folik asiti suan icsende bisey fark etmez hamile olunca kullaniliyo o dedi, bide doktor yazmiyomus sanirim eczaci demisti 60 tl demisti fiyatina
Peki receteli mi acaba parayla alamamdaBen kullandım canım halada kullanıyorum ama 12 haftada bıraktırıyorlar diye biliyorum valla mide bulantım zaten cok hap yemek cok zor geliyor bana
Reçete ile de yazdırabilirsn canım ama nasıl parayla alamam onu anlamadımPeki receteli mi acaba parayla alamamda
İçimden geçenleri yazmışsın bende klomen kullandım bu ay dün eşime bı haftalık çalışmamız var dedim bugün dönüp uyudu ve şuan çok iğrenç hissediyorum kendimiBu yazıma yuppi hamileyim! diyerek başlamayı çok isterdim. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Normal sekilde olmuyor olmuyor. Neden ? diye soruyorum. Evlenmeden çok onceleri sanki hissediyomuş gibi benim çocuğum olmaz heralde diyordum. Önemini o zaman anlamadigimdan sanırım cok da takilmiyordum ama aklimin da bi ucundaydi.
3 cm lik polip icin histereskopi ameliyatina alındım ve ameliyat eden dr polip falan yok gayet temiz saçaklar da temizlendi dedi. Ee o zaman icerisi de temizse sorun yok normal olur dedim. 5 ay oldu olmadi tabi 2,5 ay adet de olamadım. Onu dene olumlama spor kafaya takma düşünme elimden geleni yapmaya çalıştım. Olmuyor. Sanırım artik olmayacağına inandım. Tüp bebek süreci bni çok tedirgin ediyo çalıştığım is yeri surekli izin almaya musait degil isten ayrilsam bu devirde nasil tedavi olucaz nasil gecinicez. Eşimle bu konuyu hic konusmuyoruz desem yeridir. O bni strese sokmamak için bn konuşurken onu uzmemek icin gercek düşüncelerimi soylemeyecegimden konu açılmıyor. Ne yapacağımı bilmez halde bekliyorum. Cok gec yaşta anne olmak istemiyorum olacaksa simdi olsun. Bilmiyorum bu düşünce dogru mu degil mi. 29 yıllık hayatimda benim tek sorunum sanirsam bu oldu. Yani hayatta daha nice acilar var şükür onlari yasamadim. Ama bu baska acı. Ben sanırım artık tam anlamiyla istemiyorum çünkü olmuyor kabullenmem gerek. Ama eşime haksızlık degil mi bu. O ne düşünüyor acaba. 2 yil kadar istememistik borc harc var diye. Bize hayat ders mi veriyor diye düşünüyorum. Kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum dr seçemiyorum . Mfk ile destek almaya calistim karışım ve folikasit kullaniyorum ilişki günlerine dikkat edeyim dedim. Planli olarak eşime söylemiyorum iş gibi görmemek icin ama diger türlüsü de zor oldu. Kendimce plan yapiyorum ee bakiyorum eşim mutsuz huzursuz sadece yatmak istiyo e bende diyorum ki vardir bi hayir en iyisi iliskiye girmemek falan düşünüyorum. Sinirleniyorum kızıyorum sonra bi bakiyorum hic iliskiye girmemişiz. Oluruna biraktim surekli.
Kimseye soyleyemediklerimi buraya yazdim.
Off çok zorlanıyorum.
Misal receteli 50 tl ise recetesiz 250 tl ondan bahsettimReçete ile de yazdırabilirsn canım ama nasıl parayla alamam onu anlamadım
Misal receteli 50 tl ise recetesiz 250 tl ondan bahsettim
He oluyo canım ben saglık
ben bugün sonuclarimi gösterdim biri mart digeri mayis yumurtaliklarimin az oldugunu söyledi bu doktor gecenki ise iyi oldugunu söyledi, simdi ki doktor bi 6 ay daha korunmayin esinizde muayene olsun ondada bi sorun yoksa size asılama belki o da olmaz direkt tup bebek tedavisi dedi kafamdan kaynar sula bosaldi sanki odada cikarken aglamamak icin kendimi zor tuttum diyebilirim
He oluyo canım ben saglık ocağına yazdırıyorum ilaçlarımı eczaneden öyle alıyorum
Hah işte bende bu ay öyle oldu malesef yumurtlama gününü kaçırdık onun yüzünden sanrm. Ama üzülme bana artık komik geliyoİçimden geçenleri yazmışsın bende klomen kullandım bu ay dün eşime bı haftalık çalışmamız var dedim bugün dönüp uyudu ve şuan çok iğrenç hissediyorum kendimi
Pes etmek için çok erken sorun ne tam o bile belli değil sanırım . Eşinizin spermlerine baksınlar belki sizin amh düşük. Hsg çektirebilirsiniz. Hiçbir tedavi uygulamadan nasıl olacak ayrıca ever gerekirse görev olarak sadece o günlerde eşinizle konuşup ilişkiye girmelisiniz yaş 20 değil ki denk gelirse diye beklemeyinBu yazıma yuppi hamileyim! diyerek başlamayı çok isterdim. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Normal sekilde olmuyor olmuyor. Neden ? diye soruyorum. Evlenmeden çok onceleri sanki hissediyomuş gibi benim çocuğum olmaz heralde diyordum. Önemini o zaman anlamadigimdan sanırım cok da takilmiyordum ama aklimin da bi ucundaydi.
3 cm lik polip icin histereskopi ameliyatina alındım ve ameliyat eden dr polip falan yok gayet temiz saçaklar da temizlendi dedi. Ee o zaman icerisi de temizse sorun yok normal olur dedim. 5 ay oldu olmadi tabi 2,5 ay adet de olamadım. Onu dene olumlama spor kafaya takma düşünme elimden geleni yapmaya çalıştım. Olmuyor. Sanırım artik olmayacağına inandım. Tüp bebek süreci bni çok tedirgin ediyo çalıştığım is yeri surekli izin almaya musait degil isten ayrilsam bu devirde nasil tedavi olucaz nasil gecinicez. Eşimle bu konuyu hic konusmuyoruz desem yeridir. O bni strese sokmamak için bn konuşurken onu uzmemek icin gercek düşüncelerimi soylemeyecegimden konu açılmıyor. Ne yapacağımı bilmez halde bekliyorum. Cok gec yaşta anne olmak istemiyorum olacaksa simdi olsun. Bilmiyorum bu düşünce dogru mu degil mi. 29 yıllık hayatimda benim tek sorunum sanirsam bu oldu. Yani hayatta daha nice acilar var şükür onlari yasamadim. Ama bu baska acı. Ben sanırım artık tam anlamiyla istemiyorum çünkü olmuyor kabullenmem gerek. Ama eşime haksızlık degil mi bu. O ne düşünüyor acaba. 2 yil kadar istememistik borc harc var diye. Bize hayat ders mi veriyor diye düşünüyorum. Kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum dr seçemiyorum . Mfk ile destek almaya calistim karışım ve folikasit kullaniyorum ilişki günlerine dikkat edeyim dedim. Planli olarak eşime söylemiyorum iş gibi görmemek icin ama diger türlüsü de zor oldu. Kendimce plan yapiyorum ee bakiyorum eşim mutsuz huzursuz sadece yatmak istiyo e bende diyorum ki vardir bi hayir en iyisi iliskiye girmemek falan düşünüyorum. Sinirleniyorum kızıyorum sonra bi bakiyorum hic iliskiye girmemişiz. Oluruna biraktim surekli.
Kimseye soyleyemediklerimi buraya yazdim.
Off çok zorlanıyorum.
Canım aslında bi hormonun fazla cıkmıs kendi hemsireme attım sonucu oda bi hormon biraz fazla cıkmıs dedi bende anlamadım ama bence sen gerekeni yap ve Baska doktora git ben de butun doktorları gezdim hemen hemen hepsi bana bisey in yok olur falan dedi ama olmadı 3 yıl sonra hakan çoksüer doktoruma gittim adam direk bana polikistik over sin ve yapısıklık olabilir temizleyelim dedi ve gercekten de öyleydi yani canım iyi bi doktora gitben bugün sonuclarimi gösterdim biri mart digeri mayis yumurtaliklarimin az oldugunu söyledi bu doktor gecenki ise iyi oldugunu söyledi, simdi ki doktor bi 6 ay daha korunmayin esinizde muayene olsun ondada bi sorun yoksa size asılama belki o da olmaz direkt tup bebek tedavisi dedi kafamdan kaynar sula bosaldi sanki odada cikarken aglamamak icin kendimi zor tuttum diyebilirim