Hamile kalamamaya dair...

Gayet güzel canım doktorun ne dedi
Daha yeni gördüm sonuçları e nabizdan yarin bakicak doktor

Ben ne isteyecegimi bilmiyorum hic birazda utanıyorum doktor gerek.yok ilaca normal deneyin dedi gecenki utandim israr edemedim hic
Canım folik asit gebelik isteyen kisiler kullanıyor ben suan 11 haftalık hamileyim hala kullanıyorum bebek olustuktan sonra bile vitamin veriyor sana bebegine

Canım folik asit gebelik isteyen kisiler kullanıyor ben suan 11 haftalık hamileyim hala kullanıyorum bebek olustuktan sonra bile vitamin veriyor sana bebegine
Benim arkadasim gebeydi folik asiti suan icsende bisey fark etmez hamile olunca kullaniliyo o dedi, bide doktor yazmiyomus sanirim eczaci demisti 60 tl demisti fiyatina

Benim arkadasim gebeydi folik asiti suan icsende bisey fark etmez hamile olunca kullaniliyo o dedi, bide doktor yazmiyomus sanirim eczaci demisti 60 tl demisti fiyatina
Ben kullandım canım halada kullanıyorum ama 12 haftada bıraktırıyorlar diye biliyorum valla mide bulantım zaten cok hap yemek cok zor geliyor bana

İçimden geçenleri yazmışsın bende klomen kullandım bu ay dün eşime bı haftalık çalışmamız var dedim bugün dönüp uyudu ve şuan çok iğrenç hissediyorum kendimi

He oluyo canım ben saglık

He oluyo canım ben saglık ocağına yazdırıyorum ilaçlarımı eczaneden öyle alıyorum

ben bugün sonuclarimi gösterdim biri mart digeri mayis yumurtaliklarimin az oldugunu söyledi bu doktor gecenki ise iyi oldugunu söyledi, simdi ki doktor bi 6 ay daha korunmayin esinizde muayene olsun ondada bi sorun yoksa size asılama belki o da olmaz direkt tup bebek tedavisi dedi kafamdan kaynar sula bosaldi sanki odada cikarken aglamamak icin kendimi zor tuttum diyebilirim

İçimden geçenleri yazmışsın bende klomen kullandım bu ay dün eşime bı haftalık çalışmamız var dedim bugün dönüp uyudu ve şuan çok iğrenç hissediyorum kendimi
Hah işte bende bu ay öyle oldu malesef yumurtlama gününü kaçırdık onun yüzünden sanrm. Ama üzülme bana artık komik geliyo

Pes etmek için çok erken sorun ne tam o bile belli değil sanırım . Eşinizin spermlerine baksınlar belki sizin amh düşük. Hsg çektirebilirsiniz. Hiçbir tedavi uygulamadan nasıl olacak ayrıca ever gerekirse görev olarak sadece o günlerde eşinizle konuşup ilişkiye girmelisiniz yaş 20 değil ki denk gelirse diye beklemeyin

Canım aslında bi hormonun fazla cıkmıs kendi hemsireme attım sonucu oda bi hormon biraz fazla cıkmıs dedi bende anlamadım ama bence sen gerekeni yap ve Baska doktora git ben de butun doktorları gezdim hemen hemen hepsi bana bisey in yok olur falan dedi ama olmadı 3 yıl sonra hakan çoksüer doktoruma gittim adam direk bana polikistik over sin ve yapısıklık olabilir temizleyelim dedi ve gercekten de öyleydi yani canım iyi bi doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…