Tamam özür dilerim ama işte bu şekilde görev gibi amaca yönelik olunca olmuyor zaten diyor herkes.Son söylediğiniz eger biz evlwndigimizden beri böyle olsaydi dogru olabilirdi. Su an ki amacimiz çocuk yapmak anne baba olmak o yuzden hem istedigimizde hem denk gelmesi icin iliskiye giriyoruz. Sizin düşündüğünüz gibi iliskim olsaydi yazdigim o yaziyi hic yazmamis olurdum. Bu durumu yasamadiginiz icin iliski sagligindan yana dusunuyorsunuz .Bu oyle basit bi psikoloji değil. Allah kimseyi bununla sınamasın.
Biliyorum en güzeli bu ben de bugun supheliydim 37.gün oldu kac gündür adet belirtisi yasadim ama olmadi bugun hic belirti yoktu tam umutlandigim anda adet oldum. Benim umudumu bu kiriyor yani tam umidimi yitiriyorum tmm diyorum olmadi dr a gidicem sonra bi hissiyat geliyo ve diyorum ki acaba mi ya test mi yapsam falan sonra hayat bi sarsiyo beni her ay suphesiz yasiyorum bunu. Herkesin sirayla zamani geliyor ve ben her duyduğum bu haberlerle seviniyorum tanimiyorum hicbirinizi ama bu cekilen cefanin sonu sefaya dönen herkes adina mutlu oluyorum. Saglikla dogsun tebrik ederim siziUmudunuzu asla kaybetmeyin sizi cok iyi anliyorum inanin bundan 1 hafta oncesinde tüp bebege baslamak icin gün sayiyordum su gün adet olayim hafta sonuna denk gelmesin 2. Günüde tedaviye gec kalmayayim diye kafamda kuruyordum oysaki hamileymisim .nerden bile bilirdim hic ummadigim anda kendi gelmek istedi ve geldiherseyin bir zamani var öncelikle buna inanin 3 asilama negatifti benim düşünün nasil bi umutsuzluk icinde oldugumu rabbim en guzel zamanda nasip edecektir sizede kafanizdaki olumsuzlugu bi kenara bırakın ve olacagina inanin
Ozur dileyecek birsey demediniz dusuncenizi soylediniz bnde kendi dusuncemi ilettim. Amaci kafadan silmek cok zor en azindan benim içinTamam özür dilerim ama işte bu şekilde görev gibi amaca yönelik olunca olmuyor zaten diyor herkes.
Zamanla silinir heralde ne diyeyim.Ozur dileyecek birsey demediniz dusuncenizi soylediniz bnde kendi dusuncemi ilettim. Amaci kafadan silmek cok zor en azindan benim için
Teşekkür ederim canimBiliyorum en güzeli bu ben de bugun supheliydim 37.gün oldu kac gündür adet belirtisi yasadim ama olmadi bugun hic belirti yoktu tam umutlandigim anda adet oldum. Benim umudumu bu kiriyor yani tam umidimi yitiriyorum tmm diyorum olmadi dr a gidicem sonra bi hissiyat geliyo ve diyorum ki acaba mi ya test mi yapsam falan sonra hayat bi sarsiyo beni her ay suphesiz yasiyorum bunu. Herkesin sirayla zamani geliyor ve ben her duyduğum bu haberlerle seviniyorum tanimiyorum hicbirinizi ama bu cekilen cefanin sonu sefaya dönen herkes adina mutlu oluyorum. Saglikla dogsun tebrik ederim sizi
Cok tesekkur ederim Allah razı olsunTeşekkür ederim canimdemek istedigimde tam bu aslinda beklemediginiz an yani artik bebek düsünmediginiz anda geliyor bence ben o kafadaydim ve konustugum bi cok kiside o sekilde plansiz ogrenmis kafanizi rahatlatin bi süre cidden düsündükce insan yipraniyor hele 3. Asilamamdan sonra kesintisiz gunlerce agladigimi bilirim sanirim o benim dönüm noktamdi dedim artik biktim istemiyorum ugrasmicam dogal olmicak bu tüp bebege basvurmak en iyisi dedim ben normal yolla hamile kalamam o sans bende yok dedim neler neler allaha cok sitem ettim ama sonu guzel bitti şükür sizde dualarımdasınız
Pkos engel degil olur inşallah Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahBnde ayni sekilde bnden sonrakinin bnden oncekilerin 2.si oldu insan ister istemez sorguluyor. Esim baktirdi sorun yok pkos var bnde 1 asilama yaptik tutmadi. Tekrar aşılama olmasi gerek devlette tedavi icin ama ona gücüm yok sanirim cok düştüm
Ben şıan hamileyim ve denk geldim yazınıza.Hamilelerin duası kabul olur derler…Umarım rabbim sizi bu duygudan yoksun bırakmaz ve bir bebeğiniz olurBu yazıma yuppi hamileyim! diyerek başlamayı çok isterdim. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Normal sekilde olmuyor olmuyor. Neden ? diye soruyorum. Evlenmeden çok onceleri sanki hissediyomuş gibi benim çocuğum olmaz heralde diyordum. Önemini o zaman anlamadigimdan sanırım cok da takilmiyordum ama aklimin da bi ucundaydi.
3 cm lik polip icin histereskopi ameliyatina alındım ve ameliyat eden dr polip falan yok gayet temiz saçaklar da temizlendi dedi. Ee o zaman icerisi de temizse sorun yok normal olur dedim. 5 ay oldu olmadi tabi 2,5 ay adet de olamadım. Onu dene olumlama spor kafaya takma düşünme elimden geleni yapmaya çalıştım. Olmuyor. Sanırım artik olmayacağına inandım. Tüp bebek süreci bni çok tedirgin ediyo çalıştığım is yeri surekli izin almaya musait degil isten ayrilsam bu devirde nasil tedavi olucaz nasil gecinicez. Eşimle bu konuyu hic konusmuyoruz desem yeridir. O bni strese sokmamak için bn konuşurken onu uzmemek icin gercek düşüncelerimi soylemeyecegimden konu açılmıyor. Ne yapacağımı bilmez halde bekliyorum. Cok gec yaşta anne olmak istemiyorum olacaksa simdi olsun. Bilmiyorum bu düşünce dogru mu degil mi. 29 yıllık hayatimda benim tek sorunum sanirsam bu oldu. Yani hayatta daha nice acilar var şükür onlari yasamadim. Ama bu baska acı. Ben sanırım artık tam anlamiyla istemiyorum çünkü olmuyor kabullenmem gerek. Ama eşime haksızlık degil mi bu. O ne düşünüyor acaba. 2 yil kadar istememistik borc harc var diye. Bize hayat ders mi veriyor diye düşünüyorum. Kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum dr seçemiyorum . Mfk ile destek almaya calistim karışım ve folikasit kullaniyorum ilişki günlerine dikkat edeyim dedim. Planli olarak eşime söylemiyorum iş gibi görmemek icin ama diger türlüsü de zor oldu. Kendimce plan yapiyorum ee bakiyorum eşim mutsuz huzursuz sadece yatmak istiyo e bende diyorum ki vardir bi hayir en iyisi iliskiye girmemek falan düşünüyorum. Sinirleniyorum kızıyorum sonra bi bakiyorum hic iliskiye girmemişiz. Oluruna biraktim surekli.
Kimseye soyleyemediklerimi buraya yazdim.
Off çok zorlanıyorum.
Yaaa çok teşekkür ederimBen şıan hamileyim ve denk geldim yazınıza.Hamilelerin duası kabul olur derler…Umarım rabbim sizi bu duygudan yoksun bırakmaz ve bir bebeğiniz olurAllah çok yardımcınız olsun dualarım sizinle.
Evet engel degil sanırım nasip nasibimde olan bu diye düşünüyorum çabalıyorum hâlâ bırakmadım umarım Allah anne olma hakkimi bana vermiştirPkos engel degil olur inşallah Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Pkos için Saraçoğlu'nun tariflerini denediniz mi ? Kendinden bir hayli emin bir şekilde anlatır ve bu sayede hamile olduğunu söylediği cok kişide var.Bnde ayni sekilde bnden sonrakinin bnden oncekilerin 2.si oldu insan ister istemez sorguluyor. Esim baktirdi sorun yok pkos var bnde 1 asilama yaptik tutmadi. Tekrar aşılama olmasi gerek devlette tedavi icin ama ona gücüm yok sanirim cok düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?