Hamile kalamamaya dair...

Tamam özür dilerim ama işte bu şekilde görev gibi amaca yönelik olunca olmuyor zaten diyor herkes.

Biliyorum en güzeli bu ben de bugun supheliydim 37.gün oldu kac gündür adet belirtisi yasadim ama olmadi bugun hic belirti yoktu tam umutlandigim anda adet oldum. Benim umudumu bu kiriyor yani tam umidimi yitiriyorum tmm diyorum olmadi dr a gidicem sonra bi hissiyat geliyo ve diyorum ki acaba mi ya test mi yapsam falan sonra hayat bi sarsiyo beni her ay suphesiz yasiyorum bunu. Herkesin sirayla zamani geliyor ve ben her duyduğum bu haberlerle seviniyorum tanimiyorum hicbirinizi ama bu cekilen cefanin sonu sefaya dönen herkes adina mutlu oluyorum. Saglikla dogsun tebrik ederim sizi

Tamam özür dilerim ama işte bu şekilde görev gibi amaca yönelik olunca olmuyor zaten diyor herkes.
Ozur dileyecek birsey demediniz dusuncenizi soylediniz bnde kendi dusuncemi ilettim. Amaci kafadan silmek cok zor en azindan benim için

Teşekkür ederim canim demek istedigimde tam bu aslinda beklemediginiz an yani artik bebek düsünmediginiz anda geliyor bence ben o kafadaydim ve konustugum bi cok kiside o sekilde plansiz ogrenmis kafanizi rahatlatin bi süre cidden düsündükce insan yipraniyor hele 3. Asilamamdan sonra kesintisiz gunlerce agladigimi bilirim sanirim o benim dönüm noktamdi dedim artik biktim istemiyorum ugrasmicam dogal olmicak bu tüp bebege basvurmak en iyisi dedim ben normal yolla hamile kalamam o sans bende yok dedim neler neler allaha cok sitem ettim ama sonu guzel bitti şükür sizde dualarımdasınız

Arkadaşlr merhaba. Ben bu ay hsg çektirdim iki tüpte kapalı çıktı biri işlem sırasında açılmış ama diğerinde sıvı birikmesi var ameliyat gerekiyor dedi doktorum. Ameliyat olmazsam tıkalı olan tüpteki sıvı diğer tüpe giden spermleri de öldürür dedi. Şimdilik tüpün açıldı bir süre kendiniz deneyin dedi bu ilk ayım beklemedeyim şimdilik bu şekilde olup hamile kalan var mı acaba

Cok tesekkur ederim Allah razı olsun

Bana ne kadar da benziyorsun. Okurken ben ne zaman yazdim bunlari dedim:) simdi her sey bir yana bence bir süre sadece kendini düşün, kendine biraz zaman ayir. sen sadece bir cocuk meydana getirecek makine değilsin 'kadın' oldugunu unutma bakımını yap gez toz dans et gülücükler saç, kendine kıymet verdikce mutlu hissedeceksin. pozitif enerjin eşine de yansir her sey daha farklı olur, en azından su depresif moddan çıkarsin. Sonra toparlanıp salim kafayla tedavi sürecinde ilerlersin. Ben simdi bunu uyguluyorum çok daha mutluyum, maddi manevi olarak elimden geleni yaptim olmadi takdiri ilahi diyorum her şeyin zamanı var. duanı et ama allahtan da razı ol elbet zamanı gelince çiçekler açacak merak etme..

Pkos engel degil olur inşallah Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben şıan hamileyim ve denk geldim yazınıza.Hamilelerin duası kabul olur derler…Umarım rabbim sizi bu duygudan yoksun bırakmaz ve bir bebeğiniz olur Allah çok yardımcınız olsun dualarım sizinle.

Ben şıan hamileyim ve denk geldim yazınıza.Hamilelerin duası kabul olur derler…Umarım rabbim sizi bu duygudan yoksun bırakmaz ve bir bebeğiniz olur Allah çok yardımcınız olsun dualarım sizinle.
Yaaa çok teşekkür ederim hayırla sağlıkla gelsin bebeğiniz

Pkos engel degil olur inşallah Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Evet engel degil sanırım nasip nasibimde olan bu diye düşünüyorum çabalıyorum hâlâ bırakmadım umarım Allah anne olma hakkimi bana vermiştir cok teşekkür ederim

Pkos için Saraçoğlu'nun tariflerini denediniz mi ? Kendinden bir hayli emin bir şekilde anlatır ve bu sayede hamile olduğunu söylediği cok kişide var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…