Hamile kalamamaya dair...

Ya canım daha yenisin stres yapma ama ben sana diger insanlar gibi asla cocuk suan dusunme hayatının tadını cıkar demiyecem çünkü suan baslamasan mücadelene sonrası için dhaa gec olabilir o yüzden sen insallah bi tedavi gerekmez ama eger gerekiyor ise de asla erteleme ve yap sonrası için daha gec olabilir

Ne kadar uzulsem de hayal de ediyorum hatta bir kere ruyama girdi ama gercek gibi cok net hissettim uyanip o heyecanla test yaptim tabi ki negatif

Valla hayatin tadini cikarmak isteyen cocukls bile çıkarıyor, yeterki hayatin tadini cikarmayi bilelim. Misal suan evdeyim çalışmıyorum esim calisiyor bazen mesaiye kaliyor hafta sonlarida olmuyo bazen, nerde benim hayatimin tadı, en azindan bi bebegim olsa onunla ilgilenir otururdum

Ne kadar uzulsem de hayal de ediyorum hatta bir kere ruyama girdi ama gercek gibi cok net hissettim uyanip o heyecanla test yaptim tabi ki negatif
Kurler dene esine de sperm arttirici şeyler icir hersey cocuk degil kiminin 40 inda oluyor cocugu sende gencsin daha cocugu düşünmeden birbirinizu severek arzulayarak iliskiye girin birbirinizi hissedin sadece cocuk icin degil ama birbirinizi istediğiniz icin yapin bazi seyleri aranizdaki sevgi bagi güçlensin moraliniz artsin sonra doktorunuzu değiştirin

Evet o kadar fazlayiz ki ne yazikki bu bni daha cok üzüyo mesela neden bu kadar cok cift bebek hasreti cekiyo diyorum

Aynen öyle vallahi olmayınca aksine neden olmuyor falan diye diye hayatının butün tadı gidiyor bende evlendikten sonra eşim askere gitti 6 ay onu bekledim simdi cocugum olsa onunla vakit geçirirdim diyordum sabah işe gidiyordu eşim evde hep iş kitap vs oku falan ama hep bi cocugum olsa onunla vakit geçireyim isterdim insallah 6 7 ay sonra bunları yaşarım sende en kısa zamanda yaşarsın

Insallah seninde 1 degil 2 tane bide sana artik dur durak yok hadi bunlar iyi gunlerin diyelim sana da

Cok şükür ki bebeginiz sizinle saglikla büyüsün zor zamanlar bunlar ne zaman gececek diye bekliyoruz iste o arada neler yasaniyor neler

Insallah seninde 1 degil 2 tane bide sana artik dur durak yok hadi bunlar iyi gunlerin diyelim sana da
Valla razıyım ama milletin sorularından bıktım artık aglamaktan bıktım neden cocugun yok neden olmuyor vs bak sunun gelini hamileymiş sunun kızı hamileymiş falan gibi konusmalar dan o kadar sıkıldım hersey razıyım artık

Deniyorum esimle daha once saglikli beslenmeye calistik her gun ceviz avakado kabak cekirdegi falan. Ben 40 imda dogurmak istemiyorum dogacak olan cocuga yazik yaşlı annesi nasil destek olur ki Belki de bn boyle düşündüğüm icin vermiyor Allah ya ama dusuncemi degisemiyorum ki

Ama boyle olmaz kiii. Siz çok karamsar dusunuyorsunuz. Her ay hamilr kalma şansi zaten 10 faiz civari. Buyuk bir mucize gerçekleşiyor. Tabiki bazilarimiz için bu zaman alicak onemli olan her adetle yeniden umut etmek. Evde kara bulutlar varmiş gibi ortam yaratmayin. Ilk hamileligim 18ci ayda oldu benim sonu guzel bitmese de. Ama evliligimin en guzel zamanlarini çocuk derdi çekerek geçirdim. Gorev gibi ilişkiler, sadece çocuk dusunmeler, ara sira depresyonlara girmeler. Yazik etmişim. Hayatinizi yaşayin ya. Doktor kontrolunde olun. Stimulasyonla yumurta gelistirip çatlatin. Bir kaç ay oyle deneyin. Hemen pes etmek olur mu? Çocuk dogdukdan sonra hayatiniz çocuktan ibaret olacak. O yuzden bu gunlerinizin de degerinj bilin

Her nasip vaktine esirdir sadece cabalayip tevekkül etmek gerek sabır

Soylediklerinizde o kadar haklisiniz ki bnde birine destek olacak olsam bunlari yazardim heralde hatta suan ailemden biri sorsa ne durumdasin diye iyi ugrasiyoruz nasip kismet ya hayırlısı artik cok da düşünmüyorum akisina biraktim derim. Icim suan boyle hissediyo ama davranisa dokemiyorum icimde kalmasin diye buraya paylasmak istedim hepiniz de destek oldunuz cok tesekkur ederim. Tedavi olurken kac kez bu moda girip ciktim hatirlamiyorum suan ki cok farkli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…