Gerçi doktorlar çok bir engel olmuyor diyor ama şöyle ki hareketliliği engelleyebiliyormuş çünkü sperm sayısı gayet iyiydi . Bakalım sperm kültürü testini de versin de artık nasıl tedavi ilerleyecekse o şekilde ilerleyecek . Sonra ki duruma göre de ben hsg ye giricem. Eşimde ki problem çözülmeden giremem , bir de özelde çok pahalı diyorlar .Ayyy insallah bakalim olursa yazarim buraya. Bugun yine soyledim erkektede enfksyon falan olabliyomis diye sen ne dersen de 12 ayda gtcez falan dedim karnim agriyo bebek olmasa bile senden belki enfeksyon bulasuyo falan dedim cunku benm hic enfeksiyonm gcmiyo erkegin spermindede olblyoms esimle ilskiye grdgmz zaman oluyorm cunku bakalm bu 4 ay icinde olmazsam bi sekilde ikna etmye calscam hsg de zor bisey dye biliyorm. Dedm herkese hsgden once ese sperm testi zorunluymus falan iste bi sekilde inadini kirmaya calsyorm bakalm insallah olurda hicbseye gerek kalmaz. Bakalm senin esinde ilaci kullansn belkj hemen olur sizinde gerek kalmaz cunku enfeksyon spermn yasam suresinude etkiliyo dye biliyorm