- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi moda tas ogrt
-
Polip gebe kalirsaniz düşüğede sebep oluyormus mutlaka aldirin ihmal etmeyinbenim de polipim varmış
ama doktor önemsemedi
onu da alırız, hem almamız gebeliği kolaylaştırır falan dedi.
ben de üstüne düşmedim.
tekrar mı gitsem acaba?
Polip gebe kalirsaniz düşüğede sebep oluyormus mutlaka aldirin ihmal etmeyin
Kesin polip olduguna eminler mi peki? Benimde muaynelerimde anlasilmadi rahim kalinlasmasi var denildi ama sonra krtaj olup biyopsi yapilinca anlasildi.Of ya bi sürü dert
Doktorlar neden gel alalım demiyorlar bu 4. Doktor yani
Polipler çoğu zaman engel oluyormuş gebe kalmaya, tıpkı bir spiral gibi rahimde yabancı madde izlenimi verip, bebek oluşumunu engelliyormus. Sizinkisi belki engel olacak düzeyde değildir. Ama yine de daha uzman bir doktora gidebilirsinizbenim de polipim varmış
ama doktor önemsemedi
onu da alırız, hem almamız gebeliği kolaylaştırır falan dedi.
ben de üstüne düşmedim.
tekrar mı gitsem acaba?
Kesin polip olduguna eminler mi peki? Benimde muaynelerimde anlasilmadi rahim kalinlasmasi var denildi ama sonra krtaj olup biyopsi yapilinca anlasildi.
Polipler çoğu zaman engel oluyormuş gebe kalmaya, tıpkı bir spiral gibi rahimde yabancı madde izlenimi verip, bebek oluşumunu engelliyormus. Sizinkisi belki engel olacak düzeyde değildir. Ama yine de daha uzman bir doktora gidebilirsiniz
Aslında isterseniz bir profesore muayene olun , daha net bir görüş olur bu . Hem polip varsa alir, ya da başka bir durum varsa müdahale eder. Üreme sağlığı bölümündeki bir profesörden randevu alın. Ben öyle yaptım şimdi bu doktorum kontrollü bir şekilde ilerliyor. Bakalım , eğer gebe kalamazsam tüp bebeğe kadar gidecek. İnşallah ona gerek kalmaz da.Olay her defasında şöyle oluyor
Ben genel muayene için (bir ara rahim ağzı yarası vardı sık sık farklı doktorlar denedim) doktora gidiyorum.
Her şey güzel diyorlar. Ama Eğer yumurtlama günüme yakınsa burada bi kalınlaşma var polip olabilir sen adetin 3. Günü gel diyorlar, bazen de hemen adet sonrası gel diyorlar
Ben ikinci kontrole gittiğimde polip değilmiş rahim içi temiz geçmiş olsun diyip gönderiyolar
Adet sırasında ve sonrasında görülmüyor yani
Son gittiğim doktor
Burada bi kalınlaşma var gebelik mi oluşmuş yoksa bakayım dedi
Sonra da polip gibi görünüyor dedi
Onu da alırız dedi
Araya işler girdi gitmedim
Bu ay deniycem olmazsa zaten doktora gideceğim tekrar baksın polip mi ne diye.
Aslında isterseniz bir profesore muayene olun , daha net bir görüş olur bu . Hem polip varsa alir, ya da başka bir durum varsa müdahale eder. Üreme sağlığı bölümündeki bir profesörden randevu alın. Ben öyle yaptım şimdi bu doktorum kontrollü bir şekilde ilerliyor. Bakalım , eğer gebe kalamazsam tüp bebeğe kadar gidecek. İnşallah ona gerek kalmaz da.
Aslında isterseniz bir profesore muayene olun , daha net bir görüş olur bu . Hem polip varsa alir, ya da başka bir durum varsa müdahale eder. Üreme sağlığı bölümündeki bir profesörden randevu alın. Ben öyle yaptım şimdi bu doktorum kontrollü bir şekilde ilerliyor. Bakalım , eğer gebe kalamazsam tüp bebeğe kadar gidecek. İnşallah ona gerek kalmaz da.
polip ultrasonda yanı muayenede belli oluyor muPolip gebe kalirsaniz düşüğede sebep oluyormus mutlaka aldirin ihmal etmeyin
polip ultrasonda yanı muayenede belli oluyor mu
Benim ki belli olmadi kalinlik var denildi biyopsi sonucu polip oldugu anlasildi. İnternette de epey arastirdim farkedilmesi zormuş konumuna gore de degisiyor tabipolip ultrasonda yanı muayenede belli oluyor mu
Benim ki belli olmadi kalinlik var denildi biyopsi sonucu polip oldugu anlasildi. İnternette de epey arastirdim farkedilmesi zormuş konumuna gore de degisiyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?