• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalabilme günlüğüm ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz histeroskopiden sonra mı tarlusal kullanıyorsunuz. Ben önce kullandım rahimde ne varsa temizlensin diye. Histeroskopiden sonra 1 kere ofis histeroskopi yaptı bana, şimdi adet olduğumda bitiminde yeniden bir kez daha ofis histeroskopi yapicak, herhangi bir yapışıklık oluşmuşsa engel olmak için . Sonra ne olacağını ben de hiç bilmiyorum. Olmazsa tüp bebeğe kadar gideriz dedi bakalım ne olacak.

Bu arada patalojide alınan miyom ya da polipin kötü mü iyi mı olduğuna bakılıyor. Genelde temiz çıkıyor bu pataloji.

Sonuclarimda Kuretaj endometium Basit atipisiz endometrial hiperplazi ve polipoid endemetrium fragmanlari yaziyor.
Evet histereskobiden sonra tarlusal kullandim. Ve her adetimin 16. Gunu gunde 2 tane 12 gun boyunca toplam 2 kutu icicem 6 ay boyunca .. bitmeyen kanamalarim vardi oyuzden sebebi poliplermis. Ve rahim kalinligimda vardi. Duzelip duzelmedigimi anlamak icin 6 ay sonra yine ayni sekilde parca alinip bakilacam. Beni gibi olan yok sanirim

Sonuclarimda Kuretaj endometium Basit atipisiz endometrial hiperplazi ve polipoid endemetrium fragmanlari yaziyor.
Evet histereskobiden sonra tarlusal kullandim. Ve her adetimin 16. Gunu gunde 2 tane 12 gun boyunca toplam 2 kutu icicem 6 ay boyunca .. bitmeyen kanamalarim vardi oyuzden sebebi poliplermis. Ve rahim kalinligimda vardi. Duzelip duzelmedigimi anlamak icin 6 ay sonra yine ayni sekilde parca alinip bakilacam. Beni gibi olan yok sanirim

Evet sizinki daha farklı bir uygulama olmuş. Demek ki daha farklı bir şeymis. Allah tez zamanda bebeciklerimize kavuşmak nasip etsin inşallah

Bayadır yazmamışım konuma, .

Yıllar yıllar geçiyor tedavi olayım derken. Yok kist var, yok kalınlık var, yok bayram, yok tatil derken ancak asilama aşamasına geçebildik . Bakalım iğne verdi onları kullanıyorum. Perşembe günü eşini de al gel dediler. Inşallah güzel sonuçlar olur. 3 yıllık evli oldu bu arada. Allah sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.

Back