- 11 Ocak 2015
- 815
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi Gul receli
Ev tipi ana kucağı olabilir bence. E bebekte şu model var mesela. 6 farklı şekilde kullanabilir, küçük bir beşik bile oluyor hatta, indirimde şuan 249 tl.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1000 liradan başlar onlr ama bütçe sıkıntısı yok demişsininz bnce bunlarda alınabilirVayyy bu cok guzelmis fiyatlari nedir bunlarin ? ☺
Aferin limoncu ben de böyle düşünüyorum.en nefret ettigim sey kıyafet getirilmesi komsuların zaten iyi bisey almıyosun yani büyük olsa pazardan giyilr tabi ama bebek vücüdunuz 10 20 liralık sey alıyolar zaten kalitesiz tahris eder bebegi en azındna 20 lirayı zarfa koy bari bi ihtiyacımı alırım he yakın olur zaten altın getirirsin en güzellii
Bence bebek bakim esyasi gibi icinde malzemeler bulunduran güzel bir sepet hazirlayin erkekse mavi kizsa pembe gibi seyler ve etrafinida süsleyin bunun gibi hem cok pahali olmaz hem güzel hemde cok yararli sey icinde bulundurursunuz ne güzel ..
Eki Görüntüle 1652797
Nerede satiliyor bu canim?Ev tipi ana kucağı olabilir bence. E bebekte şu model var mesela. 6 farklı şekilde kullanabilir, küçük bir beşik bile oluyor hatta, indirimde şuan 249 tl.
![]()
Ne kadara yaptirdiniz acaba ☺Yigenime altın beyaz taşlı çok tatlı bi künye alıp ismini yazdirmistim hep takar tombik kollarında çok güzel duruyor
470 e yaptirmistim 1 sene önceNe kadara yaptirdiniz acaba ☺
Maddi olarak sıkıntı yoksa bencede en makulu altın olur sonuçta yabancı biri değil eşinin kardeşi kıyafet basit kacabilir.Ne kadara yaptirdiniz acaba ☺
Insanin cocuk dogurasi geliyor yaaa ne kadar sirin bunlarr
güzl bir bebek arabası olabilir.tabi fikrini alabilir görümcesinin.Kizlar kuzenimin gorumcesi hamile ve ne alacagini bilmiyor.Yeterince kiyafet aliniyor ediliyor daha dogmadan bebegin bir dunya kiyafeti varmis.Kuzenim sizce ne almali,ne alsa begenirler veya islerine ne cok yarar?Hani Altin kunye veya altin alsa cok mu kolaycilik olur yani tek bir sey almis gibi yada cocuk bakim seyleri mi alsa?Bize o guzel yardimlariniz lazim ☺
Kusura bakma biraz gec bir cevap oldu ama E-Bebekte satiliyorNerede satiliyor bu canim?