• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile görümceye..

Oyuncak alın.
Müzikli oyuncaklar, tavan/duvar projektörleri, oyun halısı gibi şeyler var, yere serip bebeği yatırıyorsun, üstünden oyuncaklar sarkıyor bebeğin oynaması için filan... İlle de yenidoğan eşyası almanıza gerek yok ki, daha ilerki aylar için de bir şeyler bakabilirsiniz, kıyafet, altın, çorap vs gibi bilindik şeyler alan güruhtan farkınız olur ileriye dönük şeyler alırsanız.

en nefret ettigim sey kıyafet getirilmesi komsuların zaten iyi bisey almıyosun yani büyük olsa pazardan giyilr tabi ama bebek vücüdunuz 10 20 liralık sey alıyolar zaten kalitesiz tahris eder bebegi en azındna 20 lirayı zarfa koy bari bi ihtiyacımı alırım he yakın olur zaten altın getirirsin en güzellii
Ya inan bana da bai komsulardan resmen igrenc seyler geldi. Bildigin naylon elbise almislar ya. Minicik bebege nasil giydireyim onlari? Ustelik fakir olsa anlarim da gayet hali vakti yerinde kisiler bunu yapanlar. Ki ben hediyeye cok ozenen biriyimdir, asla kimseye kotu, kalitesi, markasiz hediye vermem. Insanlar kendi cocugunun, torununun giymeyecegi seyleri nasil oluyor da baskasina verebiliyor anlamiyorum.

Sonucta cok yakin akrabalar,aldiklari sey alesinin ve kendinin adina alinacak o yuzden gorumcenin begenip secmesi kaydiyla bebegin karyolasi,bebek arabasi,puset,oto koltugu gibi buyuk parcalardan biri alinabilir,hem uzun sure kullanilir.

Ya inan bana da bai komsulardan resmen igrenc seyler geldi. Bildigin naylon elbise almislar ya. Minicik bebege nasil giydireyim onlari? Ustelik fakir olsa anlarim da gayet hali vakti yerinde kisiler bunu yapanlar. Ki ben hediyeye cok ozenen biriyimdir, asla kimseye kotu, kalitesi, markasiz hediye vermem. Insanlar kendi cocugunun, torununun giymeyecegi seyleri nasil oluyor da baskasina verebiliyor anlamiyorum.
Canim cogu kendilerine yada cocuklarina gelen brgenmedikleri seyleri baskalarina goturuyor.bende simdi bebek brkliyorum herkes cok bisey alma,cok hediye gelir diyor.basima gelecegi bildigimden kimseye guvenip almamazlik etmiyorum.

Canim cogu kendilerine yada cocuklarina gelen brgenmedikleri seyleri baskalarina goturuyor.bende simdi bebek brkliyorum herkes cok bisey alma,cok hediye gelir diyor.basima gelecegi bildigimden kimseye guvenip almamazlik etmiyorum.

neden bilimez bebeklerin kıyafetinde sorun etmiyorum zaten bebek olduklarından kıyafet hem eskimiyo hemde fazla giyilmiyo 2 yaş sonrası için eyfine göre alır giydirsin konu sahibi bebek arabası yada ana kucağımı diyolar o olabilir diye düşünüyorum

Bende hediyeye çok özen gösteririm geçen komşunun bebegine hediye alcam avm de ki çocuk için her mağazaya en az 3 kez girdim ki düşüncem 3. Çocuğu 3 yasinda kızı var bu bebeği için kıyafet vardır e gelen de getiriyor farklı olsun diye aradım durudum en son sarev den nevresim takımı aldım inşallah begenilir hediye ye önem verilince seçek zor oluyor

Bebek arabası, otokoltugu, park yatak falan altından daha çok göze girdirir:KK53:Ama ben olsam buna cesaret edemezdim çünkü herkesin beğenisi farklı.

Altın en iyisi en azından onlar ne alacaklarını bilirler altın künye de olabilir sonuçta yakınlar oldukça biz kaynımın kızına yaptırmıştık HoppaKıyafet basit kaçar o kadar yakın bir kişiye hediye olarak ekstradan battaniye, bakım setleri falan alınabilir:KK37:

kıyafete karşıyım. pahalı kıyafet alınsa bile karşıyım. zaten bebegin hiç giyemeyecegi kadar çok kıyafeti oluyor. kıyafet alacağına paraa veririm. Bi ihtiyacın karşılanır. hatta kıyafet yerine bebek bezi bile alırım o daha ihtiyaç yani.

Henuz alinmadiysa besigini alabilir. (Butce sikintisi yokmus madem)
Ya da oturma odasinda falan kullanilan yer besikleri var ya, onlardan.

Evvet ana kucağı çok iyi fikir.
Küçük yegenimin vardı çok işimize yaradı valla. Şimdi sığmıyor tabi ama 1 yasa kadar onda yatmıştı gündüzleri heralde

Back