- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi Gul receli
-
Ben ne bilim:)) netten arastırın..biraz pahalıdır ama bır suru cesıt var..kendı ımkanına goresını de bulabılır..her anne heves eder bunlara..Vayyy bu cok guzelmis fiyatlari nedir bunlarin ? ☺
Hani buldugun yerde fiyatida yaziyordur diye dusunmustum canim cok sagol ☺Ben ne bilim:)) netten arastırın..biraz pahalıdır ama bır suru cesıt var..kendı ımkanına goresını de bulabılır..her anne heves eder bunlara..
Yok ben dırek gorsellerden arattım.fotosunu eklemek için..fıyat arastırmasını sız yaparsınız..o kısma ben bakmadım..Hani buldugun yerde fiyatida yaziyordur diye dusunmustum canim cok sagol ☺
Bez mi?Nasil yani?
Vayyy bu cok guzelmis fiyatlari nedir bunlarin ? ☺
Ya inan bana da bai komsulardan resmen igrenc seyler geldi. Bildigin naylon elbise almislar ya. Minicik bebege nasil giydireyim onlari? Ustelik fakir olsa anlarim da gayet hali vakti yerinde kisiler bunu yapanlar. Ki ben hediyeye cok ozenen biriyimdir, asla kimseye kotu, kalitesi, markasiz hediye vermem. Insanlar kendi cocugunun, torununun giymeyecegi seyleri nasil oluyor da baskasina verebiliyor anlamiyorum.en nefret ettigim sey kıyafet getirilmesi komsuların zaten iyi bisey almıyosun yani büyük olsa pazardan giyilr tabi ama bebek vücüdunuz 10 20 liralık sey alıyolar zaten kalitesiz tahris eder bebegi en azındna 20 lirayı zarfa koy bari bi ihtiyacımı alırım he yakın olur zaten altın getirirsin en güzellii
Canim cogu kendilerine yada cocuklarina gelen brgenmedikleri seyleri baskalarina goturuyor.bende simdi bebek brkliyorum herkes cok bisey alma,cok hediye gelir diyor.basima gelecegi bildigimden kimseye guvenip almamazlik etmiyorum.Ya inan bana da bai komsulardan resmen igrenc seyler geldi. Bildigin naylon elbise almislar ya. Minicik bebege nasil giydireyim onlari? Ustelik fakir olsa anlarim da gayet hali vakti yerinde kisiler bunu yapanlar. Ki ben hediyeye cok ozenen biriyimdir, asla kimseye kotu, kalitesi, markasiz hediye vermem. Insanlar kendi cocugunun, torununun giymeyecegi seyleri nasil oluyor da baskasina verebiliyor anlamiyorum.
Canim cogu kendilerine yada cocuklarina gelen brgenmedikleri seyleri baskalarina goturuyor.bende simdi bebek brkliyorum herkes cok bisey alma,cok hediye gelir diyor.basima gelecegi bildigimden kimseye guvenip almamazlik etmiyorum.
Ya inan bana da bai komsulardan resmen igrenc seyler geldi. Bildigin naylon elbise almislar ya. Minicik bebege nasil giydireyim onlari? Ustelik fakir olsa anlarim da gayet hali vakti yerinde kisiler bunu yapanlar. Ki ben hediyeye cok ozenen biriyimdir, asla kimseye kotu, kalitesi, markasiz hediye vermem. Insanlar kendi cocugunun, torununun giymeyecegi seyleri nasil oluyor da baskasina verebiliyor anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?